Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stylista |
czy znajdę w Łomży stylistę fryzjerstwa,który potrafi dobrać odpowiednią fryzurę?kogo polecacie? jaka jest tego cena?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stylista |
Ja polecam Adama Rogińskiego, nie cuduje i nie walczy z włosami. Jako jeden z niewielu dobiera fryzurę do rodzaju włosów i preferencji klientki. Nie jest tani, ścięcie około 70 zł ale uważam że warto spróbować.
|
|
Popieram, jest drogi. Ale wart tej ceny.
|
|
A gdzie ten Pan przyjmuje?
|
|
Omania :):) Uśmiechnij się do mnie to załatwię ci wizytę po znajomości :):) Bez zapisów i kolejki :):)
|
|
a może i zapłacisz te 70 zł hihihih
|
|
mogę :):):) I tak będę miał dużą zniżkę :):)
|
|
oooo to poproszę;-))
|
|
Mówisz masz :):):) na kiedy chcesz ??
|
|
Tez bym chciala.. h0jowe forum
|
|
Jak najszybciej;-)))
|
|
uuuuu !! Dwie to na mnie za dużo :( Słaby kondycyjnie jestem .
|
|
ejjjjjj Ty tylko umawiasz;-)
|
|
hmmmm :):):) Ale dwie na raz ??? Mogę nie wydolić po tym jak wyjdziecie zachwycone z zakładu :):):)
|
|
No dobra,to ja sobie sama wizytę zamówię;-) Tylko poważnie pytam gdzie ten pan przyjmuje??
|
|
na wyszyńskiego :):):)
|
|
Na wyszynskiego obok Intercosmeticu h0jowe forum
|
|
No wszystko.Dzięki bardzo;-)
|
|
Do "musli" Interesuje Ciebie aby dobrać do Twoich gabarytów odpowiednią fryzurę, prawda? Podaj mi tylko: 1)jaki masz kolor oczu, 2)naturalny kolor włosów, 3)odcień skóry, 4)na jaki kolor się opalasz, 5)kształt Twojej twarzy. I zaraz dobiorę dla Ciebie odpowiednią fryzurkę:) Pozdrawiam.
|
|
To ja poprosze :) 1)piwne 2) ciemny brąz 3) średni 4) braz 5.) okragla h0jowe forum
|
|
Do "h0j" Więc tak dla Twojego typu urody zalecany kolor włosów to: czerń (może być z odcieniem granatowym, fioletowym bądź czerwonym), ciemny czekoladowy brąz, fiolet, bordo i jasny zimny blond. Nie powinnaś mieć grzywki (powoduje, że twarz wydaję się bardziej okrąglejsza niż jest w rzeczywistości, a także skraca twarz) ani czesać się przez środek. Idealna długość Twojej fryzury powinna być nie dłuższa niż wysokość łopatek i nie krótsza od Twojego podbródka. Sprawdziła by się tutaj fryzura cieniowana, okrywająca policzki, góra może być także wycieniowana, a grzywka asymetryczna. Wskazana raczej nieregularność fryzury. To jest moje spostrzeżenie co do Twojej fryzury. Najważniejsze ejst to abyś, ty się w niej dobrze czuła. Pozdrawiam.
|
|
http://www.cosmopolitan.com/hairstyles-beauty/hair-care/virtual-celeb-hairstyles http://ikf.styl.fm/kdf/wirtualny-fryzjer
|
|
DO CatyMoo 1.ciemne niebieskie 2. ciemny blond 3.średni( w miarę jasny) 4 na brąz jednak nie opalam się od jakiegoś czasu i szybko nie będę 5.raczej okragła
|
|
I tak wlasnie jest :) h0jowe forum
|
|
;)
|