Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa radia - Audi Chorus |
Witam orientuje sie moze ktos gdzie w Łomży bąd zokolicy naprawiaja takie radia ? Chodzi o wymiane procesora. Problem tkwi w regulacji glośności mial moze ktos juz taki problem? Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa radia - Audi Chorus |
pewnie na pewnych stacjach samo sie poglasza w niebogłosy? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie problem wystepuje na wszystkich stacjach :) Siada procesor tak ma te radio Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
nie jestes sam ale u mnie tylko na jednej jak narazie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kwestia czasu :P poczytaj sobie :) http://allegro.pl/radio-audi-concert-chorus-naprawa-glosnosci-24g-i1926930414.html Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
kaseta tez juz nie gra ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie wiem w sumie to nigdy nie wkladalem tam kasety :) Korzystam z transmitera Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
mogą naprawić Ci na allegro, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "naprawa chorus'' lub ''naprawa cocert''. Może naprawią Ci je koło 4plus. VERGISS MICH
|
|
wiem widzialem auckje. JAk nie znajde tu blizej mozliwosci naprawy to pewnie skorzystam z allegro:) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
trochę drogo, ale wymieniająprocesor i dają 24 miechy gwarancji. VERGISS MICH
|
|
dokladnie troche drogo ale jak bedzie trzeba to trudno ;) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
ja w miejsce oryginał wstawiłem JVC KD-R311, dokupiłem te boczki w Łomży, idealnie pasuje do audi. Nie musisz dokupować żadnych przejściówek tylko odrazu podpinasz. Jedyną modyfikacją to było podanie stałego napięcia (przepięcia kabelka) i to wszystko. Podświetlanie ma biało-czrwone typowe dla OOOO. VERGISS MICH
|
|
Chodzi o to ze ja nie chce zmieniac radia te i dobrze gra i ladnie sie komponuje ;) wszystko kwestia gustu :) korzystam z transmitera i slucham radia takze te mi w zupelnosci wystarczy :) Ale dzieki za podpowiedz Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
To fakt. Też korzystałem z transmitera, ale były zakłócenia. Małe, ale irytujące. Pozatym za dużo zabawy z transmiterem. Ale to jak kto chce, ogólnie blaupunkt jest b.ładny. Pozdrawiam :) VERGISS MICH
|
|
Zakłocenia u mnie sie nie zdarzaja :) Mialem jeden z droższych transmieterow i jeden z tanszych i o wiele lepiej dziala ten tanszy :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |