Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lomza... |
Lodowiska nie ma, dobrej kawiarni tez nie ma, pijalni czekolady tez juz nie ma w naszej kochanej Lomzy, gdzie tu kur* zaprosic dziewczyne na randke
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lomza... |
na ławkę w parku :):):)
|
|
A może do kina;-)
|
|
JA KINO MAM W DOMU ..... ;)
|
|
Ty w domu to masz cyrk hahaha
|
|
w parku bedzie zimno, a kino to już spalony temat ile można razy chodzic do kina byle jakiego. Nie pomogliście mi drodzy forumowicze. I was here
|
|
lajer ja Ci pomoge. Jedz do Bialegostoku lub do Warszawy. Lomza to dziura. W Wawce i Bialym napewno cos ciekawego znajdziesz, a i zawsze jakas atrakcja taka wycieczka. ...
|
|
goraca czekolade i kawe masz w kazdej restauracji, wiec nie rozumiem. Moze kregle? bilard? zamiast lodowiska.
|
|
Do galerii do Wawki śmignij na weekend:):)
|
|
O PIERWSZO SŁYSZE ŻE JA MAM W DOMU CYRK ... ???? OMANNIO BYŁAŚ ?
|
|
Zaproś do siebie do domu. Zrób kolację, a może uda się i od razu ze śniadaniem :))))
|
|
hehhehh roberto żartowałam;-) A moze mogę do Ciebie zapaść i popatrzeć na te kino??
|
|
roberto :):) Nigdy nie wiesz co w sieci piszczy :):):):)
|
|
do naleśnikarni
|
|
Pod naszą piekną choinkę :):):):)
|
|
pierdo..l ja wydasz na nia ostatnie oszczednosc jej milosc przejdzie a ty znow bedziesz musial przeprosic sie z renia i dalej ciagnac na recznym
|
|
BRAK NICKA urzekła mnie twoja historia:)))
|
|
Na Prymę ja zaproś :):) Maja swietną kawę z automatu :):)
|
|
Łomżyńskie kino sobie daruj na randkę, kiedyś poznałem fajną dziewczynę z Ostrołęki chciałem zabrać ją do kina ale powiedziała, że łomżyńskie kino źle jej się kojarzy, a raczej źle wygląda i nie zachęca do odwiedzenia. Lipa jak cholera ;)
|
|
Dobre kino będzie w Galerii Narew - dokładniej kino Helios. Póki co współczuje pomysłowości skoro nie masz pojęcia gdzie można zabrać partnerkę.
|
|
Lodowiska nie ma, dobrej kawiarni tez nie ma, pijalni czekolady tez juz nie ma w naszej kochanej Lomzy, gdzie tu kur* zaprosic dziewczyne na randke Do kościoła - kościołów ci u nas dostatek tak samo jak parafialnych moherów które zrujnowały - odebrały Łomży ostatnie 20lat.
|
|
Nie baw sie w kino.Bierz odrazu do lozka.Potem na solarium zabierz
|
|
Do mnie do domu ją zaproś. Potem się coś wymyśli...
|
|
taa Jasełka możecie w Łomży zrobić na przykład. Kościół ma popyt to i wy będziecie mieli podaż.
|
|
do biedronki na zakupy:P Lala22
|
|
taa Szlachetną paczkę zrobić, za szlachetnie zdobytą kasę ?
|
|
Wszystko zależy od faceta, w Wawie można nawet trafić na totalną wiochę... chłopak zaprosił mnie na randkę w metrze... xD ha ha ha
|
|
Wszystko zależy od kobiety - jaka kobieta taka randka również w metrze.
|
|
Prawda Mr_Andrzej. Liczy się pomysłowość drodzy panowie, nie napchana kieszeń.
|
|
i współpraca "partnerska" zespołowa.
|
|
Tylko że randka w metrze przy puszce piwa słabo mi się widzi...
|
|
A to co innego. To w takim razie z kim Ty sie umówiłaś... Jakiś piwosz metrowy? a fuj fuj..
|
|
Mrauuu zrezygnowałam jak tylko poznałam jego niecne zamiary xD
|
|
A tfuuuuuu. współczuję, uraz pozostał.. To ja miałam kiedyś historię... Dres spytał się mnie: TĘSKNISZ CZY NI H**A? Dodam iż widziałam się z nim raz. Zerwałam z nim kontakt od razu... -.-
|
|
Mrauuu ja z taką patologią niestety miałam często do czynienia ;/ Aż chce się wykrzyczeć: "gdzie się podziali prawdziwi mężczyźni?!" :(
|
|
Jestem !!!!!!!!! Kto mnie potrzebuje i w jakim celu ? :):):):)
|
|
Tam gdzie prawdziwe kobiety ?
|
|
"Przyganiał kocioł garnkowi"... (to też Bareja ?)
|
|
Kobiety. W celu życia.
|
|
A to nie :):) Do życia to ja się nie nadaję a z kobietami wolę tylko od czasu do czasu :):):):)
|
|
no to gdzie w końcu w Łomży mozna iść na ta randkę? Santreo
|
|
Na budowę galeri Narew i Veneda i podziwiać ,jak spełnia się marzenie łomzyńskiej smarkaterii :):):):)
|
|
Mr_Andrzej nie napisałam bezpośrednio o Tobie, że nie jesteś prawdziwym facetem z krwi i kości, natomiast Ty od razu mnie oceniłeś. Dla Twojej informacji- nie jestem tą, za jaką mnie uważasz. Pozdrawiam.
|
|
Maruda cudowny pomysł! Podziwiać pracę niestrudzonych budowlańców Łomżyńskich. A galeria jest marzeniem nie tylko smarków.. :)) Hollywood_Rose nie przejmuj się Adrzejem. Słynie z ''ciętego języka'' bo kocha tylko siebie:))
|
|
Tak. A skąd Szanowna Pani wie co ja uważam (co ja myślę) skoro nikt nie siedzi w mojej głowie.
|
|
Domyślam się po tym co piszesz wszem i wobec na tymże forum.
|
|
Nie twierdzę, że wiem, co siedzi w Twojej głowie Andrzeju. Wyciągam jedynie wnioski z tego, co wcześniej napisałeś. Tyle.
|
|
Lubię trudne pytania i proste odpowiedzi postawione w relacji z mądrymi ludźmi jakich tu nie brakuje.
|
|
W takim razie się nie zrozumieliśmy. Cóż, zdarza się :)
|
|
hmmmmmm ?? Coś mnie zastanowiło w pewnym momencie :):)
|
|
Co takiego?
|
|
Pozwolisz że pozostawię tę wiedzę tylko i wyłącznie do swojej wiadomości :):):) Ale zapewniam że nic złego nie mam na mysli :):)
|
|
Ok :):):):):)
|
|
to jest forum a nie miejsce randek. Jeszcze ze trzy posty i zaczna kopulować. Santreo
|
|
Ojj już nie bądź taki zasadniczy Santreo:p
|
|
santreo nie znasz kogoś to prośba: nie wypisuj głupot.
|
|
Hej ;) Mrauuu nie przejmuj się takimi postami. Jesteś rozsądna, mądrą dziewczyną więc nikomu nie musisz udowadniać .Mam nadzieje że zawsze pozostaniesz Sobą i nigdy się nie zmienisz.
|
|
santreo :):) malutki żalik ścisnął ?? Poluzuj szelki i nie bierz do siebie :):):)
|
|
Hej Andy:) nie lubię ciemnoty umysłowej i trudno mi się opanować przed napisaniem posta o tematyce ANTYCIEMNI :)
|
|
Mrauuu nie wiem czy warto:)) ale „Ciemnej Strony Księżyca” warto posłuchać:) Kasa to zbrodnia Dziel sprawiedliwie i nie zabieraj mojej części Pieniądz jak mówią To korzeń całego dzisiejszego zła Lecz jeśli spytasz o podwyżkę, nie zdziwisz się gdy Nie dadzą ci odpowiedzi http://www.youtube.com/watch?v=EoD_SEoDPzc
|
|
|
do piwnicy na macanki
|
|
Hollywood_Rose - jak sie umowilas z czlowiekiem JP to sie nie dziw ze zabral Cie na taka randke. Jest duzo fajnych facetow, ktorzy nie mysla tylko o jednym. Niestety wy kobiety wypowiadacie sie na np. internecie ze dla was stan kasy nie ma znaczenia, a gdy przychodzi co do czego to glownie na to pierw patrzycie. ...
|
|
torro wszystko, co można dostać za pieniądze, jest tanie.
|
|
Robciu !!!! mam pytanko ... Kiedy jedziesz do wawy ? mam małą kopertę .... :] ..... Mozesz wrzucic ja do pierwszej po drodze skrzynki pocztowej , ktora Ci się nawinie pod rękę .... :-))))
|
|
ale żeby lądowiska nie było ---------------------------------------------
|
|
torro właśnie nie był taki zły ten facet. Poznałam go na studiach, więc myślałam, że to człowiek kulturalny i na poziomie. Niestety przeliczyłam się:) I nie poszłam na tą randkę. A jeśli chodzi o pieniądze... cóż, nie wymagałam od niego, żeby mi cokolwiek stawiał, płaciłabym za sama za siebie. Jeszcze stać mnie na kino albo kawę, nie muszę nikogo prosić, żeby mi fundował.
|
|
Świat jest przepełniony nieporozumieniami, konfliktami danych, konfliktami wartości, oczekiwaniami, aspiracjami, egoizmem, egocentryzmem religijnym oraz deficytem dialogu opartego na współpracy do wspólnych dążeń (celów).
|
|
Mr_Andrzej niestety ale muszę przyznać Ci rację=)
|
|
Dlatego że ludzie mają własne interesy społecznie niespójne ze sobą i sobie przeciwne a przez to przeciwne samym sobie działają na ich własna szkodę.
|
|
|
|
Mimo tego, że w Łomży nie ma za wiele miejsc dla młodych ludzi... Łomża jest... fajna...
|
|
Jak gówno na polu
|
|
nie. nie jest fajna ... urodziłem się tu i żyję w tym mieście ponad 20 lat ale ... nie!
|
|
Ej chłopaki.. w takim razie po co tu mieszkacie? Dróg na świat dużo z tej Łomży^^ Ja żyję nieco ponad 21. Nie zamierzam co prawda tu mieszkac na zawsze, ale póki już tu jestem, staram się nie narzekać :)
|
|
hahaha Rozejrzyj się w koło ... kto tu jeszcze światła nie zgasił.
|
|
przeczytalem tylko nagłowek reszty nie i stwierdzam: moze tu i niczego tu niema ale i tak na starosc bedziesz chcial tu umrzec jeden z drugim bo ciagnie na stare smieci:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W odniesieniu jak wyżej. hahaha Na stare śmieci ciągnie śmieciarzy. Ja bym nie oceniał innych względem siebie.
|
|
Mr_Andrzej. W Twoich oczach ludzie plebsu - jako przedstawiciel występuję ja - pytam się. Czemu nie lubisz aż tak Łomży?
|
|
toś błysnał pajacu ripostą hehe i wlasnie to jest wada rozmow internetowych ze nie mozna dac po ryju takim szumowinom hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Po co ''po ryju''. On w oczy bałby się spojrzeć. Bo prawdopodobnie tylko tu może się wyszumieć ze swoim zdaniem. W prawdziwym świecie nikt go na serio nie traktuje i tu się wyrzywa... zgadłam panie A? ;))
|
|
Nie chodzi o Łomżę ale o gówno którym jest skiszona od Kurii po ratusz i analogicznie po parafiach. Tyle tu spraw wypłynęło na wierzch że daje to skalę ile tu spraw zostało zamiecionych pod parafialne katolickie salonowe dywany.
|
|
andrzej wyjedz i i gowno zniknie z miasta:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To tylko mam nadzieje, że nie jesteś obłudny i do kościoła nie chodzisz jak tak nadajesz. Nie podoba się? To Było się uczyć i sam byś się na ten stołek wspiął. Najlepiej na każdego gadać siedząc i nic nie robiąc.
|
|
To bez znaczenia co myślisz. Dzięki ludziom podobnym do mnie lokalny katolicki świat bez wat obnaża swoje prawdziwe oblicze i mamy aferę podobną do afery "Sroczyńskiego" tylko afery i aferzyści wychowani przez Paetza jeszcze nie dostali kopa w religijną dupę schowana pod nową sutannę.
|
|
A Ty znów o tym Paetzie... i aferach. weź się nie spinaj...
|
|
Taki Kościół jacy Ludzie Kościoła.
|
|
I taki tu parafialny (zaściankowy) syf. Nie to co w Poznaniu.
|
|
musisz wyjechac teraz niema granic praktycznie polecam k.płn tam bedziesz mial innego boga w stroju montera telewizyjnego Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nic nie muszę a raczej nic mi nie możesz narzucić a raczej mnie z tond wyrzucić co najwyżej możesz mnie "ukrzyżować" jeśli się ze mną nie zgadzasz.
|
|
Obstaję przy stanowisku które zająłem dopóki coś się w tym Łomżyńskim parafialnym chlewie nie zmieni na społecznie - cywilizacyjnie lepsze
|
|
Nic się nie zmieni// póki Ty - O jakże wielki Andrzeju nie zajmiesz stanowiska pełnionego przez biskupa, prezydenta, radnych.. hmm.. weź się poklonuj. W urzędzie - Mr_Andrzeje... po parafiach - Mr_Andrzeje... będzie to kraina mlekiem i miodem płynąca... aż się będzie przelewać..
|
|
Nie potrzebuję cudzego stanowiska mam swoje na którym przed nimi stoję. (Twarzą w Twarz jeśli zechcą odsłonić swoje świńskie oblicze)
|
|
nikt cie nie wyrzuca tylko doradza jak ci tak zle, dziwactwa urozmaicaja tą ziemie wiec mozesz pisac te swoje bzdury, wg mnie to ktos cie chyba kiedys na religii zaszedl od tyłu stad uraz hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej. taa.... " nikt cie nie wyrzuca tylko doradza jak ci tak zle,..." ODPOWIADAM: Nikt mnie nie wyrzuca i nie zachęca abym tu pozostał.... Katolicki kraj i katolicki obyczaj udawanej - wigilijnej gościnności przy wspólnym stole. PISZESZ PAN cytuję: "...wg mnie to ktos cie chyba kiedys na religii zaszedl od tyłu stad uraz hehe" ____________________________________________________________ Jak bym powiedział że zrobił to, nie na gwarnej lekcji religii ale po niej w zaciszu swojej plebani to też byś się śmiał. To było by tak samo śmieszne jeśli dotyczyło by ciebie lub twojego dzieciaka
|
|
Od dawien dawna wiadomo, że księża są niewyżyci. A czemu? A temu, że nigdy się nie wyszaleli za młodu.. Ksiądz = facet. A wiadomo o co chodzi.. Facet musi się wyżyć. A jak się nie wyszaleje za młodu to na starość takie cyrki jak po parafiach. Jeśli czyta to kler: albo jesteś 100% księdzem, albo du*ą. Z mojej strony tyle.
|
|
Hej:) Mrauuu masz racje w 100%.
|
|
torro "Niestety wy kobiety wypowiadacie sie na np. internecie ze dla was stan kasy nie ma znaczenia, a gdy przychodzi co do czego to glownie na to pierw patrzycie." kobieta jak chce się związać się z kimś na cale życie patrzy czy nie masz lewych rak do roboty czy będziesz w stanie utrzymać rodzinę....
|
|
„Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” papież - Jan Paweł II "KOŚCIÓŁ - KLER jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi z ruchomości i nieruchomości które gromadzi przez wieki." alter ego - Jezus
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |