Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cyklinowanie podłóg |
Witam, szukam Fachowca do Ciklinowania podłóg z łomży i okolic proszę o namiary , Z góry Dziękuję i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cyklinowanie podłóg |
,A co to jest?
|
|
606 613 418 - dobry fachowiec
|
|
a ja szukam kogoś, kto uciszy skrzypiące podłogi drewniane. Czy ktoś miał z tym problem? ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Polej podłogę wodą.
|
|
Jak napisałem - szukam kogoś(!) kto mi uciszy podłogi. Wprawdzie chodzi mi o rozwiązanie tymczasowe (do całkowitej wymiany w przyszłym roku) ale polanie wodą odpada Wojtek - Może przyjdź do mnie i polej podłogę wodą, a ja założę sprawę o zniszczenie mienia:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Witam popatrz na usługach albo zgłoś się do sklepu z podłogami to polecą tobie kogoś konkretego?
|
|
Na usługach możesz różnie trafić , gdyż różni tam się ogłaszają. Zadzwoń do Magii Drewna 2162166 , a polecą Ci fachowca z klasą.
|
|
lub idź koło urzędu skarbowego tam jest kris-bud i też renowacje przeprowadzają.
|
|
Rozmawiałem już z Krzyśkiem:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
AHA nie znam tego pana .
|
|
skad jest ten krzysiek?
|
|
u mnie tez cyklinował i układał parkiet pan z tego nr 606-613-418 jestem bardzo zadowolona szybko i solidnie POLECAM Justa
|
|
a jaka cena jest tego ?? Justa
|
|
Ceny są różne w zależności od firmy. Mi najkorzystniej wyszło u BOGMAZ z Krakowa (http://cyklinowaniekrakow.pl/)
|
|
U mnie układał parkiet i robił renowację jednej kondygnacji w domu Pan Piotr tel.606-613-418 jestem zadowolony z jakości i dotrzymania terminu wykonywanej pracy.Polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |