Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ulica Długa |
czy dziś jest noc wyprzedaży? w jakich sklepach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ulica Długa |
w sklepach mających z reguły zawyżone ceny - w końcu ktoś musi spuścić z tonu aby zrobić konkurencję szmaciarzom
|
|
rok temu była taka noc, istny pic. a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Tak jak w "przeminęło z wiatrem" ? Tylko co przeminęło skoro historia kołem się toczy i lubi się powtarzać ?
|
|
noc zakupow do 22 :)
|
|
To dopiero powinno sie zaczynac o 22 :P
|
|
Podobnie jest/było z nocą muzeów-w całej Polsce było tylko u nas nie.
|
|
Za to były nocne czuwania modlitewne w rzymskokatolickich muzeach ( kościołkach) Czasem się zastanawiam nad czym i po co Oni czuwają komu i czemu to służy komu i do czego to takie czuwania potrzebne ?
|
|
jest przecież relama po bokach na 4lomza, wejdz w to i sie dowiesz jakie sklepy :)
|
|
to jest smiech na sali a nei żadna promocja. Sama nazwa noc zakupów tylko do 22.00 nic tylko lac ze śmiechu. A sami się przekonacie jakie to przeceny i jak to jest robione. Osobiście nie polecam bo to miasto i jej go handel jeszcze nie dorósł do powaznego trktowania klienta więc szkoda czasu . Myślę ,że nowo budowane galerie handlowe dużo w tym temacie zmienią i nauczą miejscowy handel ,że biznes to się robi z klientem z nie na kliencie. Santreo
|
|
to jeszcze będzie trzeba trochę poczekać, aż wybudują te nowe galerie..
|
|
santreo: Powiem ci że gadasz głupoty,dzisiaj mało który sprzedawca czeka do 18 i już teraz można sobie coś fajnego po taniości kupić.Jak dla mnie przecena ze 120zł na 50zł to jest całkiem dobra promocja. Idź na miasto ! ;P
|
|
Autor: Mr_Andrzej (87.119.11.---) Data: 02-12-11 15:25 Za to były nocne czuwania modlitewne w rzymskokatolickich muzeach ( kościołkach) Czasem się zastanawiam nad czym i po co Oni czuwają komu i czemu to służy komu i do czego to takie czuwania potrzebne ? ?!;+)><> =========================================> Czy Ty musisz wszystko sprowadzać do Kościoła?
|
|
O 50% to tylko towar, który zalega na półkach od dawna.A na pozostałe max 10%. Kurtka kosztowała miesiąc temu 250zł dziś 299zl .Drwina a nie wyprzedaż.
|
|
W Polsce wszystko jest kościołem i w Polsce wszystko sprowadza się do Kościoła cała reszta która się w nim nie mieści żyje na jego obrzeżach - marginesie społecznym. Można by powiedzieć że nawet świadkowie Jehowach i inni wyznawcy Allacha żyją w albo pod Polskim Kościołem (społeczeństwo Rzymskokatolickie mające demokratyczną większość Sejmową) w Polsce albo pozostają z polskimi katolikami ochrzczonymi w religijnym polskim kościołku w bliskich relacjach często będąc od nich poważnie uzależnionymi. Nawet z Polskiego Sejmu zrobiono kaplicę wodziłem tam tylko jeden znak tylko jednej wiary i zdjęcie posła Palikota jak się modlił pod sejmowym krzyżem w swoim sejmowym "klęczniku". Miła ręce złożone do modlitwy piękniej niż ksiądz bogato ustrojony przy wypasionym za społeczną kasę ołtarzu w Łomżyńskiej Katedrze a na twarzy Palikota widniały w tym momencie oczy bożego anioła. haha znaki czasu. Nawracajcie się i wierzcie w Ewangelię może bóg polski działa w duchu Palikota hahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |