wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rzęsy metoda 1:1

Mam pytanie do tych Pań, które przedłużają rzęsy wyżej wymienioną metodą. Który salon kosmetyczny na terenie lmz wykonuje ją najlepiej i jak mniej więcej kształtują się ceny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rzęsy metoda 1:1

na wyszyńskiego koło DANMEDU 100zł do końca listopada :)

W Klinice piękna Cosmeo Plus na Sybiraków za 99zl do końca listopada :)

raczej myślę o wykonaniu zabiegu w sezonie urlopowym czerwiec/lipiec, może oprócz cen jakiejś opinie? za argumenty też się nie pogniewam ;)

Ja robiłam rzęsy w COSMEO na Kazańskiej jak to tylko wchodziło. Zapłaciłam 200zł właśnie w wakacje bo mieli promocję. Standardowo u nich to kosztuje 400zł, więc trochę drogo ale na prawdę nie żałuję bo rzęsy trzymały się długo a efekt... rewelacja :)

długo.. to znaczy ile?

Coś około 2 miesięcy. Później wyglądało to mało estetycznie bo wiadomo, że martwe rzęsy wypadają dlatego sama je oderwałam, więc pewnie trzymały by się dużo dłużej.

bo właśnie się zastanawiam i ie wiem gdzie iść:) najlepiej tam gdzie sprawdzone

Ja byłam bardzo zadowolona. Nie miałam innego wyboru bo wtedy tylko ten salon przedłużał rzęsy, więc nie miałam żadnego porównania. W sumie to też drogo sobie za to życzą bo teraz pewnie wszędzie można to zrobić i to dużo taniej. Trzeba po prostu sprawdzić ceny.

ja przedłużałam rzęsy u dziewczyny która dała swój nr w dziale ogłoszeń, efekt rewelacja, rzęsy trzymały się ok 2 miesięcy, koszt to 100zl a rzęsy robione u mnie w domu

moja znajoma przedluza 100 albo 150zl ma kurs robiony wlaasnie w Cosmeo i rzeski super wygladaja widzialam u innej kolezanki, ktotrej robila i naprawde po miesiacu jeszcze fajnie to wygladalo
Magda 888 675 946

a jesli chodzi o salony to teraz prawie w kazdym to robia tylko ceny sa rozne

Hej ja przedluzam rzesy. Koszt 100 zl. Dojazd do klienta. Cena jest niska poniewaz duzo jest konkurencji. Szkolenie odbylam w salonie cosmeo. Pracuje na takich samych produktach (secret lashes) jak te panie. Zapraszam . 888 675 946

zuzka8800

a czy ktoś w lmz pracuje na hollywood lashes?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org