Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Profesjonaliści dla wymagających w Łomży |
Jako że nie jestem rodowitą mieszkanką Łomży mam czesto problem ze znalezieniem profesjonalistow w roznych dziedzinach. Jesli macie ochote prosze wpisujcie nie tylko dla mnie ale dla wielu zaintersowanych dane profesjonalistow godnych polecenia ( od medycyny po fryzjerow);-). Ja na poczatek polecam dla kobietek profesjonalistke ds.paznokci Monike Mandrzejczuk i lek.weterynarii P. Leonczuka. Pozdrawiam oksana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Profesjonaliści dla wymagających w Łomży |
Krzysiek Borawski - Fotograf dla najbardziej wymagających - ceni swoje umiejętności ale zdecydowanie godny polecenia... no i bardzo trudno go odnaleźć, ale jakby ktoś szukał to mogę dać jakiś kontakt, tzn adres e-mail. Robi przede wszystkim reklamę, na ślub czy inne okolicznościowe raczej nie daje się namówić, ale próbować nie zaszkodzi. "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
oksana nie uważasz, że wszyscy ''profesjonaliści'' mogą podawać się za klientów? Trudno jest to zweryfikować, czy dany fachowiec jest rzeczywiście dobry w tym co robi, czy też niestety nie ma kompetencji, zamiłowania itp. VERGISS MICH
|
|
Taki sam sens tematu jak to, co kto lubi jeść. Ile ludzi tyle opinii, często mało obiektywnych bo pani ładna a pan przystojny. Jak ktoś nam się podoba to podświadomie go idealizujemy. Ale.... jeśli miałbym się bawić w takie moje widzimisię, to miłe panie z Empiku :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
oksana: znam wielu specjalistów z różnych dziedzin z Łomży. Tylko taka jest prawda, że konkretni specjaliści, albo wyjeżdżają z Łomży, albo nie pracują dla łomżyniaków. Niestety, ale taka jest prawda, że Łomża jest trudnym miejscem działalności, a łomżyniacy trudnym Klientem. Nie mówią tego z przekąsem i rozumiem tą sytuację.
|
|
W dziedzinie kosmetyków to tylko i jedynie to polecam, naprawdę wspaniały fachowiec.:http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=179513&t=179513
|
|
Cleric ty zblazowany kretynie oczernia na lewo i prawo. Napisz donos do władz że jutro ma śnieg padać:))
|
|
Cleric jesteś byłym SB/kiem Milicjantem czy ORMO/wcem?
|
|
Andy, jesteś tępy jak but...nie, przesadziłem. Do buta Ci jeszcze daleko, jesteś tępy jak język z tego buta. Gdzie ja kogokolwiek oczerniłem? Napisałem, że podobają mi się dziewuchy w Empiku. Widzę, że wciąż masz problemy z rozumieniem czytanego tekstu. Wróć może do szkoły. P.S. Jesteś największym hipokrytą na tym forum. Najpierw twierdzisz żem prostak bo Cię niby obrażam, a teraz sam bluzgasz na lewo i prawo. Lecz się idioto. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Cleric cytuje twoje słówka frajerze Autor: Cleric (---.elomza.pl) Data: 08-01-11 12:48 lucyna, wulgarny? Widziałaś resztę forum? Banda zblazowanych kretynów oczernia na lewo i prawo. Trolle mają się świetnie, a Tobie przeszkadza 1 post? Nie dość, że piszą wulgarnie to jeszcze bez jakichkolwiek zasad pisowni. O logice nie wspomnę. Tu przynajmniej oczy rymem można nacieszyć ;) Brawo Zbych! Cleric nie rób akcji OKO tylko odpowiedz mi na pytanie jak z ciebie taki twardziel jesteś byłym SB/kiem Milicjantem czy ORMO/wcem?
|
|
Cleric masz pamięć wybiórczą . Komuna dawno się skończyła teraz jest demokracja a i tak za komuny byś mi nic nie zrobił a tym bardziej teraz .
|
|
skoro Oksana zakładasz wątek, to moze trzeba uzasadnic to czemu ten fachowiec, a nie inny. Po drugie, jezeli piszesz „dla wymagających” , to wypada napisac jakie były Twoje oczekwania. Wtedy taki temat ma sens. Jezeli nie ma tych cech - to zaraz będzie tu wyliczanka, ktorą znamy z innych tematow. Bezsensowna sieczka z giełdą nazwisk i nazw salonow itp.
|
|
Oj Andy. Mały człowieczku :) Wkleiłeś mój jakiś post wyrwany z kontekstu całej wypowiedzi. Czego to niby dowodzi? Wiem już z Twoich wcześniejszych wypowiedzi, że potrafisz używać kopiuj wklej. Masz jakieś paranoje? Co się tak uparłeś na tych esbeków, złe wspomnienia?:) Nigdy ani nigdzie nie napisałem w jakim jestem wieku ani czym się zajmuję. Wyrażenie, że nie jestem już taki młody to bardzo względne pojęcie, ale rozumiem, że w takim stanie możesz mieć z tym problemy. Nigdzie nie napisałem, że jestem twardzielem. Jeśli coś mi zarzucasz, to potwierdź to, taki dobry jesteś w tym kopiowaniu. :) Daruj też sobie takie polityczne, "wybiórcze" aluzje. Nigdy nie interesowałem się polityką i nadal się nie interesuję. Trzeba być zmanipulowanym debilem, jak moherowe babcie, żeby opluwać się jadem za CZYJEŚ poglądy. Frustracja z Twoich postów aż bije po oczach. Weź pobiegaj, powal głową w ścianę lub zamów sobie kobietę (dziwkę albo terapeutkę, jak wolisz). Może przestaniesz mieć te paranoje, nie wiem czy ktoś Ci kiedyś tłumaczył, ale jeśli napiszesz coś wiele razy to nie oznacza, że stanie się to prawdą :) Co do jednej tylko rzeczy masz rację, rzeczywiście za komuny nic bym Ci nie zrobił, bo byłem wtedy bardzo młody a teraz, hmm. Możesz się przekonać, daj na siebie jakiś namiar. :) Nazwałeś mnie już ścierwem i frajerem. W końcu pokazujesz swoje prawdziwe oblicze. Od tego momentu będę ignorował Twoje docinki, nie chcę mieć na sumieniu sfrustrowanego paranoika, który kiedyś sam sobie zrobi sobie krzywdę. Mimo wszystko, życzę Ci miłego i przede wszystkim spokojnego dnia. :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
racja napiszmy jeśli ktoś spartolił robotę ewidentnie .i nie uznał swej winy to zmiana jego nastawienia wyjdzie każdemu z pożytkiem lomzyniak24
|
|
Na kazdym forum te same bzdury! Niczego sie nie mozna dowiedziec. Kiedys skontrolowal mnie policjant i sam zasugerowal ze ludzie tutaj sa bardzo nieprzyjemni i niezyczliwy. I chyba mial racje. Koniec watku. oksana
|
|
Cleric oj jak dbasz o swoja reputacje na forum :))) Dbaj dbaj w końcu więcej stażu masz na tym forum:)))) Tak czy inaczej jesteś wirtualnym tworem:)) Nie chce mi się wklejać w którym to poście napisałeś ze masz powyżej 50;))) Mnie w szkole uczyli ze jak podaje się cycaty kogoś to powinno się podać autora może się mylę panie Nietzsche:)))))
|
|
O i widzisz. Potrafisz pisać bez wulgaryzmów. Brawo. Jeżeli tego, że nie lubię ignorancji lub głupoty nazywasz dbaniem o reputację, to niech tak będzie. :) Co się zaś tyczy cytatu, tak to Nietzsche. Wyszedłem z założenia, że jest on na tyle popularny, że wszyscy go znają. To tak jakby pod " Wiem , że nic nie wiem" podpisywać Sokratesa. Jak widać się myliłem, biję się w pierś. Moja wina :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Cleric raczej nie wiele osób wie kto to jest Nietzsche.... Na ulicach wśród młodych to jest modne nie wspominając "palić sadzić zalegalizować " "W całym życiu szanuj prawdę tak, by twoje słowa były bardziej wiarygodne od przyrzeczeń innych."Sokrates
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |