Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chciałabym zrobić dziecku 6 urodziny |
Witam, chciałabym zorganizować dziecku 6 urodziny, polećcie jakiś lokal, gdzie mogłoby tuzin dzieci dobrze się bawić pozdrawiam i z góry dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chciałabym zrobić dziecku 6 urodziny |
na milano jedźcie
|
|
Na Reymonta w budynku po dawnym sklepie spożywczym Grand Market jest nowy plac zabaw. Obok szkoły nr7 również choć ten na Reymonta ciekawszy. Cen nie znam.
|
|
Pod Biedronka na Wyszyniaka jest bawialnia ,Adulek' tam zrobisz super urodziny z zabawami.
|
|
To Grand Market już nie istnieje? http://MixReq.com?ref=1247262 http://londonay.com/LM4949
|
|
nawet jest reklama tego na Reymonta http://superlomza.pl/Community/79086,Blog_Wpis,Byly_wiceprezydent_Lomzy_tworzy_miejsca_pracy.html onaion
|
|
Reymonta tak polecam moje dzieci to uwielbiają Bubero
|
|
Weź go wywieź na jakaś agroturytyke zobaczy zwierzęta pojeździ na quadzie a nie jakieś plastikowe klocki.
|
|
...lepiej zrób 6 dzieci... rudy błazen z druhem
|
|
FARTLANDJA...
|
|
ja robiłem 5 urodziny dla swojego syna na Mickiewicza obok szkoły 7 i jestem zadowolony. Było ok 10 dzieci Pani przygotowała konkursy dla tych dzieci i ogólnie prowadziła imprezę przez 2 godziny a potem był czas wolny na zabawę mogły robić co tylko chciały. W cenę był wliczony także poczęstunek i szampan dla dzieci tylko tort musiałem kupić a tak nic mnie więcej nie interesowało. jednak to było pół roku temu wię teraz mogło się coś zmienić. Z każdym miesiącem mają inną propozycję cenową ja wtedy zapłaciłem ok 300zł za wszystko. Na reymonta moje dziecko było teraz na mikołajki ze swoją klasą i uważam że jest tam bardzo fajnie. Strasznie duża przestrzeń która się sprawdza przy większych imprezach jednak jak te 10 dzieci (które były na urodzinach ) by się tam rozbiegły po tym salonie zabaw to one by tam zniknęły jednak jest to tylko moje zdanie. Nie mam pojęcia jak jest tam cenowo i jak jest z poczęstunkiem więc nie pomogę.
|
|
A to adulek jeszcze istnieje? Ja myslalem ze po tej przebudowie/dobudowie juz go nie ma. ...
|
|
amadeus na przykoszarowej,super lokal! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
w dawnym barbadosie dobrze się rozerwie
|
|
Tylko w klubie Biebrza najlepsza zabawa:):)
|
|
maruda spac!! :) ...
|
|
No co ty torro :):):) Ja prowadzę nocne zycie :):):) Czasami w klubie Biebrza też :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |