Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyszukiwarka Biznesowa na www.4lomza.pl |
Wyszukiwarka ta to totalne dno bo nic nie można na niej znale¶ć tylko jakies dziwne firmy raptem dwie bod słowem BANKOWO¦Ć !!!!!! SPEEDI zrubcie co¶ z tym !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyszukiwarka Biznesowa na www.4lomza.pl |
Wyszukiwarka odnajduje słowa, które dopisuj± firmy. My nie wiemy czym zajmuje się dana firma. Juz kilka firm się dopisało i maja pełne wpisy. docelowo ta wyszukiwarka będzie doskonałum narzędziem do zorientowania się w ofercie firmy jak i znalezienie telefonu czy adresu www. Wpis pełny jest płatny. Wydaje się, że kwota 50 zł nie jest zabójcza dla firmy, a korzy¶ci mog± być wieksze.
|
|
Tak Marku masz rację tylko że ja jako potęcjalny zaiteresowany informacjami o firmach w byłym Łomżyńkim trochę się denerwuję jak widzę pust± baze danych nie lepiej by było j± troche robudować a dopiero umie¶cić na stronie ? to poprostu zniechęca każdy kto wchodzi w wyszukiwarkię ma nadzeje że znajdze to co mu potrzebne czysz nie tak ? a to jest anty reklama ! pozdrawiam Gandalf
|
|
Rozumiem Twoj± chęć szybkich znajdywania informacji. Też chciałbym to szybko znajdywać. Ale jak z pocz±tkami portalu. Nie było wielu informacji, poprostu budujemy bazę, która może stać się Ľródłem informacji. Firmy, które płac± za ten wpis chc± go od razu widzieć. ¦wietnie, że zależy ci na jako¶ci tej bazy. Dzięki
|
|
mam tylko nadzeję że to szybko poprawicie i jako¶ może promocję zrobićię :))) pozdrawiam Gandalf
|
|
To wygl±da, jak pretensja do garbatego, że ma proste dzieci. A może przegl±darka pokazuje tylko rzeczywiaty stan naszego biznesu (jego otwarto¶ci na współczesne media) ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |