wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BMW . PILNE

Może jest osoba która mniej więcej zna wymiary podkładki uszczelniającej która idzie między czujnikiem ciśnienia paliwa a listwą wtrysku ? albo zna stronę gdzie można taką orginalną podkładkę zobaczyć

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BMW . PILNE

napisałeś w temacie że chodzi o bmw, byłoby bardzo miło z Twojej strony, gdybyś jeszcze podał model, rok i silnik, wtedy można byłoby coś dumac

a najlepiej będzie jak podjedziesz np. do inter carsu i tam Ci powiedzą, doradzą lub też pokażą, czy o taką Ci chodzi

BMW e39 530d 2002. Chodzi mi o to czy to jest wina podkładki że jest wyciek czy to jest wina czujnika ciśnienia paliwa. Nie wiem właśnie czy jak da się nie odpowiednią podkładkę to będzie ją rozciągało od środka . Chodzi o to czy jak się da za małą podkładkę to przy małej prędkości i małych obrotach jest ok ale przy 160 w górę wywala ją po prostu nie wytrzymuje ciśnienia. auto stoi u mechanika i ja muszę myśleć czego to może być wina .

Myslenie to juz zostaw mechanikowi

własnie tylko mechanikowi ciężko mysleć rozłożył rece a samochód darmo stoi rozebrany . Machanik idzie na łatwiznę wsadzi byle co i myśli że będzie dobrze
Zamówiłam z serwisu orginalną podkładkę w 3 sklepach i byłam u chłopaka który zajmuje się BMW ma wykrecić z tego modelu taką podkładkę i zobaczymy czy to jest wina wkładania nie odpowiedniej podkładki

BMWFANS.INFO - Soczek cw*el to pisze

Marcin Wysocki 4s

ZSMiO

Jejku tak po imieniu.

na coman railu to coś 3,0 d

lomzyniak24

Dlaczego piszesz że auto stoi u mechanika ?

a z kąd wiesz ze common rail a nie TDS ?
Stoi w garażu . . .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org