Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Choinka na starym rynku |
Co o niej sądzicie? Dla mnie to wstyd, rzucili na jakąś choinkę jakieś lampki byle jak i zadowoleni. To powinna być wizytówka miasta przed i podczas świąt a jest jakieś .....!!! brak słów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Choinka na starym rynku |
Wizytowka to powinna byc na kazdym wjezdzie do Lomzy. ...
|
|
Mowiac o tej choince popieram zalozyciela tematu. ...
|
|
Kolejny z serii : miasto do d....... nie podoba mi sie.... Jak Ci sie coś nie podoba, to daj COŚ z siebie Małe, ale coś!!! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
nie chodzi mi, że miasto do d... ale no choinka to nie jest taki duży problem żeby nie można było tego jakoś z sensem ogarnąć przez władze żeby zleciły udekorowanie jej żeby to jakoś wyglądało
|
|
mieszkam w lomzy całe zycie a na starówce prawie rok nie byłem. :)
|
|
No ale trudno, kaza pasa zaciskac to i biedne lampki na choince. ...
|
|
enka z szóstką, więcej optymizmu proponuję, wyrażasz sie poprzez swój nastroj, wiecej optymizu. Jeżdze widze, są piękne miejsca co nie jest powodem do krytykowania tego własnego. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Nagrody hojne = choinka skromna. Równowaga jakaś musi być bo inaczej wszystko by runęło, tego chyba nie chcecie?
|
|
bo w naszym mieście wszystko na odpier dol. Potomkowie roztrząsaczy gnoju nie mają poczucia estetyki ani wielkich w tym temacie potrzeb. Tak więc z tego punktu widzenia traktuja innych Santreo
|
|
oj juz nie narzekajcie.....w tym roku choc widac ze to choinka..... pamietam jak jeszcze byl kawal kija z marna iloscia igiel i to prawie na samym czubku :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Choinka ładna ale dekoracja do kitu :) Bywało lepiej w poprzednich latach :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
ta choinka to serio wstyd... porażka ;/
|
|
smutna ta choineczna :(
|
|
nie ma co sie dziwic jak tyle kasy poszlo na nagrody to i na bombki u chinczyka zabraklo, porazka ta choineczka juz lepsze byly te coroczne kolorowe babeczki
|
|
już lepiej by wyglądała jak by jej wcale nie dekorowali :D ...Czasami lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
|
|
a jakby odstawili choinke to zaraz bylyby komentarze, ze w Lomzy pracy nie ma, zaciskac pasa, a na choinke wydali full kasy haha wiecznie niedogodzeni..
|
|
https://apps.facebook.com/polubiszto/pages/link.php?user_id=100001570057871
|
|
proponuje sponsorować nowa choinke
|
|
P.A- Pewnie, że niedogodzeni, pracy nie ma, na choinkę nie ma, ale na podwyżki dla pracowników ratusza jest.:)
|
|
do Figa Feudalizm mamy w Łomży i w kraju naszym ! Albo społeczeństwo stanowe - Arystokracja i kapłani się bogacą, a plebs zdycha ! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
LegendarnyObywatel - taka jest prawda
|
|
Figa, czyzby przemawiala przez ciebie zazdrosc?
|
|
przeżywacie tą choinkę, jak by mieli ją u was na chacie postawić :) ---------------------------------------------
|
|
Pamiętam jak kilka lat temu pięknie przystrojono choinkę. Ale co z tego jak kilka dni później ktoś pokradł ozdoby :|
|
|
Jak dla mnie to choinka sama z siebie jest ładna!I bez tych ozdóbek też nie wygląda źle,wręcz przeciwnie.
|
|
ktoś pokradł ozdoby i podgryzł pień :) http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Ta choinka jest PRZEPIĘKNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odwalcie sie od niej , przez tyle lat stała miotła i wam nie przeszkadzało a teraz wam przeszkadza choinka która jest naprawdę ładna?? Czy wam się kiedykolwiek i cokolwiek podobało w waszych króciutkichb żywotkach ??
|
|
no potomkowie roztrząsaczy gnoju choinka jest pikna , cudo no nie? Santreo
|
|
choinka ładna ale ozdoby marne zeby te lampki chociaz postarali sie jakos z sensem powiesic a nie byle jak rzucic.
|
|
Aaaaaaaaaa :):) To wam o lampki chodzi??? Kto was dzieciaki zrozumie :):):):):)
|
|
Zazwyczaj są mniej zadowoleni i ci bardziej zadowoleni, lecz jak wiadomo to nasz prezydent dostał sporą podwyżkę, więc jeśli postawił dużą choinkę to nie znaczy że ma na niej powiesić full ozdóbek, bo znając łomżyniaków i sytuację to choinkę trudno byłoby zapieprzyć ze Starego Rynku, ale ozdóbki a i owszem, czemu nie, więc może tu jest powód braku ozdóbek. A tak na marginesie to pewnie mógłby wycisnąć te parę groszy na ozdoby tej choinki i aby to nie zginęło to nasza straż wiejska mogłaby tego pilnować, no bo w sumie do czego oni są? Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
powinni zaorac kawalek skweru posadzic zywa choinke o nia dbac i co roku ubierac i tak by sobie rosla ladna taka lomzynska.To by sie dopiero Tradycja urodzila co by bylo najladniejsza wizytowka miasta:) byleby jej tylko tanim winem nie podlewali:)
|
|
Albo ciepłym moczem :):):):)
|
|
Się choinka nie podoba .......oj bedzie wpier......
|
|
Władza nie popisała się po raz kolejny..... ale pensja wzrosła....... ŻENADA „Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności” - Albert Einstein
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |