Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
regeneracja pomp |
Pomocy! gdzie można w łomży zregenerowac pompe wspomagania? jojo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: regeneracja pomp |
szrot na nowogrodzkiej lub w jedwabnym kupisz za pare złotych
|
|
allegro ;)
|
|
Autoelektro na wylocie na ostrołęke przed fadomem obok komina mpec regenerowali mi pompe elektryczną od wspomagania w skodzie fabi
|
|
Polecam najlepszego fachowca w Łomży Tadeusz Jemielita ul.Niemcewicza 12m37,solidny człowiek bardzo uczciwy i tani polecam na 100%. areczek25
|
|
macie jakiś numer do tego tadeusza może?? maciek
|
|
Jesli chodzi o regenerację pomp to tylko i wyłącznie ten fachowiec z Jarnut. Robi to bardzo szybko,nawat nie wymontowuje jej z samochodu,ba nawet maski nie otwiera,jednym słowem drugi Kaszpirowski.
|
|
polecam panów sprzedaja częsci do anglików przy drodze do giełczyna za 150 super stan proszę sprawdzić i sie przekonac
|
|
Odnawiam temat jak ponizej Gdzie zregenerowac to pompe wspomagania? z gory dzieki za info...
|
|
Wszystko zależy od tego do jakiego samochodu potrzebna jest pompa. Ja wiedząc, że zepsuła mi się pompa wspomagania volvo szukałem serwisu w wielu miastach. Dopiero po tygodniu znalazłem firmę, co zajmuje się regeneracją i do tej pory dobrze śmiga :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |