Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ten portal to największe gówno jakie jest wnecie |
Admin słyszałeś? tempaku, Ten portal to syf do sześcianu!!!Spierdalam stad bo mi się już rzygać chce na te pierdolone tematy i wpisy popleczników kleru i bractwa RATUSZOWEGO ,KOLESI MIRA,ZBYCHA I INNEGO **** !! Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ten portal to największe gówno jakie jest wnecie |
No to ładnie się Paniu tu nam przedstawiła, przed milionami internautów
|
|
Jak Ci nie pasuję to po ch*j tu włazisz!?
|
|
wiecie co mnie najgorzej wkurwia....chcesz zalozyc normalny temat lub zasiegnac jakies info a ty wyskakuja trole ktore tylko wyzywaja nasmiewaja sie i krytykuja nie majac nic wiecej ciekawego do powiedzenia...dlaczego admin z takimi palami nie zrobi porzadku Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Płakać nie będę.
|
|
Najbardziej to ci z PKS-u będą za Tobą tesknić.
|
|
Prawdaa ! :D Gienia_Smoliwąsowa
|
|
alibaba - Nie wiem czy robisz to celowo zebym Cie popieral, ale znow Cie POPIERAM.! ...
|
|
Admin wprowadź jakoś dyscyplinę banuj hosty trolii szkoda że nie mieszkamy na zachodzie bo nie którym by się należała kara dożywotni zakaz dostępu do neta...
|
|
Autor: jeszcze-tu-wrócę (80.240.162.---) Data: 01-12-11 16:10 Jak Ci nie pasuję to po ch*j tu włazisz!? Właśnie - wypier_dalaj.
|
|
|
|
To dobrze, że odchodzisz, nie da się czytać Twoich tekstów niejednokrotnie pełnych wulgaryzmu... tym bardziej, że jesteś kobietą
|
|
Autor: Andy C (---.net) Data: 01-12-11 20:21 Admin wprowadź jakoś dyscyplinę banuj hosty trolii szkoda że nie mieszkamy na zachodzie bo nie którym by się należała kara dożywotni zakaz dostępu do neta... zach. Masz rację .jeszcze trzeba wspomnieć o malarzach,kopiarzach i wklejaczach.
|
|
Choćby nie wiem jakim g.. był ten portal t ludzie i tak pisać będą;-)Choćby dla zabicia czasu;-D
|
|
chujobaba to spirzdzaj stad cwelu i zabierz ze sobą ten smród
|
|
a zapomniałem ten cwel juz pewnie ma nowy nick
|
|
Ale baba, zalazła Zbychowi za skórę-:)
|
|
ha haha ale typka z tej alibaby pewnie ma nowy nick
|
|
gówno nie gówno ale pierdoły pisac się :):)
|
|
a ja to forum lubię jest najlepsze w Łomży fakt ze wszystko tu stare ale fajnie tu :)
|
|
O Zbychu nie ma dziś humorku;-)
|
|
Ktoś nowy na forum,a wpisowe kiedy?
|
|
haha ja nawet jak się wkurzam to żartuję Omania i czekam jak sie wkurzy alibaba haha tylko mnie nie wydaj Ja raz na dziesięć lat się wkurzam ostatnio było to 5 lat temu czyli teraz sie wkurzę w 2016 ;-) Forum jest zajebiste czasami dowalają jak każdy bo i ja dowalam a czasami można komuś pomóc lub się czegoś dowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich i Alibabę też :-)
|
|
jest też mylomza.pl więc kto chce może tam się przenieść :) i ogłoszenia są ok :)
|
|
Takie tu gówno jakie tu kościołkowe szambo od ratusza po kurię w tej na wskroś Rzymskokatolickiej Ziemi Łomżyńskiej osranej gównem fałszywości. Tylko w Wielkopolskim Poznaniu Ludzie odważnie mieli podniesioną głowę i odważnie skopali dupę gównianemu biskupowi zamiast wchodzić mu do dupy i robić z siebie gównianych pomazańców - Kościół wazeliniarzy religijne pedały. Kręcąc takimi pedałami daleko nie zajedziemy na tym cywilizacyjnym Łomżyńskim rowerze ślizgającym się na gównianych śmierdzących układach drogowych miedzy ratuszem i kurią i "analogicznie" po parafiach. Dawniej to przynajmniej mówiło się że słoma z butów wystaje. A teraz ?
|
|
też myślałem o jakimś alternatywnym portalu łomżyńskim. Jak większość tam przejdzie w ramach protestu to może programiści wezmą się szybciej do roboty i coś tu zmienią, bo całkiem pracę stracą jak nie będzie użytkowników:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
W odniesieniu jak wyżej. W Wielkopolskim Poznaniu należy wyróżnić miasto takie jak Poznań i samo słowo poznanie których brakuje rozłożonym na łopatki powolnych krzyżem Łomżanom
|
|
>>>>>Kręcąc takimi pedałami daleko nie zajedziemy na tym cywilizacyjnym Łomżyńskim rowerze ślizgającym się na gównianych śmierdzących układach drogowych miedzy ratuszem i kurią i "analogicznie" po parafiach. <<< OBLEŚNIE, a zarazem PIĘKNIE powiedziane.
|
|
Szanowny Panie "wads" Słońce zaszło a Pan za mną jak cień chodzi. Miłego wieczoru życzę.
|
|
dziękuję Panie Andrzeju:) Wzajemnie:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Dziękuję za słowa bezwzględnej krytyki literackiej dotykające gównianej rzeczywistości na Ziemi Łomżyńskiej nie do końca dla wszystkich Łomżan oczywistej Drogi czytelniku piszesz cytuję: Autor: Mrauuu (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 02-12-11 16:04 >>>>>Kręcąc takimi pedałami daleko nie zajedziemy na tym cywilizacyjnym Łomżyńskim rowerze ślizgającym się na gównianych śmierdzących układach drogowych miedzy ratuszem i kurią i "analogicznie" po parafiach. <<< OBLEŚNIE, a zarazem PIĘKNIE powiedziane. W tej wypowiedzi istotne jest to że ta Cywilizacja miłości - miłości analnej nic dobrego tu na naszej ziemi Łomżyńskie nie płodzi i nie rodzi - nie daje a raczej nie przekazuje - nie rozwija życia w Ziemi Łomżyńskiej na sposób Ludzi i Boski. Rodzi jedynie samouwielbienie poklepujących się wzajemnie przydupników parafialnych wzajemnie się stymulujących w celu dostarczenia sobie egocentrycznej przyjemności dla własnej prymitywnej - podrzędnej korzyści.
|
|
? Silna Wiara Rzymskokatolicka cywilizacyjnie nie sprawdza się tak samo jak silan Wiara Żydowska. Dlaczego ? Jak w tej wierze prawda taka w niej nadzieja i takie w niej cywilizacja życia - marnego życia po " kanibalsku " tak jak na przykład na Ziemi Łomżyńskiej nie mówiąc o Katolickiej Afryce gdzie w zasadzie katolicka miłość jest pojęciem pustym jak rozdęte głowy biskupów na skłóconym świecie i nadęte brzuchy afrykańskich dzieci. Patrzeć nie mogę na łomżyńskie figury ustawiane przez obłudników z korporacji biskupa Stanisława Stefanka - "serce i rozum" mnie boli
|
|
W odniesieniu jak wyżej Errata powinno być: nadęte puste głowy głodnych kasy biskupów na skłóconym świecie i rozdęte puste brzuchy głodnych Prawdziwego Chleba afrykańskich dzieci.
|
|
forum jest takie jacy tworza je ludzie. Co tu ma do tego admin - no fakt ,że ostatnio wycina wszystkie posty które w sposób dosadny ale oparty na faktach i prawdziwych wnisokach dotykaja miejscowego kleru. Generalnie forum jest teraz nudne bo pierdoloza PiS kontra PO całkowicie go zdominowała jak i całe zycie społeczne w naszym kraju. Mało jest tez z zycia miasta na forum ogólnym ale jakie h -ujowe miasto takie h - ujowe w nim ludzie i takie H-ujowe ich zycie co widac po tym co jest na forum. Santreo
|
|
Co Ty mowisz o wycinaniu postow. Gdyby chociaz porzadnie wstawial ogloszenia to bylo by ok. Ale tak to **** z niego. Polecam strone : www.mylomza.pl tam jest duzo wiecej informacji z Lomzy wraz z filmikami :) ...
|
|
W odniesieniu jak wyżej Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 05-12-11 17:37 Biskup nominat, pan Stepnowski powiedział: "mówcie mi bez ogródek, co wam leży na sercu. W czasie spotkania nie ukrywajcie problemów i nie chowajcie ich pod dywan. Niedopowiedzenia i i ukrywanie prawdy do niczego nie prowadzą." RIPOSTA Autor: Mr_Andrzej (87.119.11.---) Data: 06-12-11 00:46 Nowy Biskup Łomżyński pracował w watykańskim oku religijnego cyklonu - w kongregacji do spraw biskupów która prała ich brudne sumienia i "wybielała" ich czarne owoce - zamiatając prawdę pod dywan. (?) Stefanek był specjalistą do stosunków rodzinnych i co (?) i nic tylko zapaść między pokoleniowych relacji w parafialnych rodzinach zdominowanych przez świńskie układy i moherowe Birety jeszcze bardziej się pogłębiła wzrastając do rangi wielkości symboli jakie biskup Stanisław Stefanek po sobie na ziemi Łomżyńskiej zostawia. (wielki ołtarz w swojej (?) katedrze i wielki pomnik króla stojącego plecami do wielkiego kościoła w Łomży patrzącego na pusty plac przed sobą )
|
|
Na to wychodzi ze zawiazujac jakichkolwiek temat wyglada to tak za autor Alibaba a zaraz wpisy 40-stu rozpustnikow. Na net tez wchodzisz po podaniu hasla NECIE OTWORZ SIE? PS.Czyli ORMO gasnie samoistnie!? Obrzydzenie bierze gdy kobialka rzuca miesem!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |