Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdjęcie ptysia :) |
Jeśli ktoś nie ma a chce zdjecia ptysia to podajcie meile :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdjęcie ptysia :) |
Masz jakieś nowe, czy tylko te dwie krążące po sieci? :) Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
Hmm, mam jakieś 2 zdjęcia. Widać tylko twarz. Nie powiem Ci, czy to te same które krązą po sieci, bo się nie orientuje. Pozdrawiam.
|
|
a no to te same :) zauważyliście, że ptysiu od momentu jak ludzie mają jego fotki nie wypowiada się na forum?! CZYŻBY ZMĄDRZAŁ I WYDOROŚLAŁ? :D Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
Dobra, Markac zgłość się. Powiedz wszystkim kim jest Ptysiu i że go ciągle w domu nie ma :)
|
|
Wystraszył się biedny, jest sławny na całą Łomże :)
|
|
e no ja nie widzailem tych fot wrzuccie je tu ciekaw jestem bardzo jak on wyglada
|
|
Ja poproszę: andrjulepper@o2.pl
|
|
Wróce ze szkoły i wyśle :)
|
|
Ja chce fotke kto ma niech mi wyśle : bartek8990@wp.pl : czekam +D
|
|
Ja z chęcią bym zobaczył kedzior000@wp.pl Z gory dziekuje
|
|
ja tez bym nie pogardzil jego licem ;) cavalelera@vp.pl
|
|
Zamawiam jednego ptysia na adres Glock526@wp.pl
|
|
Ojej jest to chyba jedyny temat na forum, gdzie Ptysiu nie zabrał głodu. Z tej popularności mowę i głos mu odebrało.... jeszcze chwila i ja na swego mejla jego mordę odbiorę ha ha ha ha ha!!!!!!! Będzie ptysiu bez wyrazu! Wymazany myszką (gumką) w paint`cie.
|
|
mam nowe foy bo mam cyfrówke ale wam nie dam A co do tematu to nierazde wklejać tu mojej foty bo mozemy spotkać sie w sądzie !
|
|
też bym je z chęcią obejrzał gawinho@wp.pl
|
|
lipeck@gazeta.pl ja poproszę
|
|
Poszło na dwa maile :)
|
|
Dawno tu nie pisałem, ale gdy zobaczyłem ten temat coś we mnie drgneło. Nie pozostaje mi nic innego jak poprosić o fotkę. Mejl znajdziecie w profilu :]
|
|
Ptysiu ma miłą twarz pacholęcia ;-) Dzięki za fotkę. Swoją drogą ptysiu to może byś zmienił sobie nicka na np.: "Public Enemy"? To by całkiem pasowało do tego jak jesteś postrzegany na tym forum. PS: Ja do ciebie nic nie mam ;-), jeszcze wyrośnie z ciebie kiedyś prawdziwy killer ;-) nie martw się ;-)
|
|
adres w profilu :)
|
|
buhahaha ta fotka już ma z rok bo kiedyś od samego ptysia dostałem więc lepiej zaopatrzeć się w nowo :-) a kto tak naserio zna ptysia na relu z forumowiczów ???
|
|
ja też bym prosił grzybek91@interia.pl grzybek
|
|
grzybek nie znasz ptysia swojego kolegi z bloku ? coś dziwnego :) ptysiu wpadł w niezły kompot :) he he
|
|
I ja, I ja - grzesiomix@neostrada.pl
|
|
Już chyba wszystkim wysłałam :-)
|
|
Ja też chce go zobaczyć. KONIECZNIE!!!! goostav@poczta.fm dZIĘKI ______________________________ ... & vice versa!
|
|
Kiler a z kad wiesz ze my jesteśmy z jednego bloku?? grzybek
|
|
wwo18@wp.pl ja tez prosze :P
|
|
a no grzybek po hoście ;] ( albo ty klon ptysia jesteś :P )
|
|
Kiler grzyb jest niekumaty on nawet niewie co to host napisz IP to moze skuma
|
|
eVe-liNKa..17^ jak ja bym miał twoje foto to chciałabyś zebym je rozdawał po necie ?
|
|
floorek@yahoo.com Poproszę jednego ptysia :)
|
|
PTYSIU jesli tam gdzie nie ma rzeki buduje sie mosty to nazywa sie to wiaduktem ,a wiadukty tez sa potrzebne.
|
|
ja bym prosil fotke tej slynnej persony.z gory thx. danboz@wp.plMANGA napisał(a):
|
|
Kiler Ja niejestem zadnym klonem Ptysia grzybek
|
|
Hejka Ptysiu hehhe moje zdjęcie już jest w necie wiec mi to nie przeszkadza :P Spokojna twoja rozczochrana :P (głowa)
|
|
Dzięki eVe-liNKo..17^ On na prawde jak Ptyś wygląda a pisał ze nie zna tegoi kurczaka z dobranocki o Gąsce Balbince. Sadząc z tego że to zrzuty z kamerki internetoweej pewnie podrywał jakas dziewczynę przez GG..... Ciebie???? ______________________________-- ... & vice versa!
|
|
eVe-liNKa..17^ podasz link ?
|
|
Tobie napewno nie :) Jeszcze sie zakochasz i bedziesz za mna latal ;/ Ps. Nie to żebym nie byla skromna, ale po Tobie wszystkiego można się spodziewać:P
|
|
hehehe eVe-liNKa..17^ masz może na fotka.pl ?? jeśli tak to fajnie jak byś podala przynajmniej mi może znam ciebie ;p a jak nie to nie ;-) hehe Ptysiu ....
|
|
śledczy napisz mi na meila swoj adres, albo wyślij zdjęcie na meila to i ja ci podam :) Pozdrawiam :)
|
|
mi coś tu śmierdzi ptysiu91=grzybek91 też wam tak sie nie zdaje ?
|
|
Kiler bez komentarza Ps. eVe-liNKa..17^ jak ty moje foto rozdajesz to moze dasz mi swoje ? co ? Jk jestes taka madra !
|
|
Ptysiu czy fakt, że Twoje zdjęcie ma już chyba każdy internauta w Łomży i okolicach nie wpłynie choć minimalnie na Twoją nieprzepartą chęć wtrącania swoich (często bezsensownych) trzech groszy do każdego tematu ? T i g e r
|
|
Mam pomysła: podzielimy zdjęcie Ptysia na kawałki jak już umówimy się jak je ciąc i każdy wklei tui swój jeden kawałek. Nikt nie zdradzi jego facjaty a każdy będzie mógł sobie w domu te kawałki skleić w całego Ptysia szt.1. Nie będzie miał sie chłopiec do czego przyczepić. ______________________________________- ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |