sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca

Hej czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie gdzie można załapać się do pracy w Łomży lub okolicy?? Dawanie ogłoszeń i przeglądanie już wiem, że nie ma najmniejszego sensu, bo to tylko strata czasu.. Gdzie można zajść, złożyć CV i mieć jakiekolwiek nadzieje, że się odezwą..??
(PS. Pytam poważnie, więc za teksty typu: ja Ci dam zarobić w nocy czy coś w tym stylu, serdecznie dziękuję..).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca

To miasto to jedna wielka a raczej mała dziura! jak mozesz uciekaj stad jak najdalej. Pracy brak! jedna wielka masakra!

trzeba czekac, az galeria zbuduja.

wydrukuj milion swoich CV i chodx i roznoś. Nie wszyscy zamieszczaja ogłoszenia w internecie. :)

Tylko kiedy wybudują tą galerię...?? A żyć za coś trzeba.. ehh..

(PS. Pytam poważnie, więc za teksty typu: ja Ci dam zarobić w nocy czy coś w tym stylu, serdecznie dziękuję..). To znaczy że praca na 3 zmiany nie wchodzi w grę?

Ale was żarty się trzymają,widze że tutaj tylko o głupotach można popisać,bo poważnych pytań należy nie zadawać!

Nie, "fanka bocianka"-NIE wchodzi w grę. Chyba potrafisz czytać... Widzę, że nawet zastrzeżenie i wyprzedzenie takich głupich pytań nic nie daje.. Przykre. I przykre jest to, że nie ma pracy i perspektyw dla młodych ludzi chętnych do pracy..

maxi-miksy ,alex ,
slyszalem ż tam szukają do pracy.powodzenia

edek

Dzięki edek13. Przywracasz wiarę,że są jeszcze poważni ludzie na tym świecie..

Spoko nie załamuj się będzie dobrze. Chociaż prawdę mówiąc to jest coraz gorzej.

Proponuje przegladac gazety bezcenna, lub kontakty. Tutaj admin dodaje jak mu sie podoba. Ten usunie, na tamtem zrobi wyliczanke czy dodac czy nie i wychodzi na to ze nie ma pracy. :)

...

u racisów w serwisie;; cie ogolą

alusek--nie polecam Ci tych sklepów,które wymienił edek13--góra nerwów i nic więcej;]jak nie chcesz płacić manka,to daj sobie spokój.

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

W maxi miks i aleksie maja odpowiedzialność materialną. Już lepsze warunki w biedronce, z premią ładna wypłata wychodzi.

Uuuu... Odpowiedzialność za manko?? To mimo wszystko ja dziękuję. Moja siostra się wpakowała właśnie do takiego sklepu, gdzie jest za to odpowiedzialność zbiorowa. Wszyscy w jej sklepie wiedzą, że jakieś tam manko ma prawo być, ale nie 20 tys, które utrzymuje się ok kilkunastu miesięcy. Wszyscy też wiedzą, że szef sobie za tą kasę zwyczajnie na wczasy lata.
Także chyba już wolę być bezrobotna niż do takiego sklepu trafić..
A co myślicie o jakichś większych zakładach produkcyjnych?? Jakie macie zdanie i co moglibyście polecić??

takich raczej nie ma a z pracą jeszcze gorzej tym bardziej że teraz okres zimowy, na lato jest więcej wolnych miejsc no ale próbować można.

Najlepiej jak sama przejdziesz się po firmach których branża cię inetersuje, zrób sobie listę adresową i już, a nóż widelec kogoś szukają a jeszcze nie dali ogłoszenia.

Dziękuję wszystkim za pomoc :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org