wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PKS ma kolejne kłopoty,MPK będzie miało łopoty

PKS ma kolejne kłopoty ,przypominam wszystkim nie znającym tematu PKS iMPK w Łomży gigantyczne kradzieże PALIW z autobusów w MPK w Łomży i PKS w Łomży ,Kolno, Grajewo te firmy z tego złodziejskiego procederu TRACĄ MILIONY ZŁ MIESIĘCZNIE. Kierowcy wywożą paliwo w kanistrach beczkach ,przekupują swoich magazynierów w firmowych CPN a-ch aby wpisywali im nieprawdę w karty drogowe!!!!!!

NEPOTYZM w MPK w Łomży Wiecie ze dyrektorem jest tam Bogusław SZ? a jego synek Sławomir Sz. jest jego zaszepcą? i I kuzyniaki pracują na warsztacie? i koledzy są zatrudnieni jako kierowcy? Jutro wymienię NAZWISKA kierowczykow, którzy dostali się przez łapówki i znajomości i NEPOTYZM Bogusława SZ. z MPK . Także jutro złożę zawiadomienie do Prokuratury Rejonowej w Łomży i do CBA o Korupcji i Nepotyzmie w MPK w Łomży . miłego dnia życzy Ewa

Eva Ali-baba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PKS ma kolejne kłopoty,MPK będzie miało łopoty

a wymien w ktorej panstwowej firmie w lomzy nie masz nepotyzmu?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

To może podasz sposób jak oszukać tacho;)

a co wywalili ciebie z roboty albo do korytka sie nei dopchales?

A już składałaś cokolwiek? Tyle o tym piszesz, że powinnaś już co najmniej z 10 zawiadomień złożyć. Podejrzewam, że żadnego nie złożyłaś:)

ZIBO to kobita czytaj uwaznie eheh

Skąd wiesz, że to kobita? Ja też mogę się podpisać jako peruwiańska księżniczka, uwierzysz mi? Ludzie są sprytni

Zyczę powodzenia...jutro to możesz klamkę pocałować. Kolejna niespełniona ofiara ustroju...

Tak, od razu, oczywiscie. Zlozysz zawiadomienie... - nic nie zrobisz, nawet telefonu do reki nie wezmiesz. Tutaj tak wiekszosc mowi, a nic nie robi.

...

alibaba--a co wyrzucili mężusia alkoholika? nie ma co do gara włożyć??
Tłomoku--jutro jest niedziela--w prokuraturze na Ciebie czekają.Zastępcą dyrektora jest Pan Marek K. Chyba jesteś opętana,albo po leczeniu psychiatrycznym.Powinnaś wrócić i dokończyć terapię--ŹLE Z TOBĄ;/ SKĄD SIĘ BIORĄ TAKIE NEANDERTALE ???

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

to prawda że paliwem chandlują kierowcy znam paru takich. pojechać po nazwiskach

lomzyniak24

Po pierwsze, jakakolwiek Prokuratura,czy to Sądu Okręgowego,czy tez Rejonowego(a mniemam,ze od takiego byś Ewuniu zaczynała;)) nie wejdzie z Tobą w jakiekolwiek 'pogaduchy' na temat konieczności ścigania Twoich wyimaginowanych- dewiantów,łamiących prawo, doputy dopóki nie przedstawisz stosownego pisma stwierdzającego uszczerbek na Twojej wypalonej psychice.
Po drugie, prawowita obywatelko;D powinnaś widzieć,że obowiązuje Cię przestrzeganie zasad dotyczących ochrony danych osobowych(przecież tak bardzo czujesz się spokrewniona z mylnie przez Ciebie rozumowanym,państwem PRAWA), W związku z tym nie przystoi Ci 'rzucać' wszem i wobec danymi osobowymi nie tyle osób publicznych,co OSÓB PRYWATNYCH!(swoją drogą, zastanawiam się,jak oni wytrzymują te wszystkie wymyślone zarzuty)
Po trzecie,czy nie czujesz się jak ostatnia ignorantka,kiedy tak określasz, osoby na danych stanowiskach podając mylnie do opinii publicznej fałszywe dane. Skleroza jest niestety nieuleczalna,,,a dla Twej wiedzy,wicedyrektorem,z tego co jest mi wiadomo nie jest TEN PAN,którego to wymieniłaś w swoich'wypocinach',tylko ,ktoś zupełnie inny. Niestety nie zachowam się jak ŚWINIA(innymi słowy jak Ty);) i nie przytoczę tutaj imienia i nazwiska, bo za to grozi sankcja.
Pozdrawiam gorąca i życzę postępów w leczeniu

Gdyby głupota miała skrzydła,to większość forumowiczów już dawno, by odleciała

znowu alibaba,czy tam inna baba-jaga;) W demokracji jeden z problemów polega na tym- że obłąkanym psychicznie przysługuje wolność słowa . Jak się okazuję bezpodstawnie. Szkoda,że administrator jeszcze naszej kochanej alibabuni -pizdziuni nie zablokowal konta

"Co robię w wolnym czasie--->?pluję,łapię i po dupie się drapie,ale nie lecze frustracji na innych ludziach"

....;)

Alibabo(Ewuniu) te twoje prowokujące foto na profilucód miód orzeszki ... może te dysputy ustrojowo-nepotyzmowe to tylko podpucha i szukasz czegoś więcej?;D

muszę ,to z siebie wyrzucić:
Zastanawiałem się dzisiaj za ile byś mi obciągnęła Pozdroo

I'd be your Lord

Alibabo(Ewuniu) te twoje prowokujące foto na profilucód miód orzeszki ... może te dysputy ustrojowo-nepotyzmowe to tylko podpucha i szukasz czegoś więcej?

I'd be your Lord

Alibabo(Ewuniu) te twoje prowokujące foto na profilucód miód orzeszki ... może te dysputy ustrojowo-nepotyzmowe to tylko podpucha i szukasz czegoś więcej?

I'd be your Lord

!!

To nie znaczy że jeśli ktoś jest przy "korytku" może robić co mu się rzewnie podoba. Jakaś moralność musi być, jeżeli owi panowie nadal będą kradli odbije się to na cenach biletów, czyli na szarym obywatelu. Może wy macie samochody ale spora część tego społeczeństwa korzysta z PKS jak i MPK i wątpię że będą zadowoleni z kolejnych podwyżek cen, bo ktoś na lewo interes paliwowy kręci.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org