Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwelbiam polskich dziewwczyn |
oni sa najpiekniejszy na calym swiece!!! ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwelbiam polskich dziewwczyn |
tak jak w piosence: Polskie dziewczyny najładniejsze są :) heheh
|
|
przejedzajcie do rosje) my lubimy was ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
Ale to prawda! Mi naprzyklad tu trzymaja Polki. To przez nich nie wyjedzam z tego kraju ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
a to co znowu??
|
|
To znaczy nikt nie trzyma mne, ale ja nie moge przez polek wyjechac z tego powodu. ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
Marelen?
|
|
Nie Marlen,a szkoda;-/
|
|
Szkoda
|
|
Raz wyjechalem do niemiec ale choc mialem tam dobrze ale zdiecydowalem sie wrucic przez was Polki. ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
Pewnie prezes. Rosjanin - nikt do Rosji nie przyjedzie bo u was orgie na drogach sie dzieja i brudno jest. Mlodziez nie ma co robic, niz tylko cpac i szlajac sie po jakichs wysokich slupach. Zamkniemy dostep do Rosji. "Niech nie bedzie niczego" ...
|
|
Torro, nie wszendzie.. Mozna tam zyc. ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
Bardzo was prosze Polki przejedzajcie do nas w rosju. My lubim was. tedy mog bym spokojnie wrucic do rosji, do domu. ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
:-) ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
U nas w rosje muwia ze Polska granice mozna poznac po dziewczynam. Jak zobaczysz strojnych i pieknych dziewczyn to jest wlasnie Polska ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
Nie podlizuj się tak rosjanin, my wiemy , że to prawda nie musisz nam tego mówić, chyba, że chodzi Ci o azyl to już inna bajka.
|
|
kobiecyinstynkt da co ty wiesz?! Czytaj co ja napisalem. Ja chce zabrac POLSKICH DZIEWCZYN do rosji:-) bo nie potrafie bez nich zyc tam. Dlatego po to wrucilem ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
a bierz ile chcesz :))) ...Czasami lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
|
|
Morelka biedz moja wola ja to moge wszystkich zabrac:) ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
Ci ruskie tylko narządy wam powicinaja coto jest
|
|
Jednak Marlen :):):) Ciebie nie da się nie rozpoznać :):) miałeś być w Itali a nie na wschodzie :):):):):):):)
|
|
niech zyja Polskie kobety ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
lepiej zabierz ze sobą kolegów z Kaukazu i wracaj do domu
|
|
rosjanin jeśli odpowiesz co sądzą Rosjanki o rosyjskich mężczyznach to uwierzę Tobie że jesteś Rosjaninem:)
|
|
rosjanki sodza ruznie. Ale nie do konca rozumem co masz na mysli ja na weki pokaren krasatoj Polskich dewuszek! Uwelbiam Polskich dziewczyn...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |