Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam mężczyzn ćwiczących na siłowni |
Witam wszystkich Panów. Szukam mężczyzn ćwiczących na siłowni , ponieważ są mi potrzebni do badań do pracy magisterskiej. Badania są anonimowe i polegają na wypełnieniu kilku kwestionariuszy, oraz zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do pracy magisterskiej. Zainteresowanych panów proszę o odpowiedź na adres e-mail : annanowak698@wp.pl . Dziękuję serdecznie i pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam mężczyzn ćwiczących na siłowni |
A ja szukam chętne panie , na bieganie. pozdrawiam miłe panie
|
|
w Łomży jest pare siłowni i może idź do nich spytaj kogoś kto tam pracuje czy możesz zrobić takie ankiety, bo tak to wiesz ciekawe czy dużo osób się zgłosi. powodzenia na obronie :) pozdrawiam :)
|
|
![]()
|
|
kawa trenował ale teraz biega i to duże dystanse.....także nie wiem czy bym pomógł
|
|
ale mam kolegę który jest strongmanem i to klasy światowej!!!!!!!!!!!!!jak coś to go podeśle ok
|
|
IDŻ DO SIŁOWNI 'RELAKS" NA DMOWSKIEGO.JA CHODZĘ TAM OK.18.OO.JEST WTEDY DUŻO OSÓB,NAPEWNO ZNAJDĄ SIĘ CHĘTNI DO PRZEPROWADZENIA ANKIETY.POWODZENIA!
|
|
Marta03 ma racje. zrob jak ci radzi. odbij te kwestionariusze na ksero i sympatycznie zagadaj z wlascicielami kilku silowni. oni najlepiej namowia do wypelnienia tych co tam chodza bo ich znaja a obca osoba zawsze ma pod gorke z namawianiem nawet do anonimowej ankiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ______________________________________- ... & vice versa!
|
|
Apropo mężczyzn trenującuch na siłowni.Czy są może jakieś dobre suplementy dla kobiety na zwiększenie wytrzymałości,siły? Chodzi mi o odżywki ,które nie powodują utraty wagi...
|
|
mielone ku*wa
|
|
AAKG OLIMP
|
|
nvidia1512 Chcesz sobie klatę ujędrnić czy poslady? :):)
|
|
Chcę Tobie du.ę skopać ;)
|
|
hahahahaha:):) To staraj się, staraj ,może kiedy trafisz:):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |