Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dorian Yates Nox Pump |
Witam. Czy ktoś posiada ten preparat? Ewentualnie zażywał go? Czytałem trochę w internecie o działaniu tego "specyfiku", jednak na każdego działa inaczej i nie chcę kupować całego opakowania, jeśli ktoś byłby zainteresowany to chętnie odkupiłbym 2-3 saszetki na spróbowanie. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dorian Yates Nox Pump |
ok dzięki za info, ja właśnie słyszałem że niektórym drżały ręce na treningu, problemu z zaśnięciem (bo długo ich trzymał) i czuli cię troszkę jak "naćpani". Ale żeby coś potwierdzić trzeba samemu tego spróbować więc dziś zamawiam sobie tego specyfika ;D LOL...same here mate I only have it now on a Saturday as im normally off my tits until the early hours of the morning and cant sleep after ive had some. Awsome stuff but its a nightmare sitting at home off the scale...I get a come down off it as well feel like **** after.
|
|
Andy C jeśli chciałbyś odsprzedać kilka saszetek to daj znać, chętnie odkupię, pozdrawiam
|
|
161RDC30 chłopie ty poczytaj co chcesz brać i czym chcesz się truć. Nie mam nic takiego na sprzedanie . N-Acetylo L-Tyrozyna - acetylowana wersja aminokwasu Tyrozyn, która jest prekursorem dla Adrenaliny, Dopaminy i Noradrenaliny ... Dopamina nazywana jest również "hormonem szczęścia", gdyż pojawienie się jej w przestrzeniach między neuronami w jądrze półleżącym, zewnętrznie objawia się poczuciem euforii. Cechą większości substancji uzależniających jest bezpośrednie lub pośrednie nasilenie dopaminergicznej impulsacji w układzie mezolimbicznym, co przejawia się zwiększonym stężeniem dopaminy w jądrze półleżącym przegrody. Główne działanie kokainy polega na stymulowaniu wydzielania dopaminy w mózgu. Odstawienie substancji narkotycznej wywołuje patologiczne obniżenie stężenia dopaminy w tej strukturze mózgu, co objawia się dysforią oraz objawami głodu narkotykowego. Wykazano niski potencjał przyłączania się dopaminy do receptorów D2 u osób cierpiących na fobię społeczną. Uczeni spekulują na temat prawdopodobnej patologicznie niższej aktywności układu dopaminergicznego wobec aktywności układu współczulnego u socjofobików[3][4] Z drugiej strony, według niektórych teorii nadmierny poziom dopaminy jest jedną z przyczyn schizofrenii. Może to mieć jednak związek także z nieprawidłową budową receptora D2 u chorych z tej grupy. Jedną z przyczyn zespołu Tourette'a jest zaburzenie dozowania ilości dopaminy. http://odchudzacze.pl/substancja-aktywna/n-acetyl/
|
|
Dorian Yates Nox Pump jeden z najsilniejszych specyfików jeżeli chodzi o przed treningówki, nie najsilniejszy ale czołówka, jeżeli długo nie ćwiczysz na siłowni to raz, że sobie daruj przed treningówki a już na pewno doriana, kupywać lepiej na saszetki niż całe opakowanie bo często o paru, czy parunastu braniach działanie jest odczuwalnie słabsze, zależy od osoby, kupić to można, czy można było na wyszynskiego w PBC Andy C trochę przesadzać z tym truciem ale to twoja opinia
|
|
Gówno to jest. Kopa daje zajebistego , niestety u mnie zdarzały sie po tym silne zawroty głowy i mdłości. Polecam mesomorph dobry jest:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |