Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepszy adwokat od spraw--podział majątku. |
Pilnie potrzebuję namiar na w/w adwokata.Bardzo proszę o potraktowanie tematu poważnie.Jeśli chcesz pisać bzdury,to nie w tym temacie.Z góry dziękuję. Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepszy adwokat od spraw--podział majątku. |
Polecam Panią Adwokat Elżbietę Maleszewską....według mnie jest najlepsza.
|
|
zwykła siekiera , najlepszy podział :)
|
|
Każdy adwokat jest dobry jeśli ma odzyskać majątek na który razem z mężem zapracowałaś.Gorzej jest wtedy gdy druga strona wniosła do tego majątku jedynie to co w majtkach miała.
|
|
Zachowam się z pełną kulturą i nie użyję siekiery. mtrii--gdzie ma biuro P.Malaszewska ?? Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Adwokat Elżbieta Maleszewska tel. 503 827 837, w Łomży ma kancelarię na Al. Legionów 7, w Ostrowii Mazowieckiej też przyjmuje. Najpierw zadzwoń, trzeba się umówić na godzinę.
|
|
adam123--serdecznie dzięki za tel.:)pozdrawiam ciepło Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Do adam123 dziwnym trafem , zawsze jak jest zapytanie na forum o adwokata podajesz zawsze dane tego samego , który według twojej wiedzy jest dobry z karnego, rodzinnego a teraz z prawa cywilnego. Ktoś komuś robi darmowa reklamę ,no cóż jakoś trzeba się wybić kiedy kientów brak, a darmowa reklama to zawsze sposób.
|
|
oburzonamama hehe, odczytałaś wiadomości na gg?
|
|
Do Magdalena 3 - a może powinnam polecić Magdalenę Stachowiak? Autor: Magdalena 3 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 30-08-11 18:08 Witam , najlepszym adwokatem od spraw rodzinnych jest M. Stachowiak..... ciągle są pytania o adwokatów, to polecam najlepszego, moim zdaniem to właśnie adwokat Elżbieta Maleszewska (widzę, że konkurencja boli?). Z radców prawnych polecam Roberta Jastrzębskiego ma Kancelarię na ul. Dwornej tel. 86 218 -04 -74 (do reszty prawników z Łomży jakoś nie mam zaufania)
|
|
Aha, co do ilości klientów Pani Adwokat E. Maleszewska ma ich sporo i nie musi się już wybijać. Ma dwie Kancelarie w Ostrowii Maz. i Łomży to spory region, a najlepszą reklamą jest polecenie przez osoby, które są zadowolone (czyli poczta pantoflowa).
|
|
Hmm..no i się narobiło;]pytam o osobę konkretną,nie taką która będzie ciągnęła sprawę w nieskończoność:(zależy mi na czasie.Dziękuję za ,,wypowiedzi,, Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
W Lomzy adwokatow niema,to sa ludzie do brania pieniedzy za darmo.
|
|
Jest ich dużo,tylko nie chcę niespodzianek typu,,za rok się wszystko rozstrzygnie,,dlatego pytam o DOBREGO Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
A pozatym reklama jest dzwignia handlu.
|
|
wpm--dlaczego tak uważasz?zresztą zostawmy ten temat--mam już P.adwokat-;) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
wpm--dlaczego tak uważasz?zresztą zostawmy ten temat--mam już P.adwokat-;) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |