Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
neo |
czy u was terz neostrada terz często sie rozłancza, błąd 680 bo mi przez jakies 2 dni to rozłancza co 10 minut a teraz to co 3 minuty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: neo |
U mnie sie nie rozłancza. Wszystko jest O.K
|
|
a u mnie się nie rozłącza
|
|
Priwiet ! TEraz jest: włańczać - rozłańczać kupywać itp A gdzie są osławione "dranki na wądołach" i "gały" ?
|
|
U mojego kumpla mieszka w bloku obok i wyłacza sierówno co 2 minuty !
|
|
Pewnie siedzi i z zegarkiem i liczy ;-) mi dziś rano nie działało przez 10 minut =/ ( nie patrzeć na mój host bo vectra ma coś wspulnego z tp.pl )
|
|
u mnie to samo... to juz drazni jak cholera... co 3-4 min czasem częściej... ;/ ' this world's gonna have to pay '
|
|
Witam. Po pierwsze: Vectra nie ma nic wspólnego z Tepsą - dzierżawi łącze od Białostockiego dostawcy. Po drugie: Neo+ to najgorsze gówno. Po trzecie: Piszcie reklamacje, niech się tłumoki na centrali martwią co z tym robić. Pozdrawiam
|
|
MrS: po pierwsze skontaktuj sie ze mną na gg w sprawie karty :) po drugie Neo nie jest zła, nie mam problemów od 4 lat Neostrada moze rozlaczac sie najczesciej z 2 powodow, pierwszy kiepska jakosc lini od gniazdka do modemu - zmiencie kabel. Po drugie kiepska jakosc linii z centrali - reklamujcie. Dodatkowo czas kiedy nie chodzi Wam neo (lub sie rozlacza) jest podstawa do odliczenia okresu od abonamentu. jesli macie modemy Sagem wejdzcie w monitor (zielona ikonka koło zegarka) i nacisnijcie alt+d, pojawi się tabelka i jeśli parametr: Margin będzie mniejszy od 15 macie kiepską jakość linii i jeśli Attenuation będzie większy od 40 to też macie kiepską jakość :) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wszystko pięknie tommeknet, ale jak u Ciebie byłem, to coś się przycinało co nieco radyjko Radio Maryja internetowe :P A ponoć masz najwyższą opcję :D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
To byla kwestia programowa a radio działało na dużej przepustowości. Oj Markac, poczytaj trochę. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Tak se tłumacz :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
MrS to patrz na to : lomza-tpnet-1.lom.vectranet.pl
|
|
Markac, a moze porozmawiamy o Rocco ?? :> Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
A masz jakieś nowe części? :> -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
jasne, nową kartę graficzną i pamięć Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |