niedziela, 10 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypadek drogowy

kobieta kierująca oplem zginęła w wypadku do którego doszło w piątek wieczorem... kierowca fiata, podczas próby wyprzedzania innego pojazdu, zjechał na lewą stronę wprost przed nadjeżdżającego opla. Mężczyźni ciągle krytykują kobiety za kierownicą ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypadek drogowy

Berenike :)
Sobotni wieczór jest , nie psuj ludziom dobrego nastroju :):):)

ludziom czy mężczyznom ślepo wierzącym w swoje umiejętności w prowadzeniu pojazdu?

omg

tego wszystkiego można było dowiedzieć się z wiadomości,więc po co zakładac temat.

może i faceta wina ale to kobieta zginęła a nie on, a kto przeżył ten zwyciężca

Omania nie chodzi o wypadek tylko o pewność siebie mężczyzn za kierownicą i ciągłą krytykę kobiet

Ja tego nie zauważyłam,może mam troszkę innych znajomych którzy sie nie wywyższają za kierownicą i nie krytykują kobiet.

a to peszek znowu wypadek w tym samym miejscu.

Uderz w stół a nożyce się odezwą, masz w ogóle prawo jazdy? Jeśli masz to znaczy, że niezbyt dobrze radzisz sobie na drodze, inaczej nie czepiałabyś się facetów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org