czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Prezydencie, rado miasta, lokalni biznesmeni...

poczytajcie sobie trochę (poniższy link tyczy się Prezydenta i rady miasta):

http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=1340

A ten wszystkich razem, których wymieniłem w temacie:

http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=565&start=3230

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Prezydencie, rado miasta, lokalni biznesmeni...

Tak się mizdrzyłeś do pana prezydenta w sprawie jego zarobków.Powinien się teraz odwdzięczyć.

Już nie długo znowu będziemy na tym pięknym obiekcie za 22 miliony złotych, gościli ekipy z Gródka, Suraża, Tykocina a może nawet i z Czyżewa, Giby, Raczek, Czeremchy itp.
Dalej uważajcie, że prezes Kulesza będzie wykładał tylko swoją kasę, a Wy się pokażecie w szaliku Klubowym na meczu z biletem za 7 złotych w kieszeni, lub też jako VIP za darmo, bo w końcu jesteście Prezydentem tego miasta czy Jego Radnym to wchodzicie za free co nie?
Pomagajcie tak dalej Klubowi jak pomagacie, a już nie długo okoliczne wioski będą się pastwić nad naszymi piłkarzami piłkarsko a ich kibice na forach śmiać się z Łomży z tekstami w stylu, że stadion Wam ligi nie wygra.
Dalej uważajcie że jest wszystko w porządku i że Klub nie potrzebuje pieniędzy na utrzymanie tylu grup młodzieżowych oraz drużyny seniorów.
Dalej żyjcie w przekonaniu, że "jakoś to będzie" i Klub bez Was sobie poradzi.
Ps. Jak ta plotka z odejściem prezesa Kuleszy z Klubu okaże się prawdą, tak będziecie zaraz znowu wprowadzać kuratora do Klubu, bo w tym mieście nie ma chętnych na pracę społeczną w takich warunkach, czyli ciągle bez pieniędzy.
Pozdrowienia dla Prezydenta, Rady Miasta i lokalnych biznesmenów...

i na to liczę chrupka, na to liczę! Dalej uważam że zasłużył na podwyżkę, bo jednak kupę kasy dla tego miasta zarobił, ale teraz niech z tej kupy kasy da jakieś normalne pieniądze na największy Klub Sportowy w Łomży.

Zarobił?Zastanów się ,co piszesz.

Nawet jeśli zasłużył to nie wygląda ona dobrze w porównaniu do ludzi którzy harują za grosze aby utrzymać rodziny
Na dodatek pensje są po zaniżane bo nie płacą za godziny nadliczbowe!

http://londonay.com/LM4949

von chrupka, skończ już proszę, bo zdaje mi się że życia poza forum nie widzisz. Wczoraj na głównej stronie 4lomza.pl ukazał się taki artykuł:

http://4lomza.pl/index.php?wiad=27189

Pisząc że zarobił kasę dla miasta, miałem na myśli ten fragment tego artykułu:

"...Alicja Konopka przedstawiając opinię komisji do wniosku o podwyżkę podkreślała, że dzięki działaniom prezydenta Czerniawskiego miasto otrzymało w tym roku dodatkowe ponad 9,5 mln zł. Przełożyło się to na zmniejszenie zadłużenia o 4,3 mln zł i zwiększenia inwestycji o ponad 5,3 mln zł. W ocenie radnych z tej komisji to wystarczające argumenty aby pensję podnieść, a ich zdanie podzieliła także większość miejskich radnych."

Może Ty masz lepsze i wiarygodniejsze info, niż wypowiedzi radnych, ale ja się kierowałem tą, którą miałem pod nosem. Czytając, że dzięki działaniom Prezydenta, miasto otrzymało w tym roku DODATKOWE ponad 9,5 mln zł. zrozumiałem, że jest do dodatkowe 9,5 miliona złotych zdobyte przez Prezydenta, które nie było wcześniej wkalkulowane w budżet miasta.
Nie wiem, może to ja nie umiem interpretować takich tekstów, a może Ty nie interesujesz się, co się dzieje w Twoim mieście tylko na forum siedzisz? Nie wiem, odpowiedz sobie sama.

Autor: bobcats1 (---.elomza.pl)
Data: 01-12-11 16:48

Dalej uważajcie że jest wszystko w porządku i że Klub nie potrzebuje pieniędzy na utrzymanie tylu grup młodzieżowych oraz drużyny seniorów.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Może powiesz więc jakie pieniądze klub przeznacza na najmłodszą grupę młodzieżową, skoro nawet rodzice muszą płacić za treningi dzieci ?

Następny idiota...
Stąd moje wywody w stronę Prezydenta o pieniądze dla Klubu, bo ich w Nim nie ma! Właśnie to są konkretne przykłady, że ten Klub potrzebuje kasy, bo rodzice miasto wyręczają i płacą za treningi dzieciaków, a Klub jeszcze kasę za wynajem boisk wywala dla MOSiR-u, czyli dla miasta!!!!
Tak być nie powinno i to miasto powinno wspierać dzieci i młodzież w rozwijaniu Swojej pasji. Poczytaj sobie pierwszy link który wrzuciłem w tym temacie i zobacz jakie pieniądze dają okoliczne miejscowości na Kluby piłkarskie w porównaniu do Naszego miasta.
Jak żeś takie mądre pytanie zadał, to najpierw odpowiedz mi, skąd ma Klub przeznaczać jakiekolwiek pieniądze na dzieci, skoro tych pieniędzy nie ma????
Zacznijcie ludzie czytać to co piszecie, bo mnie już krew zalewa! Wcześniej chrupka, teraz błyskotliwy dlaczego_nie.......................................

Oni Twoim zdaniem sa w tym temacie tak blyskotliwi, jak Ty byles w temacie o podwyzce prezydenta.
Wszystko na ten temat. Kazdy goni za kasa nikt nie da na klub. Wszystko w tej dziurze upadnie. Trzeba stad spadac :)

...

Ciekawym zwłaszcza wypowiedzi imć Pana Borysewicza, który rok temu tak chwacko tłumaczył, że 100 tys. na klub o NIEWYJAŚNIONEJ SYTUACJI, to i tak dużo. Czas pokazał, że ten Pan jak zwykle plótł androny. Albo jak kto woli duby smalone. Albo jak jeszcze inni wolą" pie...ył bez sensu. Liczę, że któreś z mediów spytają tego Pana o podane w zestawieniu liczby i procenty.

k;ub ŁKS to wizytówka miasta i nalezy o niego dbac zwłaszcza,że ma pewne tradycje i może odgrać duża rolę w świadomoiści integracyjnej i poczucia wartości mieszkańców tego miasta. W tej chwili poza browarem to chyab najabrdziej znana marka. Mnie niepokoi tylko kibolstwo związane z tym klubem które idzie w bardzo złym kierunku i powoli zaczyna miec niewiele wspólnego z prawdziwymi kibicami.

Santreo

"Chleba i igrzysk"

Nasi władcy może nieudolnie ale jednak wspierają stadiony a co z piekarniami ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org