Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piasutni Zelazne - pomoc |
Witam , czy któryś z forumowiczów jest w stanie coś napisać o tejże miejscowości np. okolica ? ludzie ? atrakcje ? formy wypoczynku ? Czy warto jest zainwestować pieniadzę w ziemie na tym terenie ? Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piasutni Zelazne - pomoc |
O Piasutni Zelazne - nigdy nie słyszałem. Natomiast jest w gminie Zbójna piękna wioska o nazwie: "Piasutno Żelazne" Nie wolno kaleczyć pięknego języka polskiego ;)
|
|
fajne miejsce, cisza spokoj, blisko rzeka, ludzie jak to ludzie tacy jak wszedzie :)
|
|
Dziękuje za pomoc :) i przepraszam za błąd oczywiście " Piasutno Żelazne" Pozdrawiam Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
Moim zdaniem nie warto!Ziemia kosmicznie droga,drogi katastrofalne,infrastruktura zerowa a w UG niekompetentni pracownicy.Jeśli juz chcesz coś kupic nad Pisą to polecam tereny gmin Turośl i Kolno - zupełnie inna bajka.
|
|
chcesz moze kupic te "pole" z tym starym domkiem? :P co do samego miajsca, to jak najbardziej do wypoczynku, wyjazdow z rodzina. Ogromne lasy, rzeka. Jednak jezeli myslisz o zarobieniu z tego kasy, to moze byc kiepsko.
|
|
Witam , nie akurat nie chodzi mi o ziemię z tym domkiem , planuje kupić tam kawałek ziemi by wybudować mała agroturystykę , hotel mini-spa idp . Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
moim zdaniem nie jest to dobra lokalizacja dla tego typu inicjatywy - zadupie , cięzko z dojazdem. Santreo
|
|
Zadupie - według Was. Na takie zadupie nawet nie macie pojęcia jak ludzie z wielkich miast ciągnie. Żeby odpocząć. Właśnie na takich odosiedlonych miejscach. Więc szczerze polecam.
|
|
no ja nie wiem.. w miare fajnie je .
|
|
Nie polecam, zła lokalizacja. Poza tym atrakcji też brak już o drodze nie wspomne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |