wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy wóz dla OSP Szczepankowo

Czytałem właśnie artykuł odnośnie nowego samochodu pożarniczego dla OSP Szczepankowo. Z tego co mi wiadomo jednostka ta nie dorównuje innym jednostkom z gminy. Rocznie do zdarzeń wyjeżdża kilka razy, zaś jednostka ze Śniadowa takich wyjazdów ma prawie 100, która posiada samochody które mają ponad 30 lat!! Wszystkie główne jednostki z gmin z powiatu posiadają już nowe samochody. Nie wiem jak myślą nasi politycy...
Pozostaje tylko współczuć strażakom ze Śniadowa, że są nie doceniani przez władze rządzące...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy wóz dla OSP Szczepankowo

Pogadaj z tymi z Jakaci Borki to oni sami kupią ze dwa samochody dla Sniadowa.

Dobrze myślą :):)

Mało jeździ nie szybko sie zniszczy :):):)

do " małego"... pewnie sam jesteś z tej wioski

wrrrr

ci goście z Jakać Borki to zapierdalają aż im łby odskakują, kasę mają z pracy swoich rąk... po opłatach wszystkiego są na poziomie finansowym lekko przeciętnego mieszczucha

wrrrr

szkoda gadać!!!!wójt kupuje wóz dl osp , montuje na koszt gminy pług i odśnieżają w zimę, tak nie powinno być!!!!!Jednostki które nie są włączone do KSRG mają ponad 100 zdarzeń ,właśnie przez takie głupie myślenie włodarzy. Straż nie jest od tego by drogi gminne odśnieżać!!!!!!!!!!!Nie powinny robić tego nawet jednostki które są włączone do KSRG!!!!

TERAZ I PŁUG NA WOZIE BĘDZIE MIEĆ SZCZEPANKOWO!!!PO ŚNIADOWIE HEH

Paradox co ty za kacapoły piszesz?? Jakie opłaty? Przecież to OSP i kasę mają z gminy czy tam samorządu. Sami się nie finansują!!

Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach

KASE PEWNIE MAJĄ TEŻ Z WYNAJMU Z SAL ORAZ ZE SKŁADEK CZŁONKOWSKICH ,ALE TO GROSZE

NOWY GBA TO POWINIEN TRAFIĆ DO JEDNOSTKI BARDZIEJ MOBILNIEJSZEJ KTÓRA JEST W SYSTEMIE RATOWNICZO GAŚNICZYM A NIE DO JEDNOSTKI KTÓRA JEST POZA SYSTEMEM!!!!

Kozioł, chodziło mi o ludzi mieszkających w Jakać Bor. nie o kaskę na OSP
"Mały " napisał coś odnośnie rolasów w J.B tak się składa że znam cała wioskę , taka praca

wrrrr

brawo Panie Pstrągowski tak dalej, jak narazie same sukcesy oby tak dalej

Paradox,jak się mały Kazik (Szeryf) dowie,że mówiłeś ,że on żyję na poziomie mieszczucha to lepiej się w Borkach nie pokazuj.

_mały_ dobre ubawiłem się :-)

wrrrr

Taki wóz niesie za sobą tylko wydatki. Tyle kasy - lepiej dali by bezdomnym na ciepłe kalesony na zimę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org