sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zrobili to dla nas i... są dumni

Zrobili to dla nas i... są dumni

Przeczytałem http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=27114 i zbaraniałem.

Same sukcesy! Dać tej radzie po wiadrze wódki w nagrodę !

Pan Lipski - "Najważniejsze, że obecna Rada nie przeszkadzała zakończyć tego, co rozpoczęła poprzednia, w której też zasiadałem."

Przewodniczący Rady Miejskiej Maciej Borysewicz za sukces uważa już sam fakt, że radni spokojnie pracują. Rada pracuje bez konfliktów, bez kłótni i przewrotów - zapewnia. - Najważniejsze, że uchwały są przegłosowywane, bo dysponentem budżetu jest prezydent. Radni pełnią dyżury, przedstawiają interpelacje w bieżących sprawach, podejmują interwencje i zajmują stanowisko w ważnych kwestiach, jak bezpieczeństwo czy obchody uroczystych wydarzeń. Wpisują się w politykę miasta, żeby wspierać kontakty z zagranicą. Byliśmy w Szwecji, na Litwie i na Ukrainie, a także gościmy delegacje zagraniczne. Popieramy inicjatywy, służące rozwojowi Łomży.

Niesamowite !

Proponuję znaczną podwyżke diet dla radnych za tą ciężką, pełna sukcesów i wyrzeczeń pracę. Tak na, mój głupi rozum to wielce prawdopodobne, ja będąc przewodniczącym tak bym wykombinował - najpierw dać podwyżkę prezydentowi na którym skupi się oburzenie społeczeństwa a później po cichu radnym, bo przecież też się starają równie jak prezydent.

Ale wierzę, że pan Borysewicz i reszta Rady nie są mikrymi cwaniakami jak ja i na pewno tak nie uczynią. Przecież do Rady poszli aby służyc społeczności Łomży a nie dla pieniędzy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zrobili to dla nas i... są dumni

dlaczego tylko byliście w Szwecji,na Li twie i Ukrainie,a nie w Tajlandii Chinach itp?Poprzednia Rada i Prezydenci zrobiliścieb.dużoooooooo,tylko dla kogo?

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org