Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie sie podzial ZLOTNIK z ul.Krotkiej??? |
Czy ktos orientuje sie, gdzie przeniosl sie zlotnik z Krotkiej?a moze nadal tam jest, tylko ze za kazdym razem kiedy tam zachodze zaklad jest zamkniety:( Wiecie cos wiecej na ten temat? A moze polecicie mi innego zlotnika (potrzebuje powiekszyc obraczke).Z gory dziekuje za odpowiedzi.Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie sie podzial ZLOTNIK z ul.Krotkiej??? |
On jest codziennie tylko często wychodzi, jak będzie to ci napisze mam go na oku :) teraz akurat jest zamknięte ale rano był.
|
|
na ulicy dwornej przy biedronce jest złotnik:)
|
|
Wiem, że jest jeszcze na ul. Rzadowej ale 120zł za powiekszenie obraczki to troszke za drogo, ciekawe ile kosztuje u "poszukiwanego" przeze mnie zlotnika;) abc134 dziekuje za info nie wiem czy bede mogla przyjsc akuart wtedy kiedy bedzie mial otwarty zaklad, ale dobrze wiedziec ze nadal tam urzeduje, moze masz do niego jakis nr. kontaktowy?
|
|
Możesz przyjść teraz jest otwarte. Numeru nie posiadam.
|
|
Jeśli obrączki kupiłeś na ul.Długiej u Pieciaka to powiększą Ci ją bezpłatnie
|
|
zbyszekp a zmniejszają tez bezpłatnie? bo u złotnika przy rondzie 50 zł za zmniejszenie pierścionka.
|
|
Gram zlota kosztuje w zlomie 100 zl wiec 120zl to raczej nie duzo...
|
|
Z tego co wiem, to przy powiekszaniu obraczka jest tylko rozciagana na jakims specjalnym przyrzadzie i nie potrzebne sa dodatkowe gramy zlota, a obraczki kupilismy na dlugiej przy sklepie Wrangler (i wlasnie nie wiem czy to o ten sam sklep chodzi).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |