Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powiedzcież mi ludzie... |
...jest to słońce, czy ino w solarium znaleźć go moszna? Jantar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powiedzcież mi ludzie... |
nad moim blokiem świeci przez mgiełkę poranną Allinka
|
|
moszna się po niej podrapać dyskretnie a przed słońcem i ciekawskimi spojrzeniami raczej skryć z dziewiczym rumieńcem :P T i g e r
|
|
moszna i prącie
|
|
...ależ prącie bażo! Drapta się po czem chcecie i czem chcecie, a słąca jak nie było tak nie ma! Bo jeśli mówicie o tym stalowym okręgu usiłującym przedrzeć się przez TE (z łomżyńska) mglisko, to jesteście w błędzie! Jantar
|
|
Ależ oczywiście, Jantarze (czy raczej Jantarko), że jest. http://www.wiw.pl/astronomia/0701-slonce.asp :-) ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Tera świeci aż miło, ciut nie wiosna :)
|
|
To atrapa, nie słące! Zaemaliuję do Pani Proximy Centauri - jako najbliższa sąsiadka powinna cuś o tej gwieździe wiedzieć, wszak sąsiedzi wiedzą wszystko najlepiej, co nie?! Jantar
|
|
ooo tak, sąsiedzi zawsze wiedzą lepiej, nawet niż Ty sama :)
|
|
Niekoniecznie! Są sąsiedzi i SĄSIEDZI. Moja mama dopiero 2 tygodnie temu dowiedziała się, że syn sąsiadów z klatki, urodzony jako Mariusz, od jakiegoś czasu jest Marysią... No, ale od kogo się dowiedziała? Od SĄSIADKI... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Słonko świeci :)
|
|
...cieszą się dzieci...:)) Sumcio, tego typu tajemnice rodzinne są skrzętnie ukrywane, więc nic dziwnego... Zaraz zaraz! Od której sąsiadki?? Od Marysinej matki? Czy od inszej jakiej, która w głuchym telefonie robiła za ogniwo..? Jantar
|
|
Inszej, inszej. Ale to przykład dwóch sąsiadek - moja matka mieszka bliżej Marysinej i nic nie wiedziała, a ta mieszkająca w sumie dalej, wie wszystko :-) ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Bo ta dalsza miała rozleglejsze zainteresowania...:)) Że też biedaczka rozległego zawału nie dostała na tę wieść...aż dziw bierze! PS. Powiedziałeś gdzie mieszkała?? "w sumie"?? /malachje???? Jantar
|
|
No, bo ja dość duży jestem :-) ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
no to prawda jest :)
|
|
A to paskuda jedna!!! Jantar
|