Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na wakacje 2012? |
Jakie macie plany na wakacje 2012? Ja postanowiłam w tym roku pojechać do Hiszpanii to było moje wielkie marzeń od bardzo bardzo dawna:) Jestem już na tyle przygotowana na zwiedzanie tego kraju że warto wyruszać. Codziennie czytam artykuły na temat Hiszpanii. A wy gdzie wybieracie się na wakacje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na wakacje 2012? |
nie zesraj sie W życiu piękne są tylko chwile ....
|
|
do wakacji jeszcze daleko - ja na razie myślę o świetach...;)
|
|
Ja wybieram się na Gwatemale
|
|
Ja do Piątnicy mleczarnie zwiedzac^^ ee ciuki :)
|
|
polecam dziewczyny z acapulco , tel na pewno znajdziesz w necie :) na maile też odpowiadają sam ruszam na Kanary, czekam na oferty itaki, start jakoś pod koniec miesiąca onaion
|
|
Ja na Grenlandię :) Będę dokarmiał foki i białe niedźwiedzie :):)
|
|
Uważaj z tą Hiszpanią :) Tam odpowiednik polskiego PiS-u przejął władzę :):)
|
|
W biurze podróży Gilda już ruszyła sprzedaż wycieczek na 2012 rok, jednak teraz ciężko zdecydować sie na jakiś konkretny kraj, Bułgaria jest chyba bezpieczna i ma piękne piaszczyste plaże.
|
|
maruda wyśpij się bo pierdolisz głupoty jak połamany
|
|
Na wakacje to tylko i wyłącznie do Czerwonego Boru las, cisza,na głowę nie kapie. jedzenie darme. A tam kryzys nie będzie odczuwalny. Tylko nie wiem w jakim terminie zarezerwować miejsce;))))
|
|
Tak maruda,bo Twoi władcy wpieprzyli kraj w bankructwo więc się nie dziw. To samo będzie wszędzie,potrzeba trochę czasu żeby ludzie zmądrzeli :)
|
|
Nie jedz do Hiszpanii, potem Cie zostawia gdzies na postoju i uciekna w obcym kraju. Ja proponuje zwiedzanie fortow . . . ...
|
|
Wczasy pod gruszą
|
|
Bułgaria ??? eee na samym, końcu polecam, hotele raczej słabawe, plaże piaszczyste ale brudne, zwłaszcza ,że w tamtym roku była bardzo droga, już lepię Rodos, Kretę wybrać, przynajmniej się dzieje. a Hiszpania jest najlepsza, nie tylko ląd, ale Belary i Kanary, ja w tym roku Teneryfa albo Fuerta jeszcze nie wiem, w końcu Kanary to przedsionek egzotyki :) ale nie Bułgaria, nie za taką kasę no i polecam sprawdzone biuro, a jeśli chodzi o touroperatora, hmm dziewczyny na pewno doradzą coś na każdą kieszeń, ja lubię TUI :) trochę podróżuję to i trochę wiem onaion
|
|
Dla mnie najlepsze miejsce na wakacje to Polskie góry :-)
|
|
ta? a gdzie jeszcze byles?
|
|
góry - popieram dla tych co lubią plażę- tylko wycieczki lotnicze niestety nie stać mnie jeszcze na Kubę i Meksyk, ogólnie na egzotykę, ale kaskę odkładam :) onaion
|
|
podróż w czasie + ciekawe wrażenia = Korea Północna
|
|
Na pielgrzymkę do Częstochowy.
|
|
Do Torunia :) Złożyć hołd ojcu dyrektorowi:):):)
|
|
Hiszpania a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
chyba jułesej :D Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Poczekaj do losowania zielonej karty :D:D podobno cała łomża wysyłała wnioski :D:D
|
|
najlepiej poludnie - wlasnie hiszpania, portugalia, grecja. pewnie bedzie tam duzo taniej w tym roku. polecam w ogole wybrac sie do biura podrozy - alfa star ponoc jest solidny jesli chodzi o cieple kraje - i cos sobie wybrac.
|
|
Syberia !!!
|
|
Syberię nawiedziła największa fala mrozów tej zimy. Temperatura przekroczyła minus 60 stopni. Masy lodowatego powietrza spłynęły także nad Mongolię, Kazachstan i Chiny. Jedziemy !!!!
|
|
Nie jest źle, bywało i -71'C
|
|
francja zachodnia st.jan,chalans i droga kturą zalewa morze jak jest przypływ na wyspę jest tam pięknie i niema brudasów co chcącię okraść jak w hiszpanni
|
|
jakich brudasów????? jeszcze się nie zdarzyło, bym został okradziony, po drugie, my polaczki / nie wszyscy/ to jednak prostaki jesteśmy, kilka razy wstydziłem się własnej narodowości tak więc nim zaczniesz obrażać spójrz na siebie onaion
|
|
Jak ktoś lubi podróżować z plecakiem, wystarczy mu proste spanie i jedzenie to niedrogo wychodzi wycieczka do krajów Azji Płd.-Wsch. lub Indii. Najdroższy z tego jest bilet, no i ubezpieczenie, szczepienia itp. Linie tanie to aerosvit albo aeroflot, bilet do 1400 można znaleźć. Na miejscu to się wydaje śmieszne sumy. A z bliższych terenów to polecam Krym, dla klimatu warto pojechać pociągiem ze Lwowa, najlepiej obszczijem albo płackartą. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram //sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich. kamil
|
|
ja wybieram sie na Sybir na biale niedzwiedzie,slyszalam ze jest tam spoko.
|
|
Legendarny, byłeś ostatnio na Krymie? Myślę o tym od jakiegoś czasu. Chodzi mi też po głowie Gruzja, ze nie wspomnę o podróży koleją transsyberyjską : http://www.transsyberyjska.pl/wagony_koleii_transsyberyjskiej,5306,5306,142587,force_term,show_doc.html
|
|
frotka ty ja sp.Prezydent do gruzji hehehehe.
|
|
Pewnie myslisz ze w "Pamietniki z wakacji" sie zalapiesz?
|
|
Polecam Wybrzeze Bałtyckie! W zeszłym roku na majówkę pojechaliśmy ze znajomymi do Chłapowa na pole namiotowe Lazurowe. Cała plaża dla nas no i cisza, spokoj.Procz tego zwiedzilismy Trojmiasto i wypadzik udany i niedrogi.
|
|
A ja do Śniadowa śmignę :):) Tam też jest pięknie i wypadzik będzie jeszcze tańszy i tym bardziej udany:):)
|
|
ja to sie wybieram na wies ganiac jałufki po lonkach
|
|
jasiu:) weź mnie z soba na jeden dzień :):) Ja za to dam ci rudawiny Śniadowskiej :):)
|
|
maruda to pakuj sie i jedziem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |