Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kluby w Łomzy |
Hej Wszystkim:) Mam do Was małe zapytanko. :) Niedawno przeprowadziłam się do Łomży i ogólnie rzecz biorąc nie znam za bardzo miasta. Wiecie może w jakich miejsach w Łomzy można się rozerwać troszkę? Jakiejeś kulturalne lokale? Choć napewno teraz trochę kiepski czas na to bo w końcu już po ostatkach. Bede wdzięczna za pomoc:) pozdrawiam Łomżę i okolice ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kluby w Łomzy |
yama,rzymianka,54 Lala22
|
|
może cię oprowadze??:)
|
|
zalezy ile masz lat, jak wiecej niż 18 to polecam zdecydowanie yame bo w pozostałych klubach mysle że sie nie odnajdziesz bo teraz taka gówniarzeria tam chodzi że szkoda patrzeć :]
|
|
Też polecam yamę tylko jak nie masz 18 lat to od razu ochrona zatrzyma Cię na wejściu. No i ewentualnie jeszcze Amnezja reszta to meliny z małolatami.
|
|
A i do spokojnego posiedzenia polecam też 54.
|
|
bo 18 to juz nie małolat:D
|
|
no dobra sprecyzuję dzieci po 16 i mniej lat;) może być?:) Bo według prawa 18latek to już dorosły człowiek;)
|
|
|
|
do jamy chodzą przeważnie pseudo imprezowicze, bo myślą, że jak tam chodzą to są zajebiści na maxa trendi cul, myślą że tam jakikolwiek wpierdol ich ominie, a także banda głupich pipek, rozpieszczonych gwiazdeczek, oh ah pipka mnie swędzi od czwartku do niedzieli i bauns
|
|
mogę Cię oprowadzić bo pieście i pokazać ciekawsze miejsca :D napisz tylko kiedy ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe
|
|
haha banda degeneratów tylko czeka jak wilcy na zajączka :D
|
|
Janusz kos lepiej:D czeslaw jak zwykle trafil w sedno:D
|
|
tylko amnesia, 9ka i 54, a ci co pisza ze w yamie jest ok, to smie twierdzic ze chyba nie maja wiecej niz 18-19lat? jak lubisz przedszkole, to polecam jak najbardziej yame :)
|
|
popieram wypowiedz czesia
|
|
Nie no ostatnio widziałem w yamie paru wyrachów pokroju naszego Czesia;)
|
|
mam 19 lat ( prawie) i raczej nie chcialabym trafić do klubu gdzie królują 'gorące 16-stki' ;D he. Ale kurczę same nazwy i tak mi nic nie mówią ;/
|
|
chcesz powiedzieć, że 19 nie są już gorące? hehe ;) jak same nazwy nic nie mówią to paru chętnych przewodników pisało na górze postu:D
|
|
srać sie chce na widok postów tych co zachwalają Yam caffe . yama to dla napalonych prawiczków to już było wiadome od dłuższego czasu, prawdopodobnie teraz bez żadnych problemów wbije sie taki gnój 17 lat to samo tyczy się napalonych pipek 17 letnich sie zbierze takie k*restwo zamiast zająć się czymś innym, Ja niewiem co ludzie widzą w tej Jamie do cholery, dlaczego nie przejdziecie się np. do baru 9tki? różni ludzie tam są, nie mówie że nie wchodzą małolaty ale napewno kulturalniej, fajnie, miła atmosferka aż chce się tam siedzieć ja wiem czemu bo większosc z was ma spaczone umysły i myśli tylko o bzykaniu odurzonych alkoholem typiar, jak wam koza stoi to idzcie sobie do Yamy i podymajcie sobie o ile sie odważycie bo większosc co tu siedzi to takie napinacze co to nie oni a w realu się boją własnego cienia, wszystkie kluby w Łomży są siebie warte tak samo daje troche czasu i niczym nie bedzie się różnić jama od Barbadosu(Nikodem) czy Qube, jedynie ładniejszy wystrój wnętrza ma Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Janusz kos tam gorzałę rozwadniają, więc coś Ci się popie*doliło koleszko, albo się wody upiłeś i miałeś zwidy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |