Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CHATA ŁOMŻA DANCINGI |
witam. słyszałem ostatnio o nowym lokalu w Łomży gdzie są organizowane dancingi i zabawy... Chata w budynku prokuratury.... czy ktoś mógłby się wypowiedzieć jaka panuje tam atmosfera i czy warto tam przychodzić???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CHATA ŁOMŻA DANCINGI |
jaka muzyka?
|
|
********* muza żarcie też spoko a i jakąś dziunie z dużym przebiegiem można wychaczyć na takim dancingu
|
|
w budynku prokuratury ? ostro...
|
|
muzyka z tego co wiem jest na żywo ... i zabawowa...
|
|
muzyka na zywo gra tam jakis zespol niewiecie to tam co byl dawny bar alicja
|
|
jawol herflik to tam co alicja i prokuratura na górze to samochodu jest komu popilnować he he
|
|
Witam,byłam na dancingu dwa razy, świetnie się bawiłam, chamstwa nie ma, muzyka na żywo a w tygodniu mają całkiem niezłe jedzenie w przyzwoitej cenie. Ela
|
|
Nie w budynku prokuratury tylko starostwa przy szosie zambrowskiej
|
|
znaczy się klub seniora i namiętne spocone ciała gorących sześćdziesiątek
|
|
raczej 40 :)
|
|
też
|
|
Fajny lokal, sympatyczni właściciele i muzyka dla każdego. Można pohasać w kulturalnym towarzystwie.
|
|
Nawet kule w szatni można zostawić.
|
|
1 zł od kuli ;P
|
|
Łomża jest miastem ubogim w imprezy rozrywkowe. Fakt, iż tzw. dancingi w "Chacie" cieszą się dość dużym powodzeniem (komplet na sali co sobota) świadczy iż jest to impreza potrzebna mieszkańcom Łomży (zapewne nie wszystkim). Ludzie dobrze i kulturalnie się bawią, są weseli, zadowoleni. W każdą sobotę odbywa się kilka (ok. 3) tego typu imprez. Myślę, że Ci którym zabawa w "Chacie" nie odpowiada, znajdą dla siebie miejsce w innym lokalu.
|
|
Ja bywam. Pozdrawiam personel. ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
kiepska reklama -apropo w adwencie też grają
|
|
ma może ktoś nr do tego lokalu?
|
|
W adwencie nie grają, numeru do lokalu nie mam. Byłem na Andrzejkach, cena przyzwoita, jedzenie bardzo dobre, sympatyczne towarzystwo i przede wszystkim fajna kapela. Grali na żywo, z akordeonem, wszyscy mogli sobie pośpiewać i poczuć się jak na dobrym weselu. Zespół "Non-Stop", dwóch sympatycznych facetów. Polecam. Nie mogę doczekać się Sylwestra.
|
|
? Ja...
|
|
A JAK WIEKOWO TOWARZYSTWO W TEJ CHACIE? Ja...
|
|
Widziałem tam osoby w różnym wieku, od dwudziestu do pięćdziesięciu paru lat. To zależy od dnia. Nie są to bale seniorów. Zawsze jest miła atmosfera.
|
|
W adwencie nie grają. Fajnie, że jest wreszcie miejsce gdzie nie trzeba przychodzić z osobą towarzyszącą. Ja bywam z koleżankami, wielu samotnych też jest.
|
|
Takie wiadomości radują moje serce ... Adi
|
|
Abba Ojcze :) ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
"Chata" zaprasza na Sylwestra. Dobre menu, niewygórowana cena, gwarantowana dobra zabawa i miłe towarzystwo. Dobre miejsce nie tylko dla par, ale też tzw. singli. Jest szansa na znalezienie drugiej "połówki" i powitania Nowego Roku w miłym towarzystwie.
|
|
Polecam gra super zespół Non-Stop
|
|
A muzycznie jakie to klimaty tam panują? :p
|
|
trance, techno Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
klimaty disco polo i niby zespol na zywo co wiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |