Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opinie kobiet o homoseksualistach |
Ten temat został zainspirowany dyskusją, jaka rozgorzała w innym temacie na forum, a dotyczącym Marszu Równości. Otóż zarówno ja, jak i moi męscy znajomi (powstanie tego postu poprzedziła krótka ankieta wśród nich), gdy widzą ładną kobietę, o której wiedzą, że jest lesbijką, żałują, że takie dobro się marnuje. A jakie zdanie o homoseksualistach maja kobiety? (Zaznaczam, temat ten nie dotyczy mnie!). ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opinie kobiet o homoseksualistach |
No poczekamy na wypowiedzi Pań :)
|
|
Widząc homogenizowanego nie trzeba na ogół pytać: "Cio to?", bo na oko widać cio to jest... Zdradzają ich pewne charakterystyczne zachowania, sposób mówienia, zniewieściałe gesty... Nnnniiieeee, jakoś nie... Jantar
|
|
exactly !
|
|
Mamy normalne zdanie o homoseksualistach, takie same jak o hetero.
|
|
Nie, no coś Wy! Nie ulegajcie stereotypom, że gej to ciota. Owszem, zdarza się tak, ale jest mnóstwo homoseksualistów u których nie zobaczycie żadnych zniewieściałych ruchów. A co do mojej opinii, nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia kto jest gejem i dlaczego. Bardziej mnie raczej interesuje osobowosć danego kolesia i to co ma do powiedzenia, a nie jego orientacja seksualna. Pozdrawiam:)
|
|
osobiście - ne Przede wszystkim jestem przeciwna "wywlekaniu" tych spraw na ulice. Bo co mnie to obchodzi, czy on to robi z nim czy z nią? Tajemnice alkowy zostawmy w alkowie. Równie dobrze ci co lubią to robić na stole w kuchni powinni założyć klub i krzyczeć, ze oni na łóżku to nie!!!Bo oni na stole!!! Paranoja!
|
|
Nie wiem skad wam sie bierze wyobrazenie o gejach ze maja jakies dziwne "gesty"albo "spedalony"glos,i ze taka osobe mozna odrazu poznac ? Moge sie zalozyc ze w waszym otoczeniu sa tacy ludzie i wcale mozecie nie wiedziec o ich orientacji seksualnej .Ilu z was zna taka osobe osobiscie i wie ze jest np.gejem?jesli znacie to chcialabym znac opinie tych osob na ten temat, a nie tych ktorzy znaja ich z np telewizji albo opowiesci od znajomych. Moim zdaniem to sa bardzo zadbani ,serdeczni i inteligentni faceci.Przynajmiej ja takich znam. A Łomża ze swoja tolerancja jest jescze daleko w tyle (ale to zupelnie inny temat).
|
|
Ja znam wielu zniewieściałych facetów, którzy są hetero. Nie każdy homoseksualista jest "ciotą"
|
|
Geje do gazu. Koniec i kropka, żygać mi sie chcę jak sobie pomyślę jak jeden z drugim dobierają się do swoich tyłków, chłosta i krematorium Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
Marcino: Masz problemy z określeniem swojej płci? Prosiłem o wpisy KOBIETY. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Hehe biedactwo na homoseksualistów jedzie a sam nie wie czy jest chłopcem czy dziewczynką :) Wracając do tematu chciałam jeszcze dodać, że homoseksualistów bardzo szanuję za to, że nie boją się przyznać światu jacy są. To naprawdę wielka odwaga, wiadomo jakie u nas jest do nich nastawienie. Skoro są odważni to nie są "ciotami" Aha i nigdy nie używam określenia "gej" jakieś to dla mnie niesmaczne.
|
|
znam - sympatyczni ludzie, często o wysokiej kulturze. w jednym nawet się podkochiwałam dopóki mnie nie poinformowano, no i szkoda mi była, bo fajny jest i nie miałabym nic przeciwko "nawróceniu" takiego. na codzień jednak wybieram hetero, bo niestety wyobraźnia działa zbyt pośpiesznie. Allinka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |