Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
telefon acer |
otrzymałem zza granicy telefon Acer C6 gdzie mogę go odblokować z simloku? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: telefon acer |
W Sympatii(komis) --ciąg sklepików na dworcu autobusowym:) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Na dworcu sławek Ci nie zdejmie. W Sympatii - ale na Krótkiej. "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
Polowa naprzeciw Katolika. Tam jest serwis i mają pojęcie.
|
|
jasne...zajebiste pojecie....robili mi jedna rzecz a zjebali druga...kiedys jeszcze jak pawel tam pracowal to faktycznie mieli pojecie teraz nie polecam Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Lepiej zrobic to samemu, przy uzyciu kodu. Zaplacisz to samo, a bedziesz mial pewnosc, ze nikt nie grzebal w telefonie. Jest pelno stron, na ktorych mozna sobie wygenerowac kod. Głos Rozsądku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |