Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
serwis nokia |
jw, gdzie się znajduje w łomży? Lala22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: serwis nokia |
nie ma w Łomży autoryzowanego serwisu nokii
|
|
to jeżeli mam tel jeszce na gwarancji a zepsuł mi się to co mam teraz zrobic???pomocy:( do białego z nim jechac:/ Lala22
|
|
daj do operatora sieci lub sklepu w której wziełaś ten aparat,oni go wysyłają do nokii
|
|
on był z komisu ale na gwarancji 2 lata.... Lala22
|
|
masz na gwarancji napisany adres serwisu. Musisz sama wysłac :(
|
|
no tak ale za czym go naprawią itp to minie conajmniej 2 tyg :( a bo mam problem wyświetlacz zrobił się cały biały nic nie widać,orientujecie się ile by kosztowała naprawa ???bo chyba na własny koszt oddam go do naprawy... Lala22
|
|
Zanieś do helt GSM na legionów przed Dworcem PKS . Facet nie wciska w telefony chińskiego badziewia tylko wymienia oryginalne części :)
|
|
ok dzięki MARUDA Lala22
|
|
jak ktoś inny będzie Ci grzebał w tel to tracisz gwarancje
|
|
https://apps.facebook.com/polubiszto/pages/link.php?user_id=100001570057871
|
|
strawberry com to? Lala22
|
|
Ulica: Antoniukowska 8/1 15-845, Białystok województwo podlaskie Bylem korzystałem naprawili jak trzeba. Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Jak wyślą to po 2 tygodniach przyślą z powrotem i gwarancji nie uznają nie tacy oni głupi. Idz do gsm help i nie kombinuj.
|
|
a masz gwarancje nokii czy gwarancji udzielil Ci komis? Jezeli masz gwarancje nokii to wyslij telefon kurierem do autoryzowanego serwisu, dowiedz sie poza tym o gwarancje dor to dor, bo mozliwe, ze nokia takowa posiada. Identyczny problem wystepowal w noki nazeczonej i do wymiany w ramach gwarancji poszedl wyswietlacz. I pamietaj, ze nigdy nie oddawaj do naprawy do jakis komisow itp poki masz gwarancje, bo ja stracisz. Lepiej zaplacic za kuriera niz w komisie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |