Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Maksimowicz?? |
Witam potrzebuje aktualne namiary na tego lekarza?? Czytałam własnie wczesniejsze wypowiedzi na jego temat i same pozytywy. Bardzo proszę o numer tel do tego lekarza jeśli ktoś posiada?? I mam pytanie czy lekarz ten przyjezdza na wizyty domowe i ile bierze za takowe wizyty?? Z góry dziękuję za odpowiedzi :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Maksimowicz?? |
604466396. A co o nim oprócz dobrego słowa można powiedzieć? Chyba tylko podziękować Panu Bogu, że tacy ludzie istnieją. Ile bierze za wizyty? różnie. Ja nie żałowałbym gdyby zażądał i stówę.
|
|
Ale np kiedyś trafiłem na konowała w pogotowiu to byłem w szoku. Dwójkę dzieci zbadał w ciągu DWÓCH!!! minut. I stwierdził, że to angina. Wypisał recepty których na szczęście nie wykupiliśmy. Następnego dnia trafiliśmy właśnie do Dr. Maksimowicza, który po badaniu zajrzał w gardło, roześmiał się i powiedział, że ciężko stwierdzić, czy te gardło wogóle jest czerwone. Zalecił Na dwa dni gealcid i było po krzyku. A co by było gdybyśmy posłuchali lekarza z pogotowia? Dzieci łykałyby niepotrzebnie antybiotyki. Człowieku, dzwoń do niego i grzej na wizytę. Mogę Ci zaręczyć, że żałować nie będziesz
|
|
kiedys przyjezdzal do chorego. jesli akurat nie mogl dojechac, a przypadek byl nagly, to mowil gdzie jest i przyjmowal nawet tam gdzie akurat byl!!!!!!!!!!!!!!! ___________________________________- ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |