czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GINEKOLOG /UROLOG DZIECIĘCY ?!

Witam,

chciałabym się dowiedziec czy w Łomży jest jakiś lekarz ginekolog lub urolog dziecięcy, a jeśli nie to gdzie go/jej szukac...?

Ps. chodzi o rozklejenie warg sromowych u dziecka ...Moze ktos z Panstwa zetknal sie z tym problemem i moze cos wiecej na ten temat powiedziec...? Bylabym wielce wdzieczna, bo jak narazie to jestem przerazona tym stanem...? Pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje

magia_2

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GINEKOLOG /UROLOG DZIECIĘCY ?!

napisz na maniaxxx@op.pl

ok juz wyslalam wiadomosc

magia_2

Może mie ma co panikować,Za kilka lat mała pójdzie w "ludzi" to rozkleją.

ginekolog dziecięcy to w dsk w białymstoku nie idz napewno do mazewskiej bo chyba tylko ona w łomzy moze zajmowac sie rowniez dziecmi

Dokladnie. Jesli chodzi o dziecko to tylko do Bialegostoku do DSK. Do rodzinnej leciec po skierowanie i nie ma co sie zastanawiac. Niestety nie pomoge w tej sprawie. Zycze powodzenia i wytrwalosci ;]

...

Wiem ze Ściania ma specjalizacje leczenia dzieci i mlodziezy, ale jest gburowaty i nie sympatyczny takze nie polecam

h0jowe forum

_maly_ nie chce mi sie nawet komentowac tekstu ktory napisales... poprostu sa tematy z ktorych sie nie zartuje ...

torro, dzieki za podpowiedz

beauty lashes a czy mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat dlaczego do niej nie isc z dzieckiem ??

magia_2

Instytut Matki i Dziecka, to może być problem hormonalny, związany z estorgenami. przechodzi w wieku dojrzewania. moja córka miała z tym problem jak była niemowlakiem, ale 2 wizyty w IMiDz i spokój, choć na początku pewien mądry lekarz nastraszył mnie operacją. życzę wytrwałości i szczęścia w poszukiwaniach dobrego specjalisty.

rozmawialam ostatnio ze znajoma fryzjerka o ginekologach itd i ona powiedziala ze jak ona miala problem ze swoja córka to mazewska była bardzo nie przyjemna nie delikatna za "zajrzenie" 5sek wziela 80 zl jak chcesz nazwisko dobrej lekarki w dsk to musisz zaczekac ze 2 dni bo musze znalezc

widziałam, że do dr Sokoła rodzice też przyprowadzają małe dziewczynki na wizyty,

Pani Doktor Chomczyk z DSK z Białegostoku (Waszyngtona 17) tel. poradnia 85 745 05 20
lub prywatnie ul. Podleśna 16/1 tel. 602 463 159 lub 85 744 76 31

Witam moja znajoma miała taki sam problem z córkąi chodziła do Ściany, trzeba się przygotować że dziecko będzie cierpiało i za jakiś czas znów trzeba będzie powtórzyć nacięcie, jej córka miała 2 razy nacinane

nie Mazeska i nie sciana, jedynie do sokola nie balabym sie zaprowadzic dziecka, a tak to tylko Bialystok pozostaje rzadna tam łomża

Białystok - doktor Klus-Kowal Kobieta) Bardzo miła. Przyjmuje w DSK jak i prywatnie http://www.annakluz-kowal.ginweb.pl/

Miałam kontakt z ginekolog dziecięcą w poradni przy Dziecięcym Szpitalu Klinicznym W Białymstoku.
Pani dr.B.Kluz-Kowal przyjmowała wtedy w pon-pt w godzinach 11-14
Na wizytę w ramach NFZ można umówić się telefonicznie 85-745-05-20.
Z tego co pamiętam terminy dość odległe zawsze były. A czy potrzebne skierowanie? Chyba nie, jak do każdego ginekologa, ale można zapytać dzwoniąc.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w leczeniu.

Z tego co mi wiadomo to godziny są inne ponieważ dr Klus-Kowal przyjmuje także w poradni studenckiej jak i w przychodni przy gigancie

Dziękuje za wszystkie podpowiedzi i informacje. Ja tez mam nadzieje, ze sie uda wszystko pomyslnie zakonczyc te nieprzyjemna sprawe... Naprawde jeszcze raz dziekuje wszystkim i pozdrawiam :-)

magia_2

No zyczymy powodzonka :)

...

Witam!!!
Moja córka też miała z ten sam problem co twoja i niestety w Łomży nie ma ginekologa dziecięcego, tylko Białystok niestety. Przyczyną zrośnięcia się warg sromowych u córki było zbyt długie noszenie pieluszek. Na szczęście odbyło się bez nacinania.

moja córka też to miała, ale na szczęście poradziłam sobie sama. kup linomag i smaruj często i potem delikatnie staraj się rozciągać wargi. nic na silę, ale delikatnie. dodatkowo przy każdej zmianie pieluszki przemywaj woda z oilatum tak żeby natłuścić skórę. u nas po 5 dniach takich zabiegów samo się rozkleiło:) też byłam przerażona, ale dałam sobie kilka dni na takie zabiegi, zanim poszłam do lekarza i na szczęście udało się:) a ginekolog dziecięcy to faktycznie tylko w białym. pozdrawiam:)

Witam a jak można rospoznać,że dziecko ma sklejone wargi?
mojej córci co jakiś czas piecze pipunia boi się sikać i to zawsze na wieczór,a już rano jest ok. Robiłam jej badanie moczu nic niewyszło.Często zapomina i posikuje w majtusie a na dodatek niezawsze pamięta żeby wycierać po sikaniu pipunie.Mam nadzieje że to nic powarznego.

Którego ginekologa dziecięcego polecacie-chodzi o rozklejenie warg stromowych u dziecka?

A czy dr.Sokóła polecacie?

Byłam dziś u tego urologa dziecięcego i mnie trochę uspokoił. Lekarz fachowy, miły, rzeczowy, odpowiadał na wszystkie pytania. Musze się udać do gastroenterologa i do kliniki chirurgii dziecięcej na urodynamikę.

Byłam dziś u tego urologa dziecięcego i mnie trochę uspokoił. Lekarz fachowy, miły, rzeczowy, odpowiadał na wszystkie pytania. Musze się udać do gastroenterologa i do kliniki chirurgii dziecięcej na urodynamikę.

My rozklejalismy u KLUZ-KOWAL W Białymstoku, ale nie w DSK tylko w eskulapie. Trwało to sekundę dziecko miało wtedy 3 lata

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org