niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co Myslicie o firmie INTERNEO

Moim skromnym zdaniem jakosc ich uslug jest na 5+ staraja sie chlopaki 2x w nocy dziala nie ma dlugich przerw jak dla mnie to najlebszy dostawca radiowego internetu w lomzy i w okolicach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co Myslicie o firmie INTERNEO

reklama ?

A w jakiej to skali ocen? No bo jeżeli w skali 0-100 to 5+ nie brzmi dumnie !

Ja miałem interneo.... to była jedna wielka porażka. Kilkudniowe przerwy w dostawie internetu, brak możliwości skontaktowania się z "konserwatorami", "konserwator" czasami przyszedł i ..... poszedł i dalej netu nie było.......Jeżeli już był internet to ...... większe prędkości uzyskiwałem na modemie TPSA.

Jesli chodzi o rozwoj internetu i sieci bezprzewodowych jestesmy jeszcze krajem trzeciego Swiata co oznacza za na sieciech bezprzewodowych gora mozemy odbierac poczte i korzystac z wszelkiego rodzaju komunikatorow.
Jeszcze niespotkalem sie z osoba ktora byla by zadowolona z dostepu do internetu droga radiowa.

Wyjatkiem sa sieci W-LAN ale to sa wyjatki i dostepne wylacznie w duzych miastach i na terenie scisle okreslonego obiektu.

Pozdrawiam wsztystkich Lomzan i Lomzanki:)))

Przecież Interneo to WLAN (a nie W-LAN).

Jeśli chodzi sieci bezprzewodowe nie jest w Polsce tak źle. Tylko firmy się biorą za coś o czym pojęcia nie mają. I najtańszy sprzęt pakują, a później użytkownicy narzekają...

A jakie ceny są tam ?

duże Ptysiu, duże.... na pewno nie na Twoją kieszeń

no właśnie byś musiał sprzedać komputer :) i na czym bys siedział hehahah

Na d**ie pewnie ;)

Mam 2 kompy i nic bym niepusiał sprzedawać

to jest jawne zlodziejstwo i myslalem ze ta firma juz nie istnieje:P a swoja droga ja mam w domu jednorodzinnym radiowke ale nie z interneo z czego sie bardzo ciesze i jestem z niej w miare zadowolony:)

bigi2004

no to masz :/ ptysiu ma 2 komputery ;/ już wszystko wiadomo

jeszcze kolejne 2 kompy i Ptysiu bedzie rządził światem

Z jednego pisze na forum ogólne a z drugiego na polityke
_____________________________________--

... & vice versa!

Z jednego pisze na dwa fronty a drugiego nieuzywam jak narazie

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami.
Ps. Politycy są wszędzie tacy sami. Obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki"

CO ZA PAJAC WKLEJA CIAGLE TEN TEKST???????????
CZLOWIEKU NIEPOMYSLALES ZE LUDZIOM PEWNIE SIE JUZ ZNUDZILO TO CZYTAC?

To jest jego "stopka" (podpis).

Ciężko się domyśleć? :S

witam
Miałe przez 2 lata w interneo( i to było rok temu) i niestety nie mam miłych wspomnień wieczny brak łacza a konserwator przychodził po ok 2 dniach a co do cen http://www.interneo.pl/cennik.php
teraz płacę 40 a nie 90pln ceny za 512

Interneo wiele razy zmieniało właścicieli. Ostatnim jest jakiś facet z Zambrowa. W tej firmie panował jeden wielki bałagan. Kumpel nie płacił im przez 5 miesięcy, a dalej miał Internet... Co prawda z przerwami, ale miał ;-)

Pozdrawiam

Hmm ale mi nie chodzi oto co bylo pare lat temu bo wiele sie zmienilo wedlug mnie od tego czasu. Chodi mi o teraz bo w sumie od kad sie zmienil wlasciciel dal zastrzyk gotowki to siec dziala ok. Ja tez juz pare lat mam od nich net ale od jakiegos czasu nie mam co nazekac bo dziala mi super.

akurat :(( U znajomych kiedyś dawno temu przyszli, położyli kable i poszli. Obiecali inter w 7 dni. Nie było ich ze 3 m-ce. Kiedy powtórnie przyszli już nikt z nimi nie chciał gadać (ludzie założyli vectrę). Zmartwili się, poszarzali, wyraźnie widać było jak się starzeją. Nie wiem, co teraz robią, może już odeszli z tego ziemskiego padołu, bo minęło dużo czasu. Może firmę przejęli ich dzieci, czy też wnuki. A kto to wie.... hmmm.

ShReK, co Ty pieprzysz za przeproszeniem, jaki internet bez przerw?
Mam kilka rozłączeń w ciągu doby. Dobrze jak w tym czasie nic nie sciągasz (dotyczy serwerów bez możliwości wznawiania połączenia w rozsądnym czasie).

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org