poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Setki tysięcy na nagrody w ratuszu- no panie Mieczysławie wypada tylko pogratulo

wać
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=27243

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Setki tysięcy na nagrody w ratuszu- no panie Mieczysławie wypada tylko pogratulo

kryzys jest ale nie dla wszystkich

Re: Setki tysięcy na nagrody w ratuszu- no panie Mieczysławie wypada tylko pogratulo

nagrody,za co?

cały świat obniża pensje he a tu o :)

Nie moje pieniądze, nie moja sprawa, ale skoro taki dobrobyt w ratuszu to po co te podwyżki ? za grunty, nieruchomosci, psy etc ?

Zaraz dostaną 13 stki he

A czemu usunięto ostatnią opinię, czyżby Adminem ktoś sterował, pewnie zaraz zniknie temat!

temat nie zniknie

a te nagrody to zapewne za milczenie żeby się przekręty nie wydały

andrzej z lekka mnie juz rozsmieszasz, zaloze kiedys jakis temat z ktorego jak sadze nie da sie przejsc do kosciola zobacze jak sobie poradzisz:)

Prawda wdeptana w ziemię odrasta i wpis tu wcześniej czy później powróci.
Łomżyńscy Bracia wzajemnej adoracji musieli by mnie zabić aby mój głos zamilkł.

a talony na święta kiedy dostają ?

Bo Mr_Andrzej pisze w kółko to samo, a to nie jest przedmiotem tej dyskusji.

A to i jeszcze talony dostaną. Potem pójdą do marketu n zakupy i każdy powie o jacy biedni ludzie bo mają talony z opieki.

http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Benzyna-za-8-zl-Juz-na-swieta,wid,14049785,wiadomosc.html

fajnie, ale niech sie za roboté wezma, i nie przesuwaja terminow wyplat swiadczen z funduszu alimentacyjnego i rodzinnego, teraz to dzien 30 kazdego miesiaca, moze i nam samotnym matkom pan prezydent da nagrode?

budżetową kasę rozpierd.ala się najłatwiej i lekką ręką...akurat coś o tym wiem...kolejny żenujący przypadek, kiedy hajs idzie na konta bo rok się kończy i trzeba go wydać, żeby nie wrócił do państwowej kasy, prawda "panie dzielący nagrody?" Szkoda, że nie widzę nigdzie tego rzekomego „zaangażowania”, „dużą odpowiedzialność” i „wyjątkowo licznych obowiązków”. ..czcze pierdo.lenie i żenujące usprawiedliwienie rozjeba.nych 340 tysięcy złotych.

Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję

Wiadomo na co poszły podwyżki przedszkoli...

A dla ŁKS-u jak zwykle nie ma... 340 tysięcy dało by utrzymanie tego Klubu pewnie przez rok, ale nie ma skąd na to wziąć! Już teraz rozumiem dla czego, bo na nagrody by zabrakło!
Ja pierdo.lę, podwyżkę dla Prezydenta przełknąłem, bo czemu miałby mieć mniej niż np. wójt Zbójnej czy Nowogrodu lub też po prostu czemu miałby mieć mniej niż Jego poprzednik, ale tego to już nie przełknę! ŁKS od tylu lat boryka się z kłopotami finansowymi, a włodarze miasta nie widzą że jest to wizytówka miasta i nie wspomagają Jego działalności dla dobra chłopców w Nim trenujących, tylko widzą Swoje portfele, aby były pełne!
Brawo, tak dalej. Dzielcie się Naszą kasą między sobą, a problemy społeczeństwa same się rozwiążą. Za 3 lata znowu będziecie w chu... walić, co to Wy nie zrobicie za Swojej kandydatury dla Tego miasta. Znowu wielu z Was będzie się na ŁKS powoływało, że pomożecie... a jak już się do koryta dorwiecie, to ŁKS-owi dup.ę pokażecie! Jak zwykle zresztą!

Autor: kobiecyinstynkt (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 05-12-11 13:41

A czemu usunięto ostatnią opinię, czyżby Adminem ktoś sterował, pewnie zaraz zniknie temat!

Życie to nie bajka.

ODPOWIADAM

Prawda w oczy kole kolesiów z Łomżyńskiego Towarzystwa wzajemnej adoracji Rzymskokatolickiej świeckiej judaszów i parafialnych diecezjalnych arcy kapłanów . Im większa i ostrzejsza ta prawda tym bardziej w oczy koli do tego stopnia że trzeba ją zdjąć w widoku publicznego aby ludzie dalej byli nieświadomi jaki tu religijny "Folwark zwierzęcy"*

* Książka i film pod tym samym tyłem " Folwark zwierzęcy " ukazała relacje zachodzące miedzi zakłamana władzą i otumanionym manipulacjami niszczonym przez świńska władzę społeczeństwem.

Autor: markm (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 05-12-11 14:01

Bo Mr_Andrzej pisze w kółko to samo, a to nie jest przedmiotem tej dyskusji.

OTO TEMAT DYSKUSJI - nie warto go spłycać plotąc banialuki.

"Re: Setki tysięcy na nagrody w ratuszu- no panie Mieczysławie wypada tylko pogratulo... wać"

ODPOWIADAM ZGODNIE Z TEMATEM DYSKUSJI

To są ludzie inteligentni ochrzczeni i wychowani we wspólnocie Rzymskokatolickiej jaką tworzą razem z mieszkańcami ( jak Katolicy z katolikami i nie tylko) naszego / ich* miasta na suwerennej Ziemi Łomżyńskiej.
Kryzys widać nie jest dla wszystkich (?) tak samo jak KOŚCIÓŁ w Łomży nie jest dla wszystkich (?) Łomżan dobrym Domem**.

Pytam co to za podły Dom** tworzony przez parafialnych urzędników samorządowych oraz komu i do czego ten zły - patologiczny Dom** ma służyć pozostając na Ziemi Łomżyńskiej organizacją społeczną taka jak jest opisana w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy " w którym społeczeństwo cierpiało niedostatek na którym tuczyli się świńscy liderzy - świnie.

* niepotrzebne skreślić, skreślone leczyć.
** Ostatnio arcykapłani - biskupi w Polsce lansują hasło " Kościół naszym Domem ".

W odniesieniu jak wyżej.
Tym którzy mają trudność z połapaniem się na temat prawicy i lewicy oraz świń i cielaków stojących za polskimi - Łomżyńskimi drzwiami dedykuję kabaretową interpretację ich nie świadomości.

Dedykuję ten wesoły film wszystkim tym którzy mają problem z ustaleniem faktycznej rzeczywistości do końca dla nich nie oczywistej i mającej poważny wpływ na ich normalne życie w pokój i spokoju załączam link aby się lepiej zreflektowali co tu w tym temacie jest grane.

http://www.youtube.com/watch?v=HKiIqp74ZhU

Może to dla wielu religijnych prawicowców i lewicowców gówno prawda ale taka jest prawda dotycząca tego ich śmierdzącego Łomżyńskiego gówna zakłamania nie dla wszystkich oczywistej Łomżyńskiej rzeczywistości.

Dedykuję ten wesoły film wszystkim tym którzy mają problem z ustaleniem faktycznej rzeczywistości do końca dla nich nie oczywistej i mającej poważny wpływ na ich normalne życie w pokój i spokoju załączam link aby się lepiej zreflektowali co tu w tym temacie jest grane.

http://www.youtube.com/watch?v=HKiIqp74ZhU

Może to dla wielu religijnych prawicowców i lewicowców gówno prawda ale taka jest prawda dotycząca tego ich śmierdzącego Łomżyńskiego gówna zakłamania nie dla wszystkich oczywistej Łomżyńskiej rzeczywistości.

?!;+)><>

Niektórzy potrafią zachować umiar w łupieniu kasy miejskiej. Niestety nie w Łomży a w Pruszczu Gdańskim. Radni obcieli tam swoje diety z 1300 do 1000zł. W Urzędzie Miasta zamrożone będą pensje i nie bedzie premii.
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto/radni-pruszcza-gdanskiego-obnizyli-swoje-diety,1,4960244,region-wiadomosc.html

HGW w stolicy ostatnio dała również nagrodę. Dyrektor wodociągów dostał 40 tysi. Nie dalej jak rok temu rozdała lekka ręką kilka baniek na nagrody a my za to wszystko płacimy a do tego jeszcze raz zapłacimy z odsetkami. Nam tną, karzą oszczędzać a sami robią co chcą. Osobiście mam tego dość. Jeżeli ktoś zorganizuje jakiś marsz, strajk czy powstanie...przyłącze się z pełnym zaangazowaniem
P.s. Rząd ukrywa przed nami prawdziwy dług!
Prywatyzuje co się da a straty wciska w transakcje terminowe
To jest jak bańka która wkrótce pęknie.
Nie dajmy się!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org