niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Plenerowe imprezy kulturalne

Szanowni forumowicze
chciałbym zapytać się Was co sądzicie o ostatnich plenerowych "imprezach kulturalnych" w Łomży

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Plenerowe imprezy kulturalne

SĄDZĘ ŻE IMPEZY SĄ !!!

Poreg

a co mozemy sadzic? jednym sie podobalo, innym nie i ja naleze do tej drugiej grupy. bylo sporo przegiec: np ogrodzenie muszli na krawczyku, impreza radia bab i perspektywy na skate parku, itp. nie bylem na wszystkich imprezach wiec nie moge sie wypowiadac o nich, ale ja nie znalazlem odpowiedniej imprezy dla siebie.
dabal

Krzysiowi chodzi zapewne o festyn na strzelnicy?

jako organizatora zapewniam Cię, że było dobrze

Mylisz się ksebki - co prawda pisuję na dwóch loginach (ze względu na dwa stanowiska komputerowe, które obsługuję) ale "krzysiek" to nie ja. Widzę, że zaczynam już Ci się śnić po nocach :D Całe szczęście że Krzysztofów w Łomży nie brakuje
Pozdrawiam wszystkich moich imienników (ksebki Ciebie również pozdrawiam serdecznie)

CK

ksebki
muszę Ciebie zmartwić, bo ani ze SM ani z agencją ArtMuz nic mnie łączy. Zastanawoa mnie tylko dlaczego wykonawcy z pierwszych miejsc list przebojów omijają Łomżę z daleka (bynajmniej nie chodzi tu o pieniądze), a karmi nas się jedynie muzyką z "puszki".

zespoły z Art Muzu jeśli się nie mylę to kataryniarze którzy graja na weselach - tylko, że ludzie na weselach trochę wypiją to jest im wszystko obojetne - natomiast na imprezy masowe powinno się zaparsza kogoś bardziej profesjonalnego

No to zorganizuj taką imprezę - przyjdę na 100%

CK

do CK: ze względu na Twoje alergiczne nastawienie do mnie muszę zaprzestać pisania postów

ludzie mieszkajacy na Sniadeckiego i Konstytucji trochę krecą nosem na te imprezki [oczywiście nie wszyscy] ale podpisywali kiedys kwitki, że zgadzją się na to to teraz mają co chcieli

a dodam tylko, że nie podpisanie takiego kwitku to w domysle = gorsza obsługa ze strony lsm [przynajmniej takie były obaw niektórych - nie twierdze wcale, że uzasadnione]

Ksebki - mylisz sie odnośnie mojego nastawienia do Ciebie
Pisz dalej - każda opinia jest ważna

Pozdrawiam i czekam na profesjonalnie zorganizowaną imprezę

Dodam tylko, że imprezy na strzelnicy organizowane są ze średnią częstotliwością 2-3 razy w roku. Faktycznie jest to tak często, że utrudnia zamieszkiwanie .... (?!?)

CK

myślę, że jakby były organizowane częściej to spowszechniałby i cieszyłyby się mniejszą frekfencją 2, 3 razy w roku to optymalna czestotliwość

aha, jeszcze zasłyszana opinia [niekoniecznie odosobniona] - po pokazie fajerwerków - "ku_wa, za nasze sobie strzelają, " :-))

Fajerwerki i festyny to jedna z mniej szkodliwych form rozprowadzania spółdzielczych pieniędzy. Są znacznie bardziej dolegliwe, tyle , że najczęściej nikt tego nie zauważa.

za nasze i owszem (również jestem członkiem ŁSM i płacę regularnie) ale DLA KOGO ....? DLA NAS - to było NASZE wspólne święto, na które za pośrednictwem lokalnych mediów łącznie z internetem - zapraszaliśmy wszystkich mieszkańców Łomży....

Pozdrawiam

CK

Nie zapominajmy również o całej masie sponsorów, którzy wyłożyli pewne fundusze aby (wspomniane przez Ciebie ksebki) fajerwerki z okazji 45 - lecia NASZEJ ŁSM utkwiły w pamięci uczestników imprezy...........

CK

powtórzę mnie osobiście fajerwerki ani grzały ani ziebiły, przytoczyłem tylko zasłyszane opiniee

do pana tz: jak był pan prezesem to jakoś pana nie bolało "szkodliwe formy rozprowadzania spółdzielczych pieniędzy" [cytat z pana wypowiedzi]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org