wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie najtaniej/najlepiej założyc instalacje gazową?

Gdzie polecicie założyć instalacje gazową do Astry II 1.4 90k 16v. Nie musi być sekwencja.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie najtaniej/najlepiej założyc instalacje gazową?

tylko i wyłącznie na krasce!

jakiś namiar tel?

864737454 lub podaj @ to wyślę Ci tel kom do nich :)

grocals@gmail.com

Uspokój się z tą Kraską...

oo a ja miałem inny numer do nich widocznie źle spisałem i dlatego nie mogłem się dodzwonić, żeby na przegląd się umówić.

Ja tam zakładałem i bardzo polecam szybko, sprawnie i przede wszystkim dobrze !

Piątnica Nowoprojektowana

Piatnica !

...

senatorska mac & rob, dopoki bedziesz mial gwarancje to beda wsio ogarniac free,kazda regulacje,wszystkie awarie ,nawet jak sam cos zamotasz.

KRASKA polecam dobry i jak jakaś awaria robi bez problemu bez kolejki POLECAM?????????????????????????

na pewno nie w Lomzy jak juz, ale ilu ludzi, tyle opinii. Wystarczy przejrzec opinie o gazownikach na google, a zobaczysz ilu w Polsce jest dobrych gazownikow, tylko tam sie czeka w kolejkach, lepiej juz do Bialego pojechac niz u nas robic, tymbardziej, ze czesci ciagna stamtad i jeszcze sie przeplaca. Powodzenia

Zwróci Ci się jeśli robisz spore trasy, cena LPG to prawie 3 zł, kiedyś litr był poniżej złotówki, szkoda, że fundując nam europejskie ceny nie zafundują też adekwatnych zarobków Polakom.

5-krotnie montowałem na Senatorskiej, 2 razy u Kubusia w Piątnicy. Polecam i jednych i drugich, zero problemu z regulacjami na wet po gwarancji.

Ja już kilka razy korzystałem z usług MAC-ROB z Senatorskiej - jeszcze nigdy się nie zawiodłem - polecam !!!

Chociaz nie rob u tego chwieja w Jarnutach!!!!!!!!!!!!!!
Dobry pan tylko do brania pieniedzy a jesli zdarzy ci sie
przyjechac potem w ramach serwisu to uzbroic sie musisz
w niezle nerwy.I udaje wielkiego fachure.Krotko mowiac
wtedy-wyzej sra jak dupsko ma z ta jego robota!

Ja polecam firmę "Kubuś" z Piątnicy, gaz wstawiałem niedawno jak narazie zrobilem na nim ponad 2 tys. km wszystko działa bez zarzutu. Zakład znajduje się na ul. Włościańskiej, tel. 86 217-11-79

Jak już to tylko ten pan Ci podpowie i zrobisz to sam zadzwoń 510478968

Ile ludzi tyle opinii, ja polecałem i będę polecał Mak-Rob, dlaczego? Bo robią to profesjonalnie, na dobrym osprzęcie, może nie najtaniej, ale zapłacisz 100zł więcej za sprzęt naprawdę dobrej jakości i za fachową robotę, będziesz jeździł i nie zajrzysz do samochodu.

Co do Białegostoku, niemalże połowa klientów Mak-Robu to Białystok, ciekawe dlaczego, co? Czyżby w Białym nie było dobrych fachowców?

polowa klientow jest z bialego? Haha kolego rejestracje blm to nie Bialystok :)

Jak najbardziej Senatorska Mac-Rob dwa razy tam wstawiałem i żadnych problemów.
Słyszałem tez dobre opinie Dylu z Piątnicy o reszcie się nie wypowiadam bo nie miałem styczności może i na szczęście;)

w Gazpolu

chcesz tanio i dobrze?? to masz tu namiary : ''ALSA'' S.C. w Siedlcach ul. Targowa 22. tel:(025) 632 50 72, sam osobiście i kilku znajomych tam zakładaliśmy, jak do tej pory żadnych problemów a i ceny o wiele niższe, ale wybór należy do ciebie

w których tych Siedlcach ? Za Ostrowio jak się na Lublin leci ?

Kubuś w Piątnicy

Autor: P.A. napisal :
Data: 29-11-11 16:13

na pewno nie w Lomzy jak juz, ale ilu ludzi, tyle opinii. Wystarczy przejrzec opinie o gazownikach na google, a zobaczysz ilu w Polsce jest dobrych gazownikow, tylko tam sie czeka w kolejkach, lepiej juz do Bialego pojechac niz u nas robic, tymbardziej, ze czesci ciagna stamtad i jeszcze sie przeplaca. Powodzenia

.....................................

Data: 30-11-11 15:33

polowa klientow jest z bialego? Haha kolego rejestracje blm to nie Bialystok :)

Te miastowy,a niby te białostoczaninowie to kto ??,wszystkie ze slaska sie sprowadzili ze swoimi furami ??
druga warszawka zaraz bedzie ,panie

Albo matka z ojcem zapomnieli dac kieszonkowe jak na studia do sledziowa wysylali i z niedozywienia ubzduralo ci sie ze tylko ten co ma BI to rodowity sledz ,albo ja juz od trzech miesiecy Lomzyniakiem nie jestem bo na POZ latam i pyra mam w dowodzie wpisane

I nie uruj tutaj przegladarka google ,bo naszych mijescowych chlopakow nie trzeba zachwalac

Zapamietaj madre slowo:
jak sie cos nie sprzedaje ,albo nie umiesz sprzedac swoich umiejetnosci .....wystaw to na stronie internetowej ,zatrudnij rodzine w calej Polsce niech ci pare komentarzy wrzuca i juz masz szanse znalezc debila co przez cala polske pojedzie gaz zakladac ,bo cie wychwalili pod niebosa i jest 200zl taniej

Hmmm w gruncie rzeczy im dalej ,tym lepiej ,polecam wszystkim ,zalozysz raz ,i potem firma montujaca ma spokoj bo przeciez z naprawa nie bedziesz latal za kazdym razem ,co najwyzej oddasz pare zlotych kolegom na miejscu zeby ogarneli to i owo i suma sumarum najwyzej wyjdzie cie troche drozej ,ale jakie to tworcze ,ze pokonales system i byles inny niz wszyscy ,sasiad bedzie ci zazdroscil przez 10 lat twego blyskotliwego posuniecia
Siedlce np to za blisko moim zdaniem .....

Aaa propos ,znam warsztaty gazowe w Łomzy i jada tu ludziska z łorsoł ,sledziowa,wrocka i gdanska ,wiec nie pitol
I wyobraz sobie ,ze qrwa tez czekaja grzecznie w kolejkach ,w takiej malej ,skromnej Lomzy

''miastowy''status i lepsza fura to na dyskotece mozesz blysnac co najwyzej ,jesli i inteligencja idzie w parze

Aaaa i argument ze lepiej do bialego jechac na montaz, bo tam czesci sprzedaja na pol polski ,przemawia do mnie tak samo ,jak jazda do Monachium po BMW

widac za dobrze wam te instalki nie schodza jak nagonke po forach robisz w innych miastach ,nie??:)
za malo widac rodowitych sledzi na gazie jezdzi,a te nie rodowite wiedza gdzie dobrze jest bez sprawdzania w google i przylatuja do nas

od siebie:
MAK-ROB .....KOLEJKA NA TYDZIEN ,EWENTUALNIE DLUZEJ
I TYLE W TEMACIE

haha padlem.. Ja "miastowy"? Rodowity lomzanin od dziadka, pradziadka, a z bialymstokiem to mam tyle wspolnego co piz** ze sra,niem, w calym zakichanym zyciu bylem tam z 5razy, bo nie mialem wiekszej potrzeby, anizeli pojechac w odwiedziny.. A gaz? W jednym aucie mialem i wlasnie montowany w Bialym, tyle. Nie znasz ludzi, a sie wypowiadasz, widac cisnienie Ci skoczylo i sam masz w tym interes i ktos Ci klienta zbywa, swiatowcu. Poprawiles mi humor w drodze do pracy. Dzieki

sluchaj zdzisiu
jestem dumny ze jestem łomzyniakiem,jestem dumny, ze to nasi chlopcy utrzymuja sie na tym trudnym rynku lat nascie,jestem dumny ze to do lomzy ciagna ludzie ze swiata zeby zalozyc instalacje ,a nie odwrotnie

wiec twoje perdoly o tym zeby jechac gdzie indziej odbieram jako zawisc malego hoojka ktoremu w zyciu nic nie wyszlo i na domiar zlego zazdrosci swoim sasiadom ,kolegom i przyjacilom ze im sie udalo

jak jeszcze raz bedziesz namawial ludzi do szukania po innych miastach tego co maja pod nosem i co rozwija rodzinny rynek ,to uwazaj zebym nie stal z boku ,bo w pysk dostaniesz i potem dwa miesiace na ojomie bedziesz sie zastanawail jak to sie stalo ,ze swoj swojemu zgotowal taki los

qrwa ,pewnie ze mam w tym interes,bo ja daje im zarobic oni mi ,a ja moze tobie

swoje erotyczne fantazje sprowadz do spuszczania sie na forum bialegostoku ,jesli ci tam rynek bardziej pasuje

nara i bez odbioru

A h.uj mnie obchodzi twoj lokalny patriotyzm, ja mam swoj i nie tobie to oceniac. Moze kiedys sie spotkamy i jestem pewnien, ze polozysz po sobie uszy i zamkniesz morde nic nie mowic i pojdziesz w swoja strone, tyle bedzie twojej wielkodusznosci i obrony interesow innych. Ja w porownaniu do Ciebie nie robie nikomu reklamy i nie wymieniam zakladow. Ja mam swoje zdanie i tego sie trzymam, a jakas gnida nie bedzie mnie obrazac.
Leje na to z czego ktos utrzyma swoj interes, to on ma sie o to martwic, jezeli uwazam, ze w Lomzy nie ma fachowca, ktoremu zlecilbym zalozenie instalacji gazowej, to moje zdanie. Bialystok byl jako przyklad, ze wzgledu na odleglosc, ktory tlumok bierze od razu jako wyjscie ostateczne. Nie wiem czy ktos z Bialegostoku molestowal cie w dziecinstwie, bo masz straszny uraz do ludzi tam mieszkajacych, a mi to wisi skad ktos jest, bo zarabia za robote, a nie miejsce w ktorym prowadzi zaklad i ja placac jemu wymagam, a skoro nie spelnia moich oczekiwan nie korzystam z jego uslug.
Moze kiedys pojmiesz to, ze kazdy ma swoje zdanie i zgrywaniem hojraka nic w zyciu nie osiagniesz, bo pracuje sie na swoje, a nie na innych ludzi, nikt tobie nigdy nie da za darmo.

BLM to wszystko z okolic Łomży, a BI oraz BIA to jest Białystok i o takie auta mi od samego początku chodziło, a to, że ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem to już nie moja wina, może pora udać się w końcu do lekarza lub szkoły?

I wiem, co mówię, niemalże z pierwszej ręki.

Autor: P.A.
napisal:
''......... A gaz? W jednym aucie mialem i wlasnie montowany w Bialym, tyle''

i te swoje fantazje wysnules na podstawie jednego auta ktore miales w bialym zrobione???

nie ja zaczalem o sledziach,wiec nie odwracaj kota ogonem ,to tobie sie spodobal wielkomiejski blicht ,a nie mi ,moze tobie do montazu dodano usluge o ktorej glosno nie bede pisal ,bo dzieci nie spia

wybacz ale twoja glupota nie zna granic,az mi szkoda ze jestes rodowitym lomzyniakiem,zloz wyrazy wspolczucia rodzicom w moim imieniu

osobiście polecam auto-gaz na Krasce sam kiedyś zakładałem

A ja Ci powiem tak : Jak masz zamiar zalozyc lpg jak najtaniej - to wcale nie zakladaj.

...

spoko zloze, na pewno ciebie pozdrowia :)
wnioski nie na podstawie tego jednego auta, bylem jednym z wielu w tej grupie zakladajacych tam gaz. Masz straszny kompleks. Mnie wielkomiastowy blicht, jak to nazywasz, nie podnieca jak ciebie, strasznie lubisz o nim pisac.
Pozdrawiam i koncze

Śledzę cały ten temat i szczena opada na widok poziomu i totalnej głupoty, jaką reprezentują sobą co nie które osoby, chodzi mi tutaj o P.A.

Keicam dobrze prawi, nic dodac, nic ujac. A prawda jest taka, że ile ludzi, tyle opinii i to się akurat nie zmieni. Najgorsze jest to, że zawsze najwięcej do powiedzenia mają Ci, co akurat gówno wiedzą i nie mają pojęcia, w tym przypadku o sprawach związanych z LPG, montażem, kolejką czy klientami. Dajcie sobie na spokój, a podsumowując cały temat powiem krótko:

chcesz zaoszczędzic na montażu instalacji? jedź tam gdzie taniej lub najtaniej, pytanie co dalej ...
chcesz oszczędzac na paliwie jeżdżąc bez kłopotu na gazie ... jedź tam, gdzie zrobią to dobrze, a co najważniejsze nie będziesz miał potem problemu z jakąkolwiek pomocą, gwarancją czy nawet głupimi regulacjami itp

Polecam z wieloletniego doświadczenia Mak-Rob, jeszcze nikt z moich znajomych, którym polecałem ten zakład nie narzekał, a było naprawdę sporo osób spoza Łomży, jak np. z Sokółki, Suwałk, Augustowa czy przede wszystkim z Białegostoku.

Tu nie potrzebna jest żadna reklama, wszystko rozchodzi się pozytywnie pocztą pantoflową. Pozdrawiam

a swistak siedzi... Coz typowe dla lomzynskich "panow". Ktos sie z nimi nie zgadza, ma swoje zdanie, nazywa sie go idiota. To jest poziom godny pozalowania, ale jak sie sledzi forum na bierzaco to mozna przywyknac :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org