niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Był ktos w Diabolice?

czy warto?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Był ktos w Diabolice?

taaaaaaaaaaak !

Jak tam jest? jakie jedzenie?

Nie lepiej podejść do klienta i się spytać w lokalu a nie na forum :)

do lokalu mam daleko....

podobno że dobra pizza

sprawdziłam Wiejską, całkiem dobre... widać starają się zachęcić klientelę i na start robią dobre wrażenie, ciekawe, czy tak zostanie...?

a gdzie to jest?

to jest w Perlejewie zaro po praweyj jak dojedzisz

spokojna 1b

Znasz adres, jadłaś pizzę i nie wiesz jak jedzenie smakuje???

Dziwnowate to jakieś wedle mojego rozeznania :):)

Nie jest źle, obsługa zestresowana, ale będzie ok ;) Pizza może być.

Nowa pizzeria, a jakie mają ceny?
Żadnych ulotek nie było.

Ceny porównywalne z innymi lokalami- tak mi się wydaje... Wedle ulotki np:
Capricossa 20 cm -17,50, 30 cm-19,50, 40 cm-21,50

Vegetariana (cebula, oliwki, kukurydza, papryka, pieczarki) rozmiary jw: 17,50 / 21,00 / 23,00...

aha co mi się nie spodobało- na ultoce była Pepsi 1 litr -5 zł, złożyliśmy zamówienie i przyniesli nam w szklanej, bo okazało się, że litrowe to tylko na dojazd!!! i to nam się nie spodobało, a tak pizza niezła, sos czosnkowy może być -jak mój domowy smakuje ;p

Aha i w lokalu siedziały osoby z laptopem i internetem z playa ;p (proszę nie sugerować się moim adresem!! -takowy mam od prawie 2 lat ;p)

Pyta się jak jest i jakie jedzenie a zaraz pisze że była i jadła he

No to ceny mają w miarę normalne,
ale lepiej pewnie zamówić pizzę do domu,
może macie jakiś numer telefonu do tej pizzerii?

86 218 10 58 na poludniu ulotki byly fajne godz otwarcia od poniedz do czwartku i niedziela do 23.00 a w piatek i sobote do polnocy jak piszecie, ze nawet smakuje to chyba sie wybiore, bo w da grasso ostatnio to myslalam, ze sie porzygam to paciaja i mamalyga

w lokalu siedziały osoby z laptopem i internetem z playa

ale potwierdzasz że kamer i ochrony nie ma ?
dobrze wiedzieć

lauracrow1 - dzięki za namiary...

a może ktoś zeskanować ulotkę?też nie widziałam.

a po nocy przychodzi dzień
a po burzy spokój

Mają ulotkkę na facebooku:
http://www.facebook.com/pages/Restauracja-Pizzeria-Diabolika/308350205854023

Byłam, spróbowałam, nie polecam... Pizzy nie jadłam więc na jej temat się nie wypowiem,ale:
- sałatka pollo (z kurczakiem) sposób podania ok, ale myśleli chyba że jestem królikiem a nie człowiekiem i zapcham się samą sałatą, sam kurczak (znikoma ilość)wcześniej jakby smażony, a przed podaniem tylko wstawiony do mikrofali i podgrzany do "suchości".
- Chłopak wziął spagetti bolones- jedna wielka mamałyga z koncentratem pomidorowym! Zero smaku zero wyglądu.
- Zamówiliśmy jeszcze pieczywko z salami. Były 3 połówki ciabatty. Ja wzięłam jedną połówkę, mówię twarda jak nie wiadomo co, drugą połówkę zjadł chłopak który też orzekł,że zęby można sobie połamać, trzecią zjedliśmy na pół bo okazało się że jest miękka i była prawdopodobnie z dzisiejszej dostawy, a pozostałe dwie nie wiadomo z kiedy (może tydzień już leżały)... szkoda,że 2 pierwsze zjedliśmy (ahh ten głód;p) bo w innym wypadku byśmy dali kucharzowi niech sam sobie łamie zęby na starej bułce!(była na prawdę twarda!) przykro mi to pisać bo nie jestem zawistna w żaden sposób, ale pizzy szansy już nie dam, będziemy omijali tą Diabolikę szerokim łukiem!! Radzę się poprawić i traktować ludzi poważnie to i klienci się odwdzięczą.

W Łomży NIE ma dobrej pizzy , wszędzie te gnioty co nam serwują nie mają nic wspólnego z prawdziwą pizzą .
Szczytem wszystkiego jest już roszczenie sobie pretensji do miana restauracja/pizzeria WŁOSKA ! Nie potrafią poprawnie napisać nazw własnych pizzy i składu surowcowego .
WSZĘDZIE zamiast mozzarelli używają wyrobów seropodobnych - analogów !

Ciekawa sprawa : pasty robione są ZAWSZE z wcześniej , kilka godzin ( a w skrajnych przypadkach i 2-3 dni ) , gotowanego makaronu jajecznego . Powinno być - mąka " twarda ", ciasto bez jaj .

Sałatki : główny składnik , to najtańsza KAPUSTA PEKIŃSKA - ???

Lasagne : błoto i " paćka " na talerzu ! zamiast sosu beszamelowego śmietana ! w środku najtańsze , tłuste mięso mielone ( z Biedronki ? ) .

tak pizza jest ok i dobre ceny,bo zamawiałem jak tylko ją otworzyli

plus jest wielki ,że szybko dowożą, jeśli chcesz na dowóz

zezowatemu kebaby się nie sprzedają ? Pizza nie musi smakować wszędzie tak samo. To nie McDonald. A co do składników, to jest wyjście na przeciw oczekiwaniom klientów. Ma być dużo i tanio.

Z tą pizzą to jest tak jak z kebabem - spolszczone danie kuchni tureckiej , gdzie wszędzie wciskają mam jako zapychacz kiszoną czy to surową kapustę .

To gdzie dostaniemy PRAWDZIWY kebab ( nie döner kebab) , tylko szaszłyk z pieczonego , mielonego mięsa ?

" Ma być dużo i tanio. " to kup w Biedronce 2 za 1 , będzie jak znalazł

hehe no racja lipe nam wciskają a my to kupujemy,bo nie mamy wyjścia:)

to z biedronki mrożonki kupić i to samo będzie :)

moze i smacznie ale kolacja dla 2 osob, pizza z salatka bez pieczywa plus napoje i rachunek ponad 60zl, to jednak duzo.

Soho jakim cudem? Pizza najwieksza XXL kosztuje ~30zl (i raczej sam jej nie zjesz), duza powiedzmy 26 zeta, salatka najdrozsza 15zl. Wychodzi jakies 20zl na napoje?

Powiedzialbym, ze ceny jedzenia maja dosc standardowe. Napoje sa drogie w kazdej knajpie. Na wynos moim zdaniem wychodzi calkiem przystepnie, zwlaszcza, ze dowoz gratis, a jeszcze mozna sie zalapac na rozne promocje.

Jesli chodzi o jakosc jedzenia, mi osobiscie smakuje, jadlem pare razy, nie mialem powodow do narzekan. Dodatkowy plus, ze przywoza jedzenie dosc szybko.

W lokalu bylem raz, calkiem przyjemny, tylko stoliki troche male moim zdaniem, ciasno sie robi jak podadza jedzenie. Fajnie, ze widac jak dania sa przygotowywane.

I powinni zadbac bardziej o aktualizowanie "strony" (a raczej Facebooka), bo czlowiek czyta, ze promocja jest np. 40%, a pozniej sie okazuje, ze 20.

no przeciez nie klame, zaplacilem za pizze srednia, 4 napoje i salatke, 61 czy 62zlote. Smakowalo jak najbardziej, ale jednak za drogo.

Soho nie mowie, ze klamiesz :) 4 napoje i wszystko jasne ;) Praktycznie wszedzie szklanka coli itp. to 4-5 zl, jak 2 osoby wypija po 2 szklanki do posilku, to i rachunek rosnie. Nie wiem, czy mozna w tym momencie mowic o przesadzie, jesli jest tak praktycznie w kazdym lokalu?

on nie KŁAME , pisze DLA CIEBIE , a może śledzie też byli

śledzie to mają u nas pizzerie:)
które to są? wymieńcie jeśli ktoś wie?:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org