Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Osiedla w Łomży |
Jakie osiedle jaest najniebespieczniejsze w Łomży.Chodzi mi o to z jakim osiedlem lepiej nie zadzierac i na jakim osiedlu są na najwieksze blokowiska i stoji młodziez pod klatkami SztuKa -odchamia, ModA - omamia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Osiedla w Łomży |
Chyba na trójkącie
|
|
akurat lomza jest tak malym miastem, ze nie mozna raczej mowic o niebezpiecznych dzielnicach. Agresywna mlodziez jest dosc mobilna i wszedzie mozna sie nadziac :) Aczkolwiek wspomniany przez ptysia trojkat, a wlasciwie tylko dolna czesc polowej (stare kamienice) jest miejscem, w ktorym trzeba chodzic ze spuszczona glowa ;) Ogolnie, jesli nie szukasz zaczepki, to nie masz sie czego bac ;)
|
|
Ignac: Na początek wyjaśnij mi znaczenie kilku słów, które napisałeś: "najniebespieczniejsze" "stoji" Nie znalazłem ich niestety ani w słowniku języka polskiego, ani w słowniku wyrazów obcych. Ludzie, korzystajcie z http://so.pwn.pl - to naprawdę nie boli! Pozdrawiam
|
|
MrS dodam cos jeszcze nieboli i na dodatek pomaga
|
|
ptysiu: a gdzie ten trójkąt? Ktoś tam wspomniał o Polowej.... co należy do pozostałej części trójkąta?
|
|
|
Nie bardzo wiem o czym mówicie bo we wspomnianym miejscu to tylko jakieś niedowartościowane życiowe sieroty w kapturkach na główkach stoją, a kogoś groźnego to jakoś nie zoczyłem...
|
|
peter: skrzyzowanie polowej z wojska polskiego - bloki przy szkole nr3/starym szpitalu - bloki przy szkole muzycznej. Te punkty wyznaczaja ow slynny (nieco przekoloryzowany) trojkat.
|
|
i co boicie się ich ?? same biedaki tam mieszkają są lepsze osiedla na których handlują zioło,here,amfe i td. i mają porządnych kozaków ... jak ktoś nie szuka zaczepki to dojdzie cały do domu...
|
|
Jak ktoś nie szuka zaczepki... sądzisz że szukał zaczepki kolega mojej siostry, któremu jakaś banda połamała kij do baseballa na głowie, którego skopali tak że tydzień leżał w śpiączce?
|
|
Przede wszystkim witam wszystkich na forum. :) Mam nadzieję, że jakościa swoich wypowiedzi podniosę nieznacznie jego poziom. Na początek sprostowanie do tego co napisał Perkoz: Nie za daleko pojechałeś z tym Trójkątem ??? Trójkąt to kamienice w dole Polowej + wszystkie bloki od policyjnego w dół. To raz. Po drugie nie ma takiego czegoś jak niebezpieczne osiedla w Łomży. Możesz iść w piątek o 12 w nocy przec cała Jatkową i włos ci z głowy nie spadnie a przejdziesz się o 9 nad ranem w niedzielę przed domkami na osiedlu Maria i spadnie ci na głowę doniczka powodując niezapowiedzianą wizytę twojej rodziny u Marczyka. ;) Ogólnie jednak radziłbym uważać na wywienione niżej miejsca: - Waryniak, Małpi Gaj - szczególnie nocą - Trójkąt, chodź to nie to samo co kiedyś :/ - Skwerek, Jatkowa, okolice starówki - Statoil - Mekka łomżyńskich szpanerów i innych wykolejeńców - Pasaż przy Małachowskiego - i inne ciemne miejsca w Łomży. Pamiętajcie - czasami najciemniej może być pod latarnią.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |