Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
facet bez nerki-znaleziony |
czy ktos cos slyszal o facecie znalezionym bez nerki.ja slyszalam ze w augustowie go znalezli ale nigdzie o tym nie pisze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: facet bez nerki-znaleziony |
przestań pierdzielić to nie prawdziwa informacja
|
|
bujda a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
alicja z krainy koszmarów tylko pyta VERGISS MICH
|
|
zapytalam dla pewnosci...
|
|
odpowiadamy że to plotka temat zamknięty ; )
|
|
nie jesteś pierwszą która o tym słyszała.. ja to słyszę coraz od większej ilości osób i mówią, że to podobno tej ostatni zaginiony chłopak z Łomży.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
a co ze zboczencem w lomzy?tez bujda?
|
|
no i ja tak slyszalam wlasnie.ale nigdzie nie pisalo o tym
|
|
ewentualnie może być napisane VERGISS MICH
|
|
nie,nigdzie nie pisalo
|
|
nikt nigdzie nie napisał a i tak wszyscy wiedza Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Łomża...
|
|
BZDURY.
|
|
Ale głupole!!!
|
|
Masakra ....
|
|
nie piszą, bo możliwe że nie chcą siać paniki, bo i tak w tej Łomży to się ostatnio dużo dzieje.. ciągłe zaginięcia, morderstwo.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Patrze ze tu jeden lepszy od drugiego. Za kazdym razem jak to czytam to sie z was smieje :) ...
|
|
cycolina ma zupełną rację
|
|
O jakim zboczeńcu Wy tu mówicie, może ktoś coś więcej napisać o co chodzi, albo jak przejawia się jego działalność.
|
|
Taa... Mi ostatnio koleżanka powiedziała, że znaleźli tego chłopaka bez nerki w Lasku Jednaczewskim. Według mnie totalna bzdura. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
właśnie ja tak słyszałam jak drzewko_szczescia.. nie wiem czy to prawda, mówię tylko co słyszałam i dużo osób już o tym huczy.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
podobnierz w kolimagach w lesie go znalezli...
|
|
Ja również o tym słyszałam prawdopodobnie został znaleziony w Miastkowie nie bez jednej , a bez dwóch nerek osoba która mi to powiedziała zapiera się , że to prawda ale ja mimo wszystko zachęcam was drodzy forumowicze do zamknięcia tematu chociażby ze względu na rodzinę tego mężczyzny . Pozdrawiam Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
TO NIE JEST PRAWDA. ŁUKASZ JEST DALEJ SZUKANY NIE ROZSIEWAJCIE PLOTEK!! h0jowe forum
|
|
Ja słyszałam o wątrobie i lewym kolanie,
|
|
Ale takie rzeczy dzieją się od dawna, w Łomży podobno już połowa chłopaków bez jaj chodzi.
|
|
I połowa dziewczyn...
|
|
Farinelli -Castrato. http://www.youtube.com/watch?v=HuQiDI36DYY&feature=player_embedded
|
|
Też o tym słyszałam, też słyszałam że lasku jednaczewskim został znaleziony. Dziś doszły mnie słuchy że kolejne dwie osoby zostały znalezione bez narzadów... Słyszałam że w Wysokim i gdzieś jeszcze też było podobnie. Nie chcę oceniać czy to prawda czy nie...
|
|
a ja slyszalem ze znaleziono faceta w miastkowie , wysokim, sniadowie i kolnie.tego samego. nie mail trzech nerek, obu watrob i serc. z tego wynika, ze mam najlepszy sluch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________ ... & vice versa!
|
|
Coś w tym jest bo ostatnio dużo ofert z narządami na allegro się pojawiło.
|
|
W ostatnich tygodniach zaginął nie tylko Łukasz Pruszko, ale też Jarosław Gutowski.
|
|
a ja słyszałem, że jakiemuś typowi wycieli wątrobe, a porwali go z pod biedronki xD i byli to rosjanie (podobno koło Łomży zawiązuje się szajka ruskich). Trupa porzucili nie daleko miejsca zamieszkania. tak słyszałem, ale w to nie wierze :) ---------------------------------------------
|
|
inteligentna wypowiedz...ciekawe jakby tak ktoś z Twojej rodziny zaginął...też byś wstawiał ":D". Ludzie uszanujcie to, że drugi człowiek cierpi, a nie chrzanicie głupoty!!
|
|
Handel narządami ludzkimi teraz w cenie więc uważajcie ...
|
|
Takie sprawy zawyczaj sa szeroko komentowane w mediach . TVN24 juz by tu był i czatował z kamerą zeby nagrac taki atak na zywca bo wiadomosci z drugiej reki to juz nie to samo dla nich ;D . Wnioskuje z braku zainteresowania ,mediów ze to bujda lub jedynie czesciowa prawda np zamiast wycieli nerke wycieli numer itp.. pozdrawiam Philipss
|
|
TVN by już był ale spalili im samochód w Warszawie przecież 11 listopada.
|
|
mozgi wam wycieli i nawet o tym nie wiecie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |