Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest tu ktoś bezrobotny ??? |
Szukam chłopaka do pomocy w demontażu w jednym państwie konstrukcji stalowej (3-4 dni) i montażu w drugim państwie około tygodnia. Zapewniam nocleg i pełne wyżywienie oraz browarka lub winko. Musi posiadać prawo jazdy kat. B no i mieć chęci do pracy bo to praca fizyczna, co do wynagrodzenia dogadamy się.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest tu ktoś bezrobotny ??? |
Zapomniałem musi posiadać paszport i nie mieć żadnych problemów z naszymi sąsiadami ze wschodu.
|
|
Zbychu daj jakiś namiar na siebie. "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
scn@wp.pl
|
|
Zbychu, do Rosji.? ...
|
|
Zapomniał dodać że demontaż będzie w nocy i to bardzo szybko żeby nikt nie zauważył ...
|
|
Nie ściemniaj Zbychu - napisz od razu, że to tego winka wrzucasz pigułkę gwałtu a biedny naiwniak kończy na proktologii po spotkaniu z tobą.
|
|
Protagoras musiałeś mnie wydać ???
|
|
Jaka wyobraznia taka paranoja.
|
|
torro powiedzmy że tam za wizę ja płacę Transponder tylko nie dzwoń na policje obowiązkowo trzeba zabrać rękawiczki i kominiarkę no i bez białych koszulek hahahaha
|
|
|
|
Znowu beda niemcy gadać, że polacy przyjechali i samochody poginęły. A tak poważnie, to wyslalem Ci maila. "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
Zbychu, kurdę wiesz ze ja w białych ;) (a gdzie sie to wybierasz bez mojej wiedzy hm ? ) ;) A propo frozen, nie na czasie jesteś mocno, teraz Litwini ściągają każde a najchętniej audi :( http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Zbychu nie pisze sie na to. Jechac tam i wrocic bez reki czy nogi to lepiej zostac tu za marne pieniadze :p ...
|
|
Frozen69 napisz meila na scn@wp.pl bo zaginął mi kontakt a jak dobrze pójdzie jedziemy jutro :-)
|
|
Na forum czytałem nie raz że nie ma pracy a tu jednak każdy pracuje haha
|
|
Zbychu a moze układów nabrałeś i nerami chcesz chandlować ?? haha
|
|
Skazany nie tak głośno haha Firma która kupiła konstrukcje płaci 100 zł za każdy dzień razem z przejazdem hotelem i wyżywieniem. Może dla kogoś to za mało ale jak na tak skromnego i biednego jak ja to wydaje mi sie że nie jest źle.
|
|
mi też 100 wystarczy, ale nerek nie oddam : )
|
|
sami wezno sonsiedzi ze fschodu
|
|
To jak Skazany jedziesz ?? Nerek nikt nie ruszy mamy zapotrzebowanie na żołądek haha
|
|
Wątrobę kupię...
|
|
Temat nie aktualny już mam gościa nawet bardzo zadowolonego kasa na święta się przyda :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |