Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
instalacja gazowa |
gdzie, waszym zdaniem, mozna w lomzy zalozyc najlepsza instalacje gazowa do samochodu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: instalacja gazowa |
nie wiem gdzie w Łomzy ale nie rób tego w Siedlcach. Robią najtaniej ale taka lipę że szkoda gadać.
|
|
Ja dwa lata temu zakładałem na Senatorskiej 13 i jestem zadowolony
|
|
Ja wiem, że najtańszy gaz jest w Piątnicy za motelem Zacisze. A dobrze montują na Bema. Rzekłbym rewelacyjnie!
|
|
Mac-Rob - ja mam dwa samochody i u nich zakładałem instalacje gazową. Rewelacja , tanio szybko solidnie , Auta lepiej sie prowadza niz na benzynie Polecam Mac-Rob na senatorskiej 13 tel 216-69-48
|
|
tarczyn, slyszalem ze w tym warsztacie robia tez niezle "testy" na moc silnika.hehehe pozdrawiam
|
|
NO to jak wiesz to czemu sie pytasz
|
|
Ja też zakładałem na BEMA (na tylach garażu)! Jest OK! Jak najbardziej! Wczesniej zakładałem na Al. Legionów przy Prymie i NauceJazdy, i tego miejsca nie polecam. --- PGG
|
|
tarczyn rozne rzeczy ludzie mowia dlatego pytam sie na forum.moze ktos potwierdzi a moze zaprzeczy. pozdrawiam
|
|
Tutaj http://www.ac.com.pl soie zobaczcie gdzie w Polsce są autoryzowane zakłady Stag, moim zdaniem najlepiej własnie w takim autoryzowanym serwisie zakładać instalację lpg, jest najbezpieczniej.
|
|
Ja zakładałem w Białym na Baranowickiej działa już dwa lata bez zarzutu jedyny minus u nich to długie kolejki.
|
|
Karolina trolu spier.... że admin pozwala na coś takiego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |