Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jutro pierwsza Łomżyńska Wieczerza Wigilijna |
Jutro o 15.00 na mieście przy choince będzie nasz prezydent. Proponuje przyjść i powiedzieć mu prosto w oczy co sądzimy o jego rządach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jutro pierwsza Łomżyńska Wieczerza Wigilijna |
Jeden fałsz, pozory i pokazówa.....
|
|
Doglądnij najpierw swojej Stajni Augiasza, a potem wrzuc kamyczek do obcego ogródka. Forumowa miernoto, oceniająca świat i ludzi według własnej ograniczonej percepcji ...
|
|
ten nade mna bedzie robił jutro za noge od wigilijnego stołu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ten nade mną porzuci komfort codzienneści kanałów ciepłowniczych, by w końcu w podarku otrzymać ciepłą strawę od ludzi dobrej woli ...
|
|
hehe jest czekal na swoja funkcje jednak, bo był jak w noge zacięty hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jest to czas pojednania , a PISlamiści chcieli by przyjść i jątrzyć tą ich brudną pseudo polityką . won!
|
|
oo nie wiedzialem ze loczek przeszedl na strone pis Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Takiej niegodziwej forumowej i zapewne społecznej k.urwiexx, do wigilijnej grzybowej dosypałbym do smaku szczyptę arszenniku ...
|
|
Tak jest . te xx nie z nieba się wzięły. Świadczą o tym co mówisz.
|
|
blondi szykuj sie pod stoł jutro bedzie podtrzymywal na swym pustym łbie:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Piszecie głupoty, a prezydent za nasze podatki wybuduje sobie dom, nic nie zrobi dla miasta i będzie szczęśliwy...
|
|
Aleś ty głupiutka - z takim rozumkiem na pewno nie zaznasz szczęścia ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |