sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
barbados

Gdzie spedziliscie ostatki ?
Ja go spedziłam w barbadosie, a przepraszam w jakims NIKODEM CLUB. Nigdy w zyciu nie miałam tak nieudanej imprezy totalny chaos, burdel, jedna wielka speluna. Nie otaczały mnie dziewczyny powyzej 17 roku zycia. Wylegarnia młodego robactwa, nie wiem co ludzie tam widza ze przychodza. Ja byłam pierwszy i napewno ostatni raz.Z reszta pobili tam chłopaka był totalnie narabany ochrona stała niedaleko i nic kompletnie nie zrobila. Jeden wielki zalll który głeboko za dupe kazdego chwyci..Kazdy kto tam pójdzie stwierdzi tak samo jak ja.. Jezeli komus sie zachce by tam nie daj Boze sylwester spedzic stanowczo odradzam...To było chyba najgorsze 10zł wydane w moim zyciu...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: barbados

Też nie polecam, byłam w piątek. Do stolików można było się przykleić, a pod jednym było narzygane!!! Poinformowałyśmy o tym obsługę która nawet nie poszła zobaczyć gdzie a co dopiero mówić o sprzątnięciu! W toaletach szkoda gadać. Muzyka słaba, pełno małolatów. Także więcej już tam nie zawitam. Jeżeli żąda się zapłaty, to trzeba coś w zamian oferować a nie syf. To jest moja opinia tego "pseudo klubu".

haha najlepsza melina w mieście

Melina dla 16 latkow mowisz? :)

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org