piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Straż miejska potrzebna szkoła czy nie.

Czy przyjmują tam bez szkoły? :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Straż miejska potrzebna szkoła czy nie.

pewnie, że przyjmuja tam bez szkoły. a jak by się dostali ci wszyscy stażnicy, którzy tam pracują jakby wymagali szkoły? a zwłaszcza jeden taki mlody prywatni jezdzi laguną wiem że paru osobom się naraził i troch musi uważać na zęby hehe "ktos_wielki" nie idz tam do pracy wszyscy sie bedą z ciebie smiac. wiadomo ze w strazy miejskiej pracują same nieuki, ktorzy marzyli o policji ale nie mieli szans

Zdecydowanie potrzebna !

W szkole uczą interpunkcji, która nadaje jednoznaczny sens każdemu zdaniu.

1.Straż miejska - potrzebna szkoła czy nie ?
2.Straż miejska potrzebna? Szkoła czy nie ?
2.Straż, miejska potrzebna szkoła?Czy nie ?

... itd , itp ...
.. a poza tym trzeba po służbie pisać raporty :-))))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Do anonimowy on już nie jeździ laguna tylko skodą superb BKL ....:)źrebaczek:]

http://radionadzieja.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4167:jest-wiele-kontrowersji-w-temacie-fotoradarow&catid=20:gociednia&Itemid=25

Polecam rozmowę o Straży Miejskiej padają odpowiedzi na ciekawe pytania

Autor: Pierre_Dolain (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 03-12-11 09:06

Zdecydowanie potrzebna !

W szkole uczą interpunkcji, która nadaje jednoznaczny sens każdemu zdaniu.

1.Straż miejska - potrzebna szkoła czy nie ?
2.Straż miejska potrzebna? Szkoła czy nie ?
2.Straż, miejska potrzebna szkoła?Czy nie ?

hahahahahah ale się naśmiałam - słuszne spostrzeżenie Pierre_Dolain :D:D:D

Aha bo mam zamiar się tam zatrudnić rzeby zrobić pozadek będę mial tam wielu koleguf

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,6346525,Krakow__Straznik_miejski_bral_lapowki.html

O jak Milo pan Marek zmienil Nick a z prezesa hihihi, do strazy juz niedlugo cie nie przyjma i do innych sluzb do ktorych sie starales tez nie , i niedlugo napiszemy dlaczego oj nieboraku jeden pamietaj ze nie jestes anonimowy a ta nienawisc do strazy moze opisz wszystkim o tym . Pozdrowienia i duzo szczescia w nadchodzacym nowym roku zycze ' zycze szczescia Bo. Na rozum to juz za puzno ' ktos wielki hihihi mass kompleksy jesli chodzi o wielkosc ze o wzrost chodzi to wiem ale moze i rozmiar hihihi

W ferworze by ka strzelilem ''' pozno,,, mialo byc nie zawsze pisze sie z Kim's wielkim a szkoly tez nie mam jak Prezes wiec przepraszam za blàd chetnie jesli ktos wielki pozwoli ujawnimy sie na forum i wyjasnimy wiele fajnych tematow ' nawet ten Co Tera gryzie wielkiego kogos, jedno zdanie i piszemy PO nazwisku panie prezesie niech wszyscy wiedza cost ty za gosc i jak to nieuki z sm pracuja

Ktos_wielki - hahahaha kolejny matol do strazy miejskiej. Pierw spojrz na swoja ortografie. Rozumiem ze mozna stzelic blad. Ale zeby wyraz ''rzeby'' pisac przez ''r'' i ''z'' to az w oczy razi...
Nie pisze tego ze zlosci, czy z zazdrosci. Tylko sluzby mundurowe powinny byc inteligentni, a nie matoly i bawoly.

P.S. Widac ze tam same barany. :)

Pozdrawiam. Torro

...

torro,pierw" koleguf "popraw, potem" rzeby"

Malolatowi to Moza wybaczyc blad ale to juz nie malolat no Choc poziomem intelektualnym to ciagle sfrustrowany z kompleksami nizszosci ludek Co w wirtualnym swiecie moze by prezesem Kim's wielkim jego glos slyszalny na calymswieci caly Swiat go slucha itp. Zal ...

"całymswieci" pisze sie rozdzielnie poza tym dodaje sie "e"

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

_maly_ - pierw powinienem poprawic "pozadek" haha :)

...

Faktycznie ,pożądek powinieneś poprawić najsamwprzut.

Ale przyznam ze "koleguf" wyglada tak nowoczesnie hehe

...

Adamosxx alez spostrzegawczy jestes ale ze ten smieszny ktos wielki merytorycznie jest pusty jak balon i puszcza tylko bàki nie istotne czy prawde czy klamstwa. To CI odpowiada Co. To jest gosc bez pojecia i szuka tylko rozglosu , nie wazne Co pisze aby zle o strazy miejskiej . Mozna wszystko ale fakty niech podaje, mial filmy zamieszczac itp. Niech sie pochwali czy wygral w sàdzie z tymi nieukami on wielki i naj.... lub ten drug Co taki pobity by przez straznikow i maske mu pognietli, zal .. wrocimy do tematow PO pewnym czasie, mysle ze ty taki oszolom nie jestes

sluchaj no :) mi to obojetne czy on ma racje czy nie ale jak ty kogos poprawiasz to sam pisz jak trza kpw?

a jakes taki ciekawy to zapoznaj sie z 2ga sprawa w sadzie to bedziesz wiedzial co i jak

Juz sie zapoznalem i jestem zadowolony z roztrzygniecia nawet bardzo

no widzisz ja tez sie zapoznalem i co dalej z tego wynika?

Powiem tak jeden glupek rzuca temat drugi popiera bez namyslu i bez roznicy czy ma racje czy nie , pisac aby pisac bez sensu ,ktos napisal o tym forum bardzo zle, ale to nie forum jest problemem tylko oszolomy Co klepià bez zastanowienia, widze ze w temacie jestes ale chyba cie kolega ktos wielki alias Prezes oszukal Co do drugiej sprawy ale to juz malo wazne widzisz chyba ze nie zgadza sie na prawde i jej publikacje, chodzi o to aby oczyscic te forum z klamcow i oszczercow i aby brali odpowiedzialnosc za swoje slowa nawet karnie.

zdziwilbys sie kim jestem:) a prezes to nie moj kolega ani znajomy, zacznij od siebie te oczyszczanie:)

i po to jest takie forum jak chce napisac ze u mnie przed domem spadl snieg w lipcu to to napisze a ty jedynie mozesz sobie pokrzyczec pod tematem i tyle twego:)

poza tym proponuje sie dowartościowywać w pracy hehe a nie na forum!

Moge znacznie wiecej niz tylko pokrzyczec ,w pracy dowartosciujà mine inni pewnie bym sie zdziwil Kim jestes ale pod tym nickiem to jestes pan nikt troszke bardziej rozgarniety od prezesa a on do rozgarnietych to nie nalezy o czym pewnie wiesz

no i vice wersa:) pokrzyczales pod nickiem i co dalo cos?

Brak mi juz slow i mysle ze sensu nie ma glupie pisanie o dupie maryny .. wiem jedno kazdy pisac moze nawet o sniegu w lipcu a ja mam satysfakcje ze glupkom i krzykaczom bez rozumu nigdy nie odpuszcze powodzenia

Dalo jeden morde zamknal hihihi

widocznie taki twoj fetysz hehe, w sumie dobrze ze wiesz chociaz jedno

ps. a jak brak słow to na polski zaoczny prosze sie zapisac tam podszkolą:)

Skorzystam, ale przeszczepow mozgu nie robia wiec masz problem

wiem bo probowales i nie wyszlo no przykro mi:)

Probowalem masz racje przeszczepic mozg ... tobie ale go nie znalazlem u ciebie no i z dawcà byl problem Bo swinia za duzo inteligentna a homika mi szkoda

gt.pd - skoro mozesz wiecej niz tylko pokrzyczec, to zrob cos zeby admin byl bardziej stanowczy i ''normalny''.
A teraz to sami przedluzacie ten temat.

...

moze popajacowac na forum jedynie:)

To prawda trza zakonczyc temat ' sorry adamosxx za glupie teksty z mojej strony jesli urazilem to przepraszam

gt.pd Strażnik ?:D

Pan gt.pd czyli Łomża Ranger :D balony to ty chyba koleszko masz pod pachami, po za tym ktos_wielki - zgadzam się z nim :D tam to chyba zbyt wiele szkół nie trzeba mieć? A jak tam Twoje dobre imię? popłakałeś się troszkę z tego znieważenia publicznego ? czy może kolejny donos do prokuratury ? Eh śmieją się tylko z takich Paniczów co to smarkają w rękaw im że poczuli się znieważeni. :) Proponuję Ci nick Kononowicz2. Masz czsem wrażenie że Twoja praca krzyżuje Cię z wieloma ludźmi ?

aż buziaczka sobie dajcie :D hehehe

.

Przyjdzie czas ...

żal mi cie konusie z metra ciety pisz co chcesz masz prawo do zobaczenia ....

już w pracy? to do kawki na śniadanko masz possij

Przyjdzie czas ...

te uczony, pisze się cięty a nie ciety - gamoniu

Przyjdzie czas ...

..a wydawało się ze na poziomie ludzie..ehh..

prezes prowokator!

...

:)

Autor: prezes504 (80.240.162.---), narozrabiałeś :) i likwidujesz. Rozumowanie Kononowicza... żeby nic nie było :)))

hehe Kononowicz na prezydenta!! on by nie wzial podwyzki :)

...

Jestem za ...

wyjebać tych oszołomów w piździet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
darmozjady qurwa za nasze pieniądze

Zyuchu Ty też jestes od wysokich napięć?

do ostro, mial lagune, a przesiadl sie w octavie na blm :P troche sie pomyliles. Niestety przyszlo mi poznac czlowieka.

ja teza miałem taka oto przygode:
szedlem sobie o poranku chodnikiem i zobaczyłem na trawniku papierki po czyms chyba po batonie nie pamietam bo juz troche czasu upłyneło ale nie o tym. Z racji tego ze smiecenie razi mnie w oczy (a to widac jakis chuligan rzucił) wszedlem na trawnik celem zebrania papierów i wrzucenia do kosza jak przystało na kulturalnego człowieka. Wtem słysze a ty gdzie odp: ze papiery pozbierac..koniec konców dostałem ponad 500 zl mandatu za deptanie po trawniku, w konsekwencji mialem przez 30 dni darmowy wikt i opierunek.
ps. teraz koło zaśmieconych trawników przechodze obojętnie.

chyba w komunie krztałcileś po co ty takie głupoty piszesz .... ponad 500 zl mandat , nacpałeś się i tylko z takimi co pojęcia nie mają możesz pogadać i popisać ŻAL ....

Pamietaj że kto poświadcza nieprawdę w sádzie poniesie konsekwencje nygusie, który, który to żresz, ubierasz się I żywisz rodzinę za moje I innych podatników kasę. Weście się za swojà robotę a nie bawicie się w policjantów bo wstyd być kontrolowanym przez Ciebie nawet na chodniku. Ciekawe ile przeznaczanej jest Kasy na tak zbędnã instytucję reperujãcã finanse miasta. Proponuję zakupić Ci służbowe sanki za mandat którego nie zapłaciłem I nie zapłacę a jeśli nawet to tytułem wpłaty: "dla Pana X.X na ciepłe skarpety I szalik zimowy" byś ulepił sobie kolegę I razem z nim patrolował miasto bałwanku.

czyli wszystko wiadomo;) zdenerwowany bo dostal mandat, hehe

Jacy wy jesteście mocni (...)
w Gębie ;)

PS. W tych czasach nawet na sprzątanie kibli trzeba mieć szkołę!

Jeżeli za wypowiedziami osoby o nicku: gt.pd kryje się strażnik miejski, a przypuszczam, że tak jest, to daje on świadectwo poziomu inteligencji ludzi tam zatrudnionych. Jak można być tak głupim i niekompetentnym, żeby roztrząsać sprawy zawodowe na publicznym forum. Pisownia, składna zdań i poziom ortografii, też pozostawia wiele do życzenia. Oczywiście, że nie każdy musi być poliglotą, ale żeby tak się ośmieszać? Musi to być ,, ułom" do n-tej potęgi, w rzeczywistości niedowartościowany, który leczy własne kompleksy piastującą funkcją, która daje możliwość zemsty na osobach, z którymi nie jest w stanie poradzić sobie prywatnie. Wstyd, że ludzie o takiej mentalności reprezentują strażników. Jest to więc uzasadnieniem opinii panującej wśród mieszkańców Łomży, że niektóre osoby nie powinny znajdować się na tych stanowiskach, które obecnie zajmują.

Panie Tobarowski mi jest obojętne czy zapłacisz już nie mandat jak piszesz tylko grzywnę zasądzoną przez Sąd , przypominam Tobie że i ja płacę podatki takie same jak Ty . jeśli jest Tobie wstyd byc kontrolowanym przez Straż Miejską to proponuję postępuj zgodnie z przepisami prawo o ruchu drogowym a obiecuje Tobie że się nigdy nie spotkamy , nie mam zamiaru Ciebie obrażac bo to nie ma sensu , nie interesuje mnie czy podoba Ci się Straż Miejska bo może Ci sie nie podobac jak tracisz DUŻO kasy na mandaty , grzywny itp. według Ciebie Bezprawnie . Piszesz też o poświadczeniu nieprawdy pamiętaj że to Ciebie czeka sprawa Karna o wypisywanie na tym forum nieprawdy , taka jest prawda . MI NIE ZALEŻY NA TYM ABYŚ BYŁ SKAZANY . CHŁOPIE RÓB TAK ABYŚ NIGDY NIE TRAFIAŁ NA FUNKCJONARIUSZY CZY TO STRAŻY MIEJSKIEJ CZY STRAŻY LEŚNEJ , RYBACKIEJ , GRANICZNEJ , ITP... JA NAPRAWDĘ NIE CHCĘ CIEBIE WIDZIEC NA OCZY . A i jeszcze jedno to nie ty wybierasz gdzie zapłacisz i dla kogo tę grzywnę . Zyczę sobie i tobie abyśmy się spotkali w bardziej sprzyjających okolicznościach i wyjaśnili sobie wzajemnie pewne niescislości i nie wywlekali ich na tym forum . Chłopie wyciągam do Ciebie rękę nic nie chcę w zamian .........

Figa ty patrz o co chodzi w temacie i nie udawaj polonistki , mówiąc o ośmieszaniu czytaj dokładnie i ze zrozumieniem .

gt.pd - odpowiedz twierdzi jednoznacznie ze jestes pracownikiem Strazy Miejskiej. Otoz chce Ci zakomunikowac, gdy bedziesz mi pisal mandat (o ile dostane) to spale go na Twoich oczach. Kazdy pracownik Strazy Miejskiej ktory bedzie mi pisal mandat - zobaczy jak pale go na jego oczach.
Jak dla mnie Straz Miejska to jakies ciupki bubki. Dla mnie mandat pisac moze tylko policjant, ale nie Straz Miejska. Kto wogole wymysli Straz Miejska.? TO JAKAS PORAZKA.

Rząd okrada Państwo Polskie, A WY ŁATACIE DZIURĘ BUDŻETOWĄ MANDATAMI.?

Nie jestem sciagalny, nie mam nic na siebie. Ze mnie nie sciagniecie zadnych pieniedzy :)

Pozdrawiam. Torro

...

gt.pd- czytam i oczom zaczynam nie wierzyć, że strażnik miejski upublicznia dane osób, grozi sądem i proponuje układ w stylu ,, podajmy sobie ręce" na forum publicznym. Czy to jakaś paranoja? Chyba z główką coś nie halo, warto, by było zasięgnąć porady specjalisty.:)

Nie wiem czy potrzebna, ale zaproszenia nie dostarczają do łapki :) echhhh nie ładnie... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Lub sie podaje za pracownika Strazy Miejskiej i tak pisze, zeby osmieszyc ta Instytycje.

...

Otóż to, mandat mogę przyjąć od właściwego organu i przyjmę go z pokorą, choć straz posiada odpowiednie przyzwolenie, nie współgra to z założeniem do jakiego została powołana.

Dokladnie. Skoro mandaty moga pisac, to czemu wolaja policje gdy jest powazniejsza sytuacja.

...

To juz chyba możemy mówić o okrojonych mozliwościach stROżnikuF

Fig a wiec zawiadom sàd o tym, paranojà jest pisanie o czyms o czym nie ma siè pojecia, torro pal Co chcesz to twoj problem widze ze nie ma sensu pisanie zwlaszcza na takim poziomie, fig a samo to ze czytasz to juz sukces, nikogo nie strasze, a to ze daleki jestem od tego aby kogos obrazac jest twoim problemem to twoj problem. Nie do ciebie pisze i nie twoje Dane podaje lub nikogo , pewna jestes? Wogôle czego pewna jestes? Tak Sobie pisze wirtualnie zal... forum jest publiczne

a ja sie pytam gdzie byli rodzice

Straz zostala powolana do wystawiania mandatow tez czy to sie komus podoba czy nie

a ja sie pytam gdzie byli rodzice?

gt.pd- nie jestem Fig, ale Figa, co to za błazen siedzi po drugiej stronie monitora?

Drogi gt.pd Panie X.X bo za ujawnianie nazwiska jest niestety art. 212 kk. (zważywszy że wskazujesz konkretną osobę z jej personaliami bez zgody itd.)Postanowię że zrobię to samo co uczyniłeś Ty. Zgłoszę to do takiego samego organu i tu nie będzie umorzenia. Tak właśnie przeczuwałem, że do końca prawa to Ty jednak nie znasz a jesteś ponoć Strażnikiem Miejskim.

Pozdrawiam

Przyjdzie czas ...

A zgłoś i znajdź takiego o takim nazwisku i takich danych co podałem proszę bardzo a może i taki się znajdzie gdzieś w polsce oj poczytaj ty ten artykoł . Przeczytaj Dokładnie Nazwisko i daj człowieka takiego o tym nazwisku . Nie ma sensu pisać i czytać takich postów bo jest to chore , ja kończę bo to żal . Powodzenia mimo wszystko i Wesołych ŚWIĄT ŻYCZĘ . NIE TĘSKNIJCIE PO MNIE BO NIE MAM ZAMIARU ANI JUŻ CZYTAĆ NAWET TEGO FORUM . KŁAMCOW KTÓRZY TYLKO KLIKAĆ ZA KOMPEM POTRAFIĄ , TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI , SZKODA SLÓW

http://www.hotmoney.pl/artykul/straz-miejska-nie-chce-scigac-politykow-22919
TO JEST DOBRE ;)

http://www.youtube.com/watch?v=R9tn-nozpio
Polecam obejrzec :)

...

jestem za a nawet przeciw

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org