poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawo jazdy C + E

Jakimi autami zdaje się teraz u nas na w/w kategorię?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawo jazdy C + E

Star (Star-Man) 1szt i MAN TGL x2

Zenit, a robiłeś już kurs czy dopiero zaczynasz?

Na C+E nie robiłem, C mam już od jakiegoś czasu, przymierzam się od dawna ale przeraża mnie cena kursu na przewóz rzeczy...

tez mam c i mysle nad zrobieniem e ale wlasnie ten kurs .. chociaz zebym wiedzial ze prace znajde to bym robil .

Praca w tym zawodzie się znajdzie ale taka cena to lekka przesada, mój znajomy robił ten kurs nie jestem pewien ale chyba w 2009, mówił, że wyrobił się w ostatniej chwili i zrobił kurs na przewóz rzeczy za chyba 650zł i nagle skoczyło teraz jest około 6-7 tysięcy, paranoja.

3 tysiace kosztuje kurs kolego a nawet taniej Ci znajde. Z ta praca to nie wiem bo przewaznie chca z doswiadczeniem ktorego ja akurat ne mam.

3 tysiące kurs na przewóz rzeczy? Gdzie można za tyle zrobić? Jeśli tak to można jeszcze sobie pozwolić, a co do doświadczenia nikt zaraz po odebraniu prawa jazdy go nie ma jazda zestawem to faktycznie nie jest prosta sprawa ale to wymagane doświadczenie trzeba gdzieś zdobyć, i to o czym mówisz niestety jest problemem.

Panowie nie prawda w obecnej chwili kurs na przewóz rzeczy kosztuje ok 2500tys
dochodzą do tego badania 250 zł
oraz egzamin który jest prosty koszt egzaminu zależny jest od grupy chętnych komisja z Białego bierze za to 1000zl i tą kwotę dzieli się na ilość osób więc nie ma tragedii a egzamin na kat C+e zdajemy na placu starem a wyjazd na miasto Manem
Polecam robić kurs na przewóz rzeczy w Zambrowie w Osk Kujawa

Ja się przymierzam do kursu na kat. C+E i faktycznie trochę te koszta mnie "bolą".

zenit nie widzialem drozej niz 3 tysie chyba ze nie masz 21 lat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org