Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomóżcie znaleźć tego debila na cb |
Temat bardziej dla zmotoryzowanych jeżdżących z cb radiami. Od jakiegoś czasu jeżdżąc przez Łomżę słychać cały czas jakiegoś debila, który cały czas nadaje, nie można się przez niego niczego dopytać. Nie wiem czy to tylko mnie drażni czy i innych ale może byśmy go jakoś namierzyli i zrobili porządek z trollem. Do niedawna słychać go było w niedzielę wieczorem ale ostatnio już w piątek słyszałem nieźle nadawał. Musi mieć albo dobry sprzęt albo jakoś stacjonarną antenę bo przynajmniej w piątek wczoraj tzn. 02.12.2011 słychać go od Wygody do Łysych przynajmniej ja taką trasą jechałem i do Popiołek miałem na max skręcony squelch i jeszcze go było słychać stąd wnioskuje, że raczej to jakiś stacjonarny bo chyba w żadnym samochodzie nie będzie takiego zasięgu no chyba że jechał gdzieś w moim kierunku. Natomiast w niedzielę słyszę go zazwyczaj już od Chojen Młodych i też w okolicach Wygody znika. Każdego kto by mógł pomóc, proszę o odpowiedź w temacie. Sam osobiście poświęciłbym tą chwilę, żeby zajechać i nauczyć gnoja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomóżcie znaleźć tego debila na cb |
Wiem kto to nadaje i masz rację ma naprawdę bardzo dobrą stacjonarkę.Powiem tylko że jest on z południa...
|
|
CB jest dla poważnych ludzi którzy wiedzą jak go używać a nie tak jak w tym przypadku to debilizm wtórny
|
|
zapewne chodzi Ci o sławnego w Łomży "Bin Ladena" czy jak oni tam go zwali... Już od kilku lat tak nadaje... Z tego co wiem nadaje z okolic ul. Prusa... życzę powodzenia w walce z idiotami:)
|
|
Powiem wam tak. Macie błędne informacje. To jakiś koleś chory na głowe ma u siebie w domu gdzies za strazą stacjonarne cb zamontowane i nadaje idiota. okolice lipowej harcerskiej itp _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
Ten debil tylko kształtuje obraz mieszkańców tego miasta dla ludzi , którzy są tutaj przejazdem i dowiadują się ,że Lomża to miasto psychicznych masochistów i idiotów , a echo idzie w świat. MASAKRA. Duzo podróżuje po kraju i gdzieś zawsze sie trafi jakiś odpad , ale takiego zaśmiecenia przestrzeni publicznej jakim jest CB jeszcze nigdy nie słyszałem. Popieram całym jestestwem próby namierzenia odpada. to chyba jakiś emerytowany, niespelniony kierowca , a teraz degenerat.
|
|
Moja stacja bazowa już jakiś czas nie istnieje dlatego nie wiem kto to dokładnie nadaje, ale jeśli chodzi o bin ladena to jest to możliwe natomiast jeśli piszesz o bazówce za strażą to tam ma mustang, ale jego można wykluczyć on z tych normalnych
|
|
@ D.M. Ten debil, jak go byłeś łaskaw nazwać, ma takie samo prawo do rozmów na CB jak Ty i inni kierowcy chcący się dowiedzieć "gdzie to suszą misiaczki". Dopóki nie łamie prawa nic mu nie można zrobić, a jeżeli "poświęcisz tą chwilę, żeby zajechać i nauczyć gnoja" to Ty złamiesz prawo. Jeżeli jednak uważasz, że, "ten debil co nadaje" łamie prawo to wystarczy zgłosić sprawę na 997 lub osobiście do Komendy na Wojska Polskiego.
|
|
Ja go usłyszałem pierwszy raz jakieś 4 tygodnie temu w niedzielę i od tamtej pory systematycznie w każdą niedzielę wieczorem go słychać było. W piątki jak na razie go nie słyszałem tylko teraz w ostatni a jak w inne dni to nie wiem bo nie jeżdżę. japoniec2010 kolego jeśli uważasz, że ciągłe nadawanie, przeklinanie i ubliżanie innym użytkownikom cb za prawo do rozmów to z Tobą coś też może być nie tak, jeśli go nigdy nie słyszałeś to się może nie wypowiadaj albo kup sobie radyjko lub idź do kogoś i posłuchaj co ten człowiek mówi. Na pewno nie jest to związane z dopytaniem się o drogę albo suszeniem.
|
|
japoniec na policje to nic nie da oni sie raczej nie zajmuja takimi sprawami. Musialbys zglosic to do UKE
|
|
Jezeli bluzgal na Ciebie i ublizal to ja bym go do sadu pozwal :) Wtedy by zrozumial ze nie jest nie osiagalny :) ...
|
|
Nagrać człeka, zrobić miksa i puścić w neta. Podpowiedzieć iż jest w sieci to może zacznie robić karierę na www. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę. ![]()
|
|
Każdy na niego narzeka ,a jak antenę satelitarnie nastroić to wtedy Bibn jest ok.
|
|
Bin
|
|
auu Dziadek grand srebrny panel
|
|
W neta go to dobry pomysl :D Moze zrobil by kariere jak Kononowicz w ''Ciacho". Pozdrawiam. ...
|
|
Oj, D.M. Masz kłopoty ze zrozumieniem słowa pisanego. Jeżeli ten pan na CB obrazi Cię to masz pełne prawo zgłosić to na Policję.
|
|
Ten koleś podszywa się pod Bin Ladena i mieszka dokładnie w bloku na przeciwko... Informacja 100% pewna.
|
|
hehe w neta puścić i znowu będzie śmiech z naszego "miasteczka"... He kiedyś słyszałem na radyjku w okolicy Katowic jak doświadczeni kierowcy TIR-ów się naśmiewali właśnie z tego typa, czyli musi być już dobrze dla nich znany... Podobno, że w Szczytnie mają podobny problem...
|
|
na jakiej to częstotliwości sie odbywa tylko nie podawajcie kanału tylko dokładna cześtotliwość - to podam jego lokalizacje. Santreo
|
|
Uuuu koleś
|
|
Widzę że właśnie ten ktoś napisał posta w tym temacie ;) Znam tego kolesia osobiście,ale nic więcej wam nie powiem.
|
|
santreo czestotliwość to sobie sprawdz sam a dziadek Grant niech nadaje dalej aUUUUUUUU co dobrego Są trzy rodzaje kobiet: damy, nie damy i nie każdemu damy.
|
|
ot jak proponuje pomoc to z **** w krzali. Santreo
|
|
Sativa - mowiac o tym ze go znasz, to czy myslales o tym ze od razu wezme Cie za debi*a?? ...
|
|
Haha co dobregoooooo a uuuuuuuuuuu Kuźwa gość jest powalony ale da sie żyć, w każdym mieście jest ktoś taki no pomijając Siedlce bo tam jest Bartek co pomaga. W Śniadowie jest jeden co sie drze non stop "oszczędności kupię " ja to bym zgłosił na Policję prędzej tego gościa bo handluje kradzionym. Pozdro dla dziadka Miauuuuuu haha
|
|
auuu o co chodzi ...
|
|
torro : A gdybyś na forum napisał że znasz pedała to oznaczało by to że jesteś pedałem?
|
|
a chodzi o Miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Hahha dziadek numero uno !!!!
|
|
Złapać chama! http://MixReq.com?ref=1247262 http://londonay.com/LM4949
|
|
DZIADEK GRAND SREBRNY PANEL !! ;D
|
|
NOuuuu Wy barany debile POLICJA jak tu wy wsyzscy straszzycie nic nie zrobi ILE WAM TO MOZNA POWTARZAĆ NIC NIE ZROBI POLICJA ONI NIE MAJĄ ŻADNEGO PRAWA DO CB-RADIA
|
|
NIE OBRAŻAĆ LUDZI! http://MixReq.com?ref=1247262 http://londonay.com/LM4949
|
|
Ja nie wiem jakimi tumanami trzeba być żeby lecieć na policje bo ktoś przeszkadza na cb hahaha tylko by się uśmieli "Koń by się uśmiał "
|
|
Przecież wszyscy wiedza ze to bin laden z prusa 8, tylko widac paru świerzaków nie jest w temacie..
|
|
*świeżaków sorry błąd mały :P
|
|
Mówię wam że to nie Bin,to koleś co mieszka w bloku na przeciwko i się pod niego podszywa,co skutkowało już nie jedną wizytą Bina u niego.... Koleś ma ponad 2 m.antenę na dachu bloku i porządny sprzęt w pokoju.
|
|
U mnie na osiedlu jakis facet ma na parapecie antene. Czyli tez szpieguje :D ...
|
|
Sativa a skąd Ty tak poinformowany na ten temat?
|
|
a to nie z tego sklepu na legionow przy jednostce
|
|
Bin Laden bedzie w sobotę w Amnesi namówiłem go jeden autograf 5 zyli Pozdro od dziadka Miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
Już Bin Laden kiedyś latał na Reymonta to razem z drzwiami od klatki wyleciał, a kolegę z Żeromskiego to znam osoboscie i wiem to i owo, aha i na Żeromskiego jak do niego przyszedł to tez mało co nie dostał.. Tyle w temacie ;)
|
|
I Bin Laden jak się nachla to co weekend go na radiu słychać do 1 w nocy jak to miało miejsce w zeszłą sobotę.
|
|
Bo znam typa z Żeromskiego co robi tą wiochę na CB.Próbowałem mu wytłumaczyć że przesadza ale na nic to się nie zdało.......
|
|
Dziadek Grand ? to raczej nie on... ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Dziadek Grant ma brodę niczym Mikołaj oraz okulary ;)
|
|
po pierwsze nikt się pod niego nie podszywa tym bardziej nie z zeromskiego bo to jest krótkofalowiec znany zresztą w kręgu cb-radiowców a bin-ladena kazdy zna takze kazdy wi czym on pachnie
|
|
pachnie papierosami i błękitem Paryża
|
|
Yyyy Bin Laden to się sam na forum udziela i wine zwalał na kolege z Reymonta, a teraz na Żeromskiego. A Ty Sativa jak taki kozak to przyjdź na Ks. Janusza...
|
|
zaraz zobaczysz komucha jak tam na tego tych auuuu jak to się nazywa naaaaa piłsudskiego zaraz bedzie komuch....Ty biznesmenku.Piniądze nie wszystko piniądze nie wszystko...
|
|
o co chodzi..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |